Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2007. március 20. - 21:29

balint92!
Csak egy szó: sisak!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 20. - 21:11

láncfeszitõ nem kell csak a vázra rakok majd még gumit hogy a lánc ne verje szét, egyébként freeride-dh ra használom, a váz elvileg freeride,enduro allmountain.(www.bájkdiszkont.hu) ja és a fékekkel kapcsolatban kifogtam a két legerõsseb mx2est mivel meghúzom és blokkolnak is(lehet hogy azért mert 58kiló vagyok és a hayes helyett símanó tárcsával használom)
Írta 2007. március 20. - 21:10

Emlékeztet a Rock Machine Adrenalin 5000-re a váz.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2007. március 20. - 20:43

na megjött az uj váz meg az uj tagocska, kész a feketeterepjáró(elnézést a képminõségért telefonnal csináltam)
fekete paripa 1
fekete paripa 2
vasparipa lelke
grat szép gép..
de láncfeszítõ nem kéne rá?
amúgy endurora vagy fr-re használod? elvileg enduronak nevezett váz..
Írta 2007. március 20. - 20:33

Kellene egy láncvillavédõ.Nagyok a képek, nézzétek jól meg õket és minden kis apróságot említsetek meg, ha annak nem úgy kéne lennie.
Az elsõ váltó nyeregvácsõnél lévõ boowdenháza kicsit hosszú.
Az elsõ és a hátsó belsõ gumi nem egyforma!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. március 20. - 20:31

fekete paripa 1
fekete paripa 2
vasparipa lelke
Írta 2007. március 20. - 19:52

Szasztok!
Tegnap elkészült a terepjáró kerékpárom, igaz még 1-2 finombeállítás kell neki, de azért fölteszem, sztem bika.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ja és minden segítséget köszönök az illetékeseknek!!!
Üdv!
A kulacs mellett az ott ugye egy telópumpa? Azt inkább hátizsákban vidd magaddal szvsz. Ha meg már nem variálsz a beállításokkal, akkor otthon is maradhat.
Amúgy szép bringa! :-)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. március 20. - 19:46

Írta 2007. március 20. - 19:44

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. március 20. - 19:40

szép bicó, grat.
"az a DC-kar nekem sem tetszik, gyakorlatilag párhuzamos a kormánnyal"
nagy baj lenne ha nem
bocs;-)
Írta 2007. március 20. - 19:06

1. az a DC-kar nekem sem tetszik, gyakorlatilag párhuzamos a kormánnyal, tehát majdnem függõlegesen kell állnia a kezednek, ha pöckölni akarod...se nem biztonságos, se nem esztétikus, se nem praktikus. feltétlenül állítsd feljebb valahogy úgy, ahogy sysspo írta, aztán szoktasd magad hozzá, mert ez így nem állapot:)
1.5. azokat a féktüskéket ott hátul nem lehet kicsavarozni?:chin:
2. elsõ váltó bowdent tessék levágatni, bár ahogy olvasom, ez meg lesz oldva.
2.5. kormánycsapi, bár ez is meg lesz oldva...
4. vegyél valami SPD pedált erre a bicóra, azért egy ilyen kaliberû bicóra már illik...520as shimanot 6-7 ezerért lehet már kapni...
5. az a nyeregtáska nem áll véletlenül fejjel lefele? a zipzart nem látom a képen, de a hátsó kialakítás íve alapján nekem fordítva szimpibbnek tûnik, pont folytatja a nyereg hátuljának az ívét..
6. én a pumpatartót a másik oldalra raknám, szerintem ott jobb helyen van. (én balra szállok le általában, és ha bal oldalon van a pumpa, akkor nem kell átnyúlni a túloldalra..)
edit: majd a gumitopikba írnál pár szót a smart sam-rõl?
Írta 2007. március 20. - 18:42

Nagyok a képek, nézzétek jól meg õket és minden kis apróságot említsetek meg, ha annak nem úgy kéne lennie.
Életemben elõször kellett mûködõképes szerkezetet összeraknom, haha, nem viccelek

És bár ahhoz képest nem sikerült rosszul, vannak itt ott gondok.
Headlockot az egész keleti régióban 1et tudtam felhajtani, de annak a feje pont a villanyakot takarta, és persze az ahead fejbe meg a headlock csöve nem fért bele, szal fúrás faragás után lett ilyen csúcsos a teteje.
A kormánycsapággyal meg az a gáz, hogy nem feküdt fel a villakorona normálisan, de ez a héten el lesz intézve. THX Dagi és többiek a segítséget!
Az elsõ váltó bowdene sikeresen ultra hosszúra sikerült Dzsepönben(Hone), szal azt az itthoni üszök fogókkal nem akartam még elbarmolni, valsz a szervízben ez is meg lesz oldva.
Én ennyi hiányosságról tudok, de minden észrevételt, ötletet szivesen veszek
Ja és mindezektõl függetlenül a bringa vadállat módjára viselkedik. Kihúztam a telót 120ra, ááááh.

Üdv!
Írta 2007. március 20. - 18:36

Írta 2007. március 20. - 18:32

ha ülsz a nyeregben, akkor nem egyenes csuklóval fogod, sõt az kicsavarva, lefelé mutat. lehet megszoktad, de jót tenni semmiképp se tesz jót, valamint nem is olyan stabil a kormányfogás(elõrecsúszott kézzel nem sok hibalehetõség van, rögtön leesik a kezed hisz már így sem marokkal fogod, hanem a tenyered vége van csak a markolaton felül)
(illetve hogy lefelé hgoy váltassz vele - én nem is tudnám jobban leszorítani a kézfejem)
Kis bowdenrövidítés olajcsõszabás, és patent paripa:)
Írta 2007. március 20. - 18:27

Aha. Azt hittem, ez a "sikerült megoldani" állás, de akkor majd helyrerakják.Hát pont a korm.csapágy az egyik finombeállítandó alkatrész, a héten vmelyik nap megy a szervízbe, de a kormányzása ettõl függetlenül hibátlan.
A Mission-ödrõl meg fönt volt 2 kép asszem a vázak topikban. Fekete piros karbon váz szürke himbilimbivel :peace2:
Sok boldog kilcsit vele!
edit: Már megérte, ha ennyi idõ után is emlékeznek rá...

Írta 2007. március 20. - 18:26

A hajlított kormány+szarv kombó is így van mióta bringázok.
Így szoktam meg. Kell a széles kormány, egyenesbe meg nehéz 640-est találni. A szarv meg mászáshoz kell. Végülis egybe van minden. Kormány, szarv, szélesség. Sõt! Lesz hely a 2 kompjuternek is!
A masszívabb kormányvég meg lett volna, masszív kormánnyal, Truvativ XR, de nem jött össze. A kormány Speckó XC, és a jövõben télleg tervezek egy masszívabb kormányfejet, de nem a külcsín miatt, hanem mert hogy nagyobb biztonságban érezzem magam, hehe. Ezt így sebtiben kellett vennem végülis nulla forintért

Írta 2007. március 20. - 18:15

Írta 2007. március 20. - 18:14

Szép bringa.Szasztok!
Tegnap elkészült a terepjáró kerékpárom, igaz még 1-2 finombeállítás kell neki, de azért fölteszem, sztem bika.
Ja és minden segítséget köszönök az illetékeseknek!!!
Üdv!
Viszont...
Szerintem egy ilyen "kaliberû" gépnek már kijárna egy SPD.
nekem nagyon furcsán hat a hajlított kormányon a kormánytoldat (szarv).
esztétikailag sokat dobna a dolgon még egy masszívabb kormányszár.
Aztán annak a hosszával variálgatva szerintem be tudnál magadnak "lõni" egy egyeneskormány-kormányvég kombót.
;-)
Írta 2007. március 20. - 18:12

A Mission-ödrõl meg fönt volt 2 kép asszem a vázak topikban. Fekete piros karbon váz szürke himbilimbivel :peace2:
Írta 2007. március 20. - 18:10

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]