A szezonban többet nem költök rá, szóval akár azt is mondhatjuk, hogy készen van a kisasszony. Ismerkedjetek meg Lizzivel:
De szép tiszta
Mégsem lesz másik kerékszett?
A szezonban többet nem költök rá, szóval akár azt is mondhatjuk, hogy készen van a kisasszony. Ismerkedjetek meg Lizzivel:
De szép tiszta
Mégsem lesz másik kerékszett?
Page not found jön fel, nincs jogunk megnézni.
Köszi!
Kerékszettem túlépített és nehéznek számít, de így is elég könnyű, a pumpa nélkül pont egy tízes.
Dánk1000! Már itthon van, a Budai-hegyeket koptatom vele, hétvégén pedig a Pilisben tervezem megjáratni. Egy jóféle szintgyűjtősdis mókát tervezek, ilyen >2500m-rel. Szerintem elnézek feléd is, csatlakozz!
Ez a karbonvilla nagyon bevált! Itt gubbaszt a Reba leszervizelve, készen a beépítésre és nincs kedvem visszatenni - pedig a merevvilla büntet! Minden hibádat megérzel, konkrétan fáj, ez olyan.
Ha indulok hazai versenyen, esélyes, hogy merevvillával. Köves DH-n lassabb leszek pár mp-cel meg rázós kanyarban jobban kell figyelni, göröngyös részen ráz is mint a veszedelem; ez ilyen. Előbb is felfedezhettem volna már, mekkora királyság! (Back to the roots)
Nálam is Reba cserélődne Egy bajom van ezzel az On-One villával, hogy 450mm-es a kisebb verzió, nekem meg 430mm körüli lenne ideális. Pedig árban elég jó lenne, meg jól is mutat.
Az a 10kg nagyon jó szerintem. Milyen fékeket használsz?
Xtr trail
Köszi!
Kerékszettem túlépített és nehéznek számít, de így is elég könnyű, a pumpa nélkül pont egy tízes.
Az a 10kg nagyon jó szerintem. Milyen fékeket használsz?
Király!
Gondolom nem egy nehéz darab.
Ha tönkremegy a telóm, én is bepasszintok egy merevvillát a montiba.
Köszi!
Tetszik ez a váz továbbra is.
El is vitted külfődre egyből? ;-) Meghagyod a merev villát maratonozni is?
Dánk1000! Már itthon van, a Budai-hegyeket koptatom vele, hétvégén pedig a Pilisben tervezem megjáratni. Egy jóféle szintgyűjtősdis mókát tervezek, ilyen >2500m-rel. Szerintem elnézek feléd is, csatlakozz!
Ez a karbonvilla nagyon bevált! Itt gubbaszt a Reba leszervizelve, készen a beépítésre és nincs kedvem visszatenni - pedig a merevvilla büntet! Minden hibádat megérzel, konkrétan fáj, ez olyan.
Ha indulok hazai versenyen, esélyes, hogy merevvillával. Köves DH-n lassabb leszek pár mp-cel meg rázós kanyarban jobban kell figyelni, göröngyös részen ráz is mint a veszedelem; ez ilyen. Előbb is felfedezhettem volna már, mekkora királyság! (Back to the roots)
Tetszik ez a váz továbbra is.
El is vitted külfődre egyből? ;-) Meghagyod a merev villát maratonozni is?
Nos, tovább öregbíteném a merevvillás felhozatalt eme csüngőhasú varacskos d*sznóval: (fotók minőségéért sorry, régi telefon)
Nos, tovább öregbíteném a merevvillás felhozatalt eme csüngőhasú varacskos d*sznóval: (fotók minőségéért sorry, régi telefon)
Király!
Gondolom nem egy nehéz darab.
Ha tönkremegy a telóm, én is bepasszintok egy merevvillát a montiba.
Hibrid Talassal. A nagyon elkopott becsúszószáram helyett Andristól sikerült jóárúsítva szerezni egy új felsőrészt. Sala mester egybegyúrta, s bár fehér a villaváll... nem is lett olyan randa. Marad így, nem festetem át feketére. Ezzel is más, mint a többi... Köszönöm az említett uraknak a segítséget!