Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Daci: ott szokott volt ugrálni melletted nem egyszer Bálint...:)

nem állhatom meg:

http://dolog.uw.hu/ss_01.jpg

http://dolog.uw.hu/ss_02.jpg

http://dolog.uw.hu/ss_03.jpg

Nekem valamiért 404-es errort ír ki...:(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
direkt..:o
ha kész lesz, újra.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.560 hozzászólás
Thez: Sehogy nem tudom megjeleníteni a képeidet. Se ha rákattintok a linkre, se ha direktbe beírom a böngészõbe. Pedig kíváncsi lennék a paripára….. ha én vagyok béna, akkor help :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az a váz 150et moccan és 190/50es tag való bele és akit emlékezteti a rock machine adrenalin 5000re az jól emlékszik, mert ez ugyanaz, mint az adrenalin 5000 '06.

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a tagot fordítva dobd majd bele, sokkal pofásabb lenne!
a nyereg áll egyedül bután valamiért, mintha nem is lenne nyeregcsõ:) de amúgy patent!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
balint92, mekkora az a vanilla? így a legbelsõ lyukban mennyit moccan?
kicsit olyan furán áll :scratchhe

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nem láncfeszítõ kell arra hanem valamilyen láncvezetõ a hajtómûhöz. Van rajta váltókar, gondolom nem csak dísznek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

kössz!
láncfeszitõ nem kell csak a vázra rakok majd még gumit hogy a lánc ne verje szét, egyébként freeride-dh ra használom, a váz elvileg freeride,enduro allmountain.(www.bájkdiszkont.hu) ja és a fékekkel kapcsolatban kifogtam a két legerõsseb mx2est mivel meghúzom és blokkolnak is(lehet hogy azért mert 58kiló vagyok és a hayes helyett símanó tárcsával használom)

ennyire jól feszít a váltód?

amúgy kíváncsi vagyok mennyire bírja ez a váz, mert késõbb én is valami ilyesmit akarok venni, mindenesetre szépségre nálam 5 pont.. a px fsnél külsõre ezerszer jobban bejön (bocs rmx)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
thez: a véleményem ismered :)
igy gyalázatosabb mint szóban elmesélve, adok helyette egy cro-mo schwinn vázat, és mindenki megnyugszik. na? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mentségemre: ideiglenesen került össze így, nemsokára rendes alkatrészek kerülnek majd rá.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
thez:

szép bicaj
de mire jó?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Thez,

Ok, hogy egy bicajos generáció álomvázára építesz boltbajárós, tanyabájkot. Ok, hogy szíveket törsz össze a lepukkant SS cuccokkal, amit ráaggatsz, ok ez mind megbocsátható......de a Mozó, B+ a Mozóóó aaaaaz õrület, büntetés, hazaárulás!:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
B+ Thez, azért igazán építhettél volna karbonvázas városi szaladgálot ilyen gagyi alu helyett....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem meg utalhatna valaki 200 ezret( kiegészítem:D) és építenék egy Ht-t...
a kellys megmaradna az õsöknek:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha nekem kész lenne végre a lassan 2,5 éve épülõ bicóm (már "csak" kormány-kormányszár-váltókarok-hátsó váltó-normális nyereg kell rá), és emellé lenne egy városi SS-em, akkor én baromira boldog lennék..

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

szép bringa! én is sokáig úgy voltam hogy colt-ot veszek, de aztán lett a PX-fs. Mennyi volt a tag és hol vetted?

a tag 35volt+18 fox rugó, nem akarok hülyeséget mondani de asszem erre már csak a dhx rugója jó mert a pl a tavalyi vanilla rugesz nem ment rá túl vékony volt, itt budaörsön vettem természetesen vadi új, én is akartam px fs-t de olyat nem találtam ez meg megérte ujan 85ért.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

nem állhatom meg:

http://dolog.uw.hu/ss_01.jpg
http://dolog.uw.hu/ss_02.jpg
http://dolog.uw.hu/ss_03.jpg

Háát ez már azért na!
Hogyis mondjam, arcátlan...

Ha látnátok az én városi ss gépemet, akkor azért mosolyognátok roppant mód.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

na megjött az uj váz meg az uj tagocska, kész a feketeterepjáró(elnézést a képminõségért telefonnal csináltam)

fekete paripa 1
fekete paripa 2
vasparipa lelke

szép bringa! én is sokáig úgy voltam hogy colt-ot veszek, de aztán lett a PX-fs. Mennyi volt a tag és hol vetted?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
thez: :die:

azt hittem még tegnap, hogy valami atomszar vázra építesz single speed városit...:D..hát menj a fenébe, én örülnék, ha csak a rendes montimnak ilyen váza lenne, nemhogy a városi SS-nek....:D...amúgy szép, bár az a teló az LOL:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ejj

szip

en is rakok ossze magamnak varosi rombolot. valtos lesz, es nem s-works

az a gaz, hogy megvan hozza minden cucc, csak idom nincs osszerakni :(
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F