Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Daci: ott szokott volt ugrálni melletted nem egyszer Bálint...:)

ez értelmesre sikerült:-)
egyébként sisak van 2õ is használom is csak a fótó pont akkor készült amikor már megfõtt a fejem és nem birtam tovább sisakba.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
AS_Pauly, vegyél fel sálat meg sapkát...ja, és köszönj elõre az idõs-néniknek...:D Lol, szegény srác, ez az elsõ bringája, nem kéne ennyit csesztetni, úgyis belátja tapasztalat alapján, hogy mi lesz jó neki v. nem...:D
Aláírom, furán áll a kar, dehát ha neki így jó...azért bringázunk, mert élvezzük. Ennyi!
Bálint92, azok a "FR" meg "DH" feliratok a gumin...ehhhh...:o...szal furák, de kinek a pap, kinek a plébános, amúgy szép mind a 2 gép!:clap:

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Slick gumma kéne reája.
Fõleg, amire használod.
Amúgy meg bekaphatod.:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

nem állhatom meg:
http://dolog.uw.hu/ss_01.jpg
http://dolog.uw.hu/ss_02.jpg
http://dolog.uw.hu/ss_03.jpg

Te sznob! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Daci: ott szokott volt ugrálni melletted nem egyszer Bálint...:)

nem állhatom meg:

http://dolog.uw.hu/ss_01.jpg

http://dolog.uw.hu/ss_02.jpg

http://dolog.uw.hu/ss_03.jpg

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF
balint92!
Csak egy szó: sisak!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
kössz!
láncfeszitõ nem kell csak a vázra rakok majd még gumit hogy a lánc ne verje szét, egyébként freeride-dh ra használom, a váz elvileg freeride,enduro allmountain.(www.bájkdiszkont.hu) ja és a fékekkel kapcsolatban kifogtam a két legerõsseb mx2est mivel meghúzom és blokkolnak is(lehet hogy azért mert 58kiló vagyok és a hayes helyett símanó tárcsával használom)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Szerintem egy kicsit jobb tárcsaféket azért megérdemelne majd!
Emlékeztet a Rock Machine Adrenalin 5000-re a váz.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

na megjött az uj váz meg az uj tagocska, kész a feketeterepjáró(elnézést a képminõségért telefonnal csináltam)

fekete paripa 1
fekete paripa 2
vasparipa lelke

grat szép gép..
de láncfeszítõ nem kéne rá?
amúgy endurora vagy fr-re használod? elvileg enduronak nevezett váz..

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nagyok a képek, nézzétek jól meg õket és minden kis apróságot említsetek meg, ha annak nem úgy kéne lennie.

Kellene egy láncvillavédõ.
Az elsõ váltó nyeregvácsõnél lévõ boowdenháza kicsit hosszú.
Az elsõ és a hátsó belsõ gumi nem egyforma! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
na megjött az uj váz meg az uj tagocska, kész a feketeterepjáró(elnézést a képminõségért telefonnal csináltam)

fekete paripa 1
fekete paripa 2
vasparipa lelke

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás

Szasztok!

Tegnap elkészült a terepjáró kerékpárom, igaz még 1-2 finombeállítás kell neki, de azért fölteszem, sztem bika.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Ja és minden segítséget köszönök az illetékeseknek!!!

Üdv!

A kulacs mellett az ott ugye egy telópumpa? Azt inkább hátizsákban vidd magaddal szvsz. Ha meg már nem variálsz a beállításokkal, akkor otthon is maradhat.

Amúgy szép bringa! :-)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Annyit beül a váz!
"No pain - No gain"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem vízszintes a nyereg. elejét emeld meg!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

szép bicó, grat.;)

"az a DC-kar nekem sem tetszik, gyakorlatilag párhuzamos a kormánnyal"

nagy baj lenne ha nem
bocs;-)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szép bicó, grat.;)

1. az a DC-kar nekem sem tetszik, gyakorlatilag párhuzamos a kormánnyal, tehát majdnem függõlegesen kell állnia a kezednek, ha pöckölni akarod...se nem biztonságos, se nem esztétikus, se nem praktikus. feltétlenül állítsd feljebb valahogy úgy, ahogy sysspo írta, aztán szoktasd magad hozzá, mert ez így nem állapot:)

1.5. azokat a féktüskéket ott hátul nem lehet kicsavarozni?:chin:

2. elsõ váltó bowdent tessék levágatni, bár ahogy olvasom, ez meg lesz oldva.
2.5. kormánycsapi, bár ez is meg lesz oldva...

4. vegyél valami SPD pedált erre a bicóra, azért egy ilyen kaliberû bicóra már illik...520as shimanot 6-7 ezerért lehet már kapni...

5. az a nyeregtáska nem áll véletlenül fejjel lefele? a zipzart nem látom a képen, de a hátsó kialakítás íve alapján nekem fordítva szimpibbnek tûnik, pont folytatja a nyereg hátuljának az ívét..

6. én a pumpatartót a másik oldalra raknám, szerintem ott jobb helyen van. (én balra szállok le általában, és ha bal oldalon van a pumpa, akkor nem kell átnyúlni a túloldalra..)

edit: majd a gumitopikba írnál pár szót a smart sam-rõl?

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Srácok!

Nagyok a képek, nézzétek jól meg õket és minden kis apróságot említsetek meg, ha annak nem úgy kéne lennie.

Életemben elõször kellett mûködõképes szerkezetet összeraknom, haha, nem viccelek :)

És bár ahhoz képest nem sikerült rosszul, vannak itt ott gondok.

Headlockot az egész keleti régióban 1et tudtam felhajtani, de annak a feje pont a villanyakot takarta, és persze az ahead fejbe meg a headlock csöve nem fért bele, szal fúrás faragás után lett ilyen csúcsos a teteje.

A kormánycsapággyal meg az a gáz, hogy nem feküdt fel a villakorona normálisan, de ez a héten el lesz intézve. THX Dagi és többiek a segítséget!

Az elsõ váltó bowdene sikeresen ultra hosszúra sikerült Dzsepönben(Hone), szal azt az itthoni üszök fogókkal nem akartam még elbarmolni, valsz a szervízben ez is meg lesz oldva.

Én ennyi hiányosságról tudok, de minden észrevételt, ötletet szivesen veszek

Ja és mindezektõl függetlenül a bringa vadállat módjára viselkedik. Kihúztam a telót 120ra, ááááh. :) Az elkövetkezõ fél évben be akarom járni a Bükköt + maraton/ok.

Üdv!
"No pain - No gain"

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
A szarv szerintem itt is ugyanúgy betölti a funkcióját, mint egyenes kormányon, én ebben semmi különbséget nem látok. Viszont azt el nem tudom képzelni, hogy az a Dual Controll egység, hogy lehet így kényelmes Neked. Kb. az az ergonomikus, ha a biciklin ülve az ujjaidat a fékre helyezve a tenyered az alkarod meghosszabítása. Te tudod így pl. a fékkart a tenyered felsö részével felfelé tolni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
szabad kérdeznem milyen magasan ülsz? mármint ez a fékkar pozicio olyan esetben kényelmes ha szinte a kormányon van a testsúly, és állsz a pedálon - teljesen a kormány fölé tornyosulva, akkor áll a fékkar papiron ilyen esetben kézre.

ha ülsz a nyeregben, akkor nem egyenes csuklóval fogod, sõt az kicsavarva, lefelé mutat. lehet megszoktad, de jót tenni semmiképp se tesz jót, valamint nem is olyan stabil a kormányfogás(elõrecsúszott kézzel nem sok hibalehetõség van, rögtön leesik a kezed hisz már így sem marokkal fogod, hanem a tenyered vége van csak a markolaton felül)
(illetve hogy lefelé hgoy váltassz vele - én nem is tudnám jobban leszorítani a kézfejem)

Kis bowdenrövidítés olajcsõszabás, és patent paripa:)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Hát pont a korm.csapágy az egyik finombeállítandó alkatrész, a héten vmelyik nap megy a szervízbe, de a kormányzása ettõl függetlenül hibátlan.

A Mission-ödrõl meg fönt volt 2 kép asszem a vázak topikban. Fekete piros karbon váz szürke himbilimbivel :peace2:

Aha. Azt hittem, ez a "sikerült megoldani" állás, de akkor majd helyrerakják.
Sok boldog kilcsit vele!

edit: Már megérte, ha ennyi idõ után is emlékeznek rá...:P
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)