Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
:clap: szépek az egysebik :) loser66 és (O.o)nenn é....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off
forest
tudod van egy olyan gomb, hogy "továbbít" oda írd be, hogy "konásandrás" és enter! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

Tavaly vagy tavalyelõtt ezt a gépet teszteltem (akkor még kék volt), és egy csajszival elmentünk túrázni (õ ment vele). Végig üdvözült mosollyal tekert és áradozott a géprõl, holott szinte soha nem bringázik.

A Luppára tekertünk estefelé, de kiskorúakra való tekintettel nem mesélem el, hogy mit hozott ki belõle a bringa mire sötétben odaértünk. Azóta hálás szívvel gondolok a Konára...:D

És a nagykorúaknak priviben elmondod? :D

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Hali! Én ezekkel nyomulok!!Feltöltött kép

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás

óó dejó az a puch... frankó ez a kormánybeállítás? fekszel rajta így mint állat nem? (végülis ez egy kos alsófogás a felsõ lehetõség nélkül ugye?)

júj az az áttétel kicsit betegnek néz ki

Bevallom férfiasan, a kormány délutáni frissességû, így még sok tapasztalat nincs vele. :)
De érzésre olyan mint egy alsófogás. (Kicsivel elõbbre nyúlik, de a régi váz majd 10 centivel hosszabb volt, így a testtartás nem változott.)
Az áttétel 52/19 ami tempós, de még fékezhetõ.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
óó dejó az a puch... frankó ez a kormánybeállítás? fekszel rajta így mint állat nem? (végülis ez egy kos alsófogás a felsõ lehetõség nélkül ugye?)

júj az az áttétel kicsit betegnek néz ki

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Tavaly vagy tavalyelõtt ezt a gépet teszteltem (akkor még kék volt), és egy csajszival elmentünk túrázni (õ ment vele). Végig üdvözült mosollyal tekert és áradozott a géprõl, holott szinte soha nem bringázik.

A Luppára tekertünk estefelé, de kiskorúakra való tekintettel nem mesélem el, hogy mit hozott ki belõle a bringa mire sötétben odaértünk. Azóta hálás szívvel gondolok a Konára...:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ahhoz képest enyém asszony ezt kérte, mikor odaadtam a katalógust hogy válasszon egyet...:)
http://www.konaworld...2K7_LISA-DS.jpg

nem csak nekem van zöldfóbiám:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Milyen üléscsõ lesz?

Ha már csajozás, akkor csak a piros számít. Legalábbis eddig akárhány barátnõmnek (barát barátnõnek is) bicajat vettünk, mind pirosat akart, mint egyetlen kritérium. Ezért vettem most Intense-t.:D Amúgy meg tök egyforma nekik minden gép. Bicikli bicikli. Kereke van és tekerni kell.

.

ahhoz képest enyém asszony ezt kérte, mikor odaadtam a katalógust hogy válasszon egyet...:)
http://www.konaworld...2K7_LISA-DS.jpg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Én is I-beamezek majd. Egy hónapon belül rendelünk crc-rõl, úh. szólj, ha neked is kell és így megspórolod a postaköltséget (150 font fölött ingyen hozzák).
Ilyen lesz: http://www.chainreac...px?ModelID=4742
Ezzel a nyeregcsõvel: http://www.chainreac...x?ModelID=17617

A levegõsítésrõl én sem tudok pontosat. Vizdinek hozott a Biker laza két hónap alatt egy kitet, és nagyon dicséri. Annyi biztos, hogy nem gányolmány, hanem hivatalos RS cucc. Jövõ héten már bkv-képes vagyok, és akkor majd megkérdezem tõle.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jujj de sééép ez is :)

Rocsi: nem azért mondtam, tudtam hogy mért olyan alacsony....csak picit furi, de attól még mindig tetszik...;)

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás
Megújult a városi cirkálóm!
Színvilága olyan mint a két Socomé együtt, rugóútja meg csak majdnem.. :P
A két kép nagyban: http://pix.bikemag.h...3/DSC03479k.JPG és http://pix.bikemag.h...3/DSC03483k.JPG

Feltöltött kép
Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

akkor inkább úgy mondom, hogy nekem úgy tûnik, mintha már nagyon be lenne ülve a váz....olyan mintha ez már egy berugózott állapot lenne....

ja, értelek. nálam alapvetõ szempont az alacsony középcsapágy-magasság a dh bringáknál. könnyebben kezelhetõ.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ha már csajozás, akkor csak a piros számít. Legalábbis eddig akárhány barátnõmnek (barát barátnõnek is) bicajat vettünk, mind pirosat akart, mint egyetlen kritérium. Ezért vettem most Intense-t.:D Amúgy meg tök egyforma nekik minden gép. Bicikli bicikli. Kereke van és tekerni kell.

Csajomra is ráismerek :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
akkor inkább úgy mondom, hogy nekem úgy tûnik, mintha már nagyon be lenne ülve a váz....olyan mintha ez már egy berugózott állapot lenne....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mit értesz hátsó traktuson?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem alapvetõen tetsziknagyon....
csak az az alacsony hátsótraktus olyan természetellenes az én szememnek, de biztos jól kanyarodik meg minden

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem tetsz, de ez alapvetõen betudható annak, hogy komoly gondjaim vannak a Scott designereivel.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Feltöltött kép
Feltöltött kép

vazzz!!
ööö is nagyon szép!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szép lett csávez!!

tomacom is csajozó színû,piros,fekete,kis fehér:D mûködik is :D

levegõsítés érdekelne,03as wc is ellhet oylat?

priviben is jöhet,vagy a telós topicba

én bodlog vagyok egy hosszú diabolus csõvel meg a power v nyereggel :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!