Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2007. június 20. - 12:40
Írta 2007. június 20. - 12:27
Igaz nincs rajta elsõfék jelenleg, de a váz maga 3 kiló. a villa 2.8 vágatlan acél nyakkal, most 2.6 körül lehet.
Ha mégis az került volnabele, melyet akartam, GL, akkor rögtön 600 g, valamint a hajtókar helyett is egy 800-850 grammost kéne felhajtani - meg is lenne a ~12 kg.
Írta 2007. június 20. - 12:23
13 kiló az annyira nem vészes egy ilyen vastól sztem, legalább örökélet
on
Írta 2007. június 20. - 12:23
De egyelõre piros-fehér-(fekete) lesz a színvilág, úgyhogy a zöld sajna ismét kimarad. Talán egyszer majd összejön.
Az SS vitához csak annyit - csatlakozva VV-hez -, hogy én sem értem miért szívja fel valaki magát azon, ha mások nem értik meg az ss szenvedélyét, illetve nem tetszik nekik a feltett kép/gép. Nem hiszem, hogy ezért egybõl támadni kellene.
Egyébként nekem tetszik az az SS-gép, bár tuti nem tennék rá ekkora gumikat (még, ha tudom, hogy indokolt is), meg persze soha nem vennék/építenék ss-t.
Igaza van valakinek a fentiekben, hogy az SS kona érzékeny, míg a King hideg, racionális.
Írta 2007. június 20. - 12:20
Én nem haragszom, de eléggé negatív éle volt a reagálásodnak, és ezt érzékeltettem is a válaszomban. Lehet, hogy nem így akartad, de így sült el.Pedig egy deka rosszindulat sem volt bennem.. bocsi, ha igy jott ki. Az uldozesi mania..hat, versenyen eleg sokan szoktak kergetni! lehet valami alapja....
En epp ugy elfogadom a negativ kritikat is mint a pozitivat. Ez epp olyan dolog, hogy en meg nem jovok lazba mondjuk 99gr-os V fek vagy fekkar lattan, vagy a Magellant, Meridat esetleg Giantot nem eppen tartom kozlekedesi eszkoznel tobbnek... es ezt meg is mondom. Mindenkinek mas a szep es a jo! De ez igy van rendjen, elvegre milyen unalmasak lennenk!
Tehat beke, szeretet es tekerjetek sokat!
Mellesleg ha egy gép tetszik nekem - külsõre természetesen - azt is megfogalmazom. Nem vagyok nagy Kona párti, de láttam már pár, számomra is tetszetõs darabot, többek között a fullid is helyes portéka. És ebben nem játszik szerepet az, hogy a nagyobbik vasamat mindig "lekonázzák.":)
Írta 2007. június 20. - 12:04
Nem kevés rosszindulatot vélek felfedezni a hozzászólásodban. Nincs véletlenül üldözési mániád? Ha felraksz egy képet, azzal kapcsolatosan megfogalmazódik pozitív és negatív kritika is. Ha a negatívat nem vagy képes elfogadni, akkor ne rakj fel képet! Magasról nem érdekel, hogy a gép SS, fixi, CC, DH vagy akármilyen gép, én az összképet nézem és arról mondok véleményt. Nem kell kipróbálnom egy SS gépet, hogy szubjektív véleményt alkossak a kinézetérõl.
Pedig egy deka rosszindulat sem volt bennem.. bocsi, ha igy jott ki. Az uldozesi mania..hat, versenyen eleg sokan szoktak kergetni! lehet valami alapja....
En epp ugy elfogadom a negativ kritikat is mint a pozitivat. Ez epp olyan dolog, hogy en meg nem jovok lazba mondjuk 99gr-os V fek vagy fekkar lattan, vagy a Magellant, Meridat esetleg Giantot nem eppen tartom kozlekedesi eszkoznel tobbnek... es ezt meg is mondom. Mindenkinek mas a szep es a jo! De ez igy van rendjen, elvegre milyen unalmasak lennenk!
Tehat beke, szeretet es tekerjetek sokat!
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2007. június 20. - 11:50
Nem kevés rosszindulatot vélek felfedezni a hozzászólásodban. Nincs véletlenül üldözési mániád? Ha felraksz egy képet, azzal kapcsolatosan megfogalmazódik pozitív és negatív kritika is. Ha a negatívat nem vagy képes elfogadni, akkor ne rakj fel képet! Magasról nem érdekel, hogy a gép SS, fixi, CC, DH vagy akármilyen gép, én az összképet nézem és arról mondok véleményt. Nem kell kipróbálnom egy SS gépet, hogy szubjektív véleményt alkossak a kinézetérõl.Na akkor sorjaban:
Konas, Valeria: nem is arra torekszem, hogy tetszen nektek, gondolom azert nem lattok fantaziat egy SS merev bringaban, mert meg sosem probaltatok es talan gyengek vagytok hozza...
Villa: igen az merev carbon, de nem Pace. White Brothers. Amerikai ceg, taiwani gyartas. Konnyu, jo, olcso.
Duci gumi: Elso gumi Specialized Adrenalin 2.2 , amugy a valosagban 2.55 (hat ezt jol elmertek)
Piros lanc: igen ez a connex 9 sebesseges. Letezik SS/BMX valtozatban is, de azert az tulzasnak tartanam a Boone Ti hatso fogaskerekemre!
Verseny: nem, a SITS az augusztusban lesz, arra is megyek. Ez a Bristol Bike Fest 12 oras volt.
Írta 2007. június 20. - 11:44
ezen 2,1 UST-t használok, ez nehezebb picit. 670g
a nagyon 545g-os 2.25ös van, a cc-n is azonos.
AMúgy a bringa vége jelenleg 13kg, de még fogyni fog a lelkem
A fekete szép, mivel most nem divat.
Zöld nem az esetem, kirívó Meghagyom Ádámnak.
Írta 2007. június 20. - 11:33
amúgy szép kis bicaj, bár színekben nem túl változatos súlyra milyen lett?
Írta 2007. június 20. - 11:32
kiprobalnam
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
Írta 2007. június 20. - 11:32
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. június 20. - 11:19
A villa szinte semmit sem változott, új matricát kapott.
A tárcsából nem adunk... jól mutat rajta, meg szeretem ha hül. a vázat elcsavarni nem fogja, a többi meg nem nagyon érdekel.
Úgy tünik, nagyon jól teszi a dolgát egyelõre, igaz megint rá kell hangolnom magam a merevgépre.
Írta 2007. június 20. - 11:15
Belekötni se nagyon tudok.Najó, vmi streetes külsõt vennék rá, illetve tárcsát kisebbre cserélném..
Bejönnek nagyon ezek a ,,Bemp-es" cuccok, mivel uj bicó ugy néz ki nem jön össze, marad nyár végére/õsz elejére a vázcsere...ha sok pénzem lesz akkor tõlük veszek majd sztem.
Írta 2007. június 20. - 11:14
De a divat ellen megyünk, a fehér maximum a felirat lehet rajta
Írta 2007. június 20. - 11:13
Írta 2007. június 20. - 11:11
volt itt kicsit korábban egy mókás mondat
vajh', ha nem szeretem a pisztáciafagyit, biztos gyenge vagyok hozzá?
Írta 2007. június 20. - 11:02
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 20. - 10:59
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. június 20. - 10:53
Írta 2007. június 20. - 10:40
azért az sem mindennapi darab...
szép az is, (meg háromszor jobb az enyémnél) csakhát a másik mellett, ugye...