ezt jól meggondoltad?Ami aztán jól el is törne.
corratec
look
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
az i-beam valami új nyeregrögzítési szabvány?
integrált nyereg-nyeregcsõ lenne a faja.
a nyeregcsõ kb 5 centi hosszú, mert a vázon van megfelelõ hosszban kinyúló nyeregcsõ csonk...
Ami aztán jól el is törne.a nyeregcsõ kb 5 centi hosszú, mert a vázon van megfelelõ hosszban kinyúló nyeregcsõ csonk...
be szép is lenne
csak a KORE csinal 4 fele I-beam rendszeru nyeregcsovet mindet 27.2-tol 31.6 meretig.
igazabol a nyergeknel bukik meg a dolog. Sok embernek megvan a kedvence [flite pl] es ragaszkodik hozza.
ha standardizalnak, es beszallna a tobbi nyereggyarto is, az zsivany lenne.
Nem vettem kötözködésnek, egyszerûen kíváncsi voltam a furcsaságot kiváltó okraoké, nem kötözködés volt, csak optikailag furcsa. nekem, aki csak néha lát déhá gépet, azt is ebben a topicban
igazabol a nyergeknel bukik meg a dolog. Sok embernek megvan a kedvence [flite pl] es ragaszkodik hozza.
ha standardizalnak, es beszallna a tobbi nyereggyarto is, az zsivany lenne.

RAUH-Welt
B E G R I F F
Aztán miért furcsa? Nézz meg egy-két gyári setup-al rendelkezõ DH gépet (a jobb márkákból)! Ilyen nyergeket használnak: Selle Italia SLR, SDG Bel Air, WTB Rocket V/Pure V, Fizik Gobi, stb...
Nekem is egy 180 gr-s SDG Ti-Fly van a gépen.
Zolkow: a dh-n ugyanúgy számít a súly, így amennyire csak lehet, könnyítünk. És ez még csak egy 210g-os nyereg, ami helyett majd 150g-os I-fly lesz.
Igazából nem is értem, hogy ezt az I-beam rendszert miért nem fedezték még fel maguknak a cc-sek (200g egy durung 31.6-os nyeregcsõ, és hivatalosan 145g a nyereg).
RAUH-Welt
B E G R I F F
Aztán miért furcsa? Nézz meg egy-két gyári setup-al rendelkezõ DH gépet (a jobb márkákból)! Ilyen nyergeket használnak: Selle Italia SLR, SDG Bel Air, WTB Rocket V/Pure V, Fizik Gobi, stb...nem értek a lovakhoz, de a CC stílusú nyereg nekem furcsa
amúgy persze szép állat.
nem értek a lovakhoz, de a CC stílusú nyereg nekem furcsa
http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=201098&cat=3027
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!