A váltást az XTR Rapid Fire végzi a maga teljesen hibátlan mûködésével. A többi maradt XTR (váltók) és XT. Még jönnek majd az új kerekek valamikor. DT240 agyakkal, még nem tudom milyen felnivel….

Szerintem, ha a vázcsõ belsõ méretéhez passzol a nyeregcsõ (vagy a betétcsõ), akkor nem csak az a fél centi, hanem a vázban lévõ teljes csõhossz számít, mert támaszt.
lényeg az, hogy a felsõcsõ alá leérjen. rögziteni ugy is kb fél centin rözgül a vázhoz.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
hát akkor ez nem neked való, mert csak 7 centiMilyen hosszúak ezek a szûkítõk? Nekem az a bajom, hogy ami a vázhoz jár(t volna) szûkítõ, az is csak kb 8,5 cm, ami elég kevéske. Kb. olyan 12 cm már jobb lenne szvsz. 30,9-es csövet meg nem vennék, leveri a vesémet.
De azért köszi!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
van speci 30,9-27,2 szükitõnk elég sok, sõt, augusztusban lesz (igaz specialized) 30,9 nyeregcsövünk ismét.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
az nem...30.9 a giant/specialized default nyeregcsomeret. a 30.8 az ha jol tevedek akkor inkabb Kona.
amugy szep :spoko:
30.9 a giant/specialized default nyeregcsomeret. a 30.8 az ha jol tevedek akkor inkabb Kona.
amugy szep :spoko:
RAUH-Welt
B E G R I F F
tetszetõs az a nyeregcsõ, illik a vázhoz!nagyon szép!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Szép kis xc bicó, bár én mindíg csodáltam , hogy lehet valakinek 2 méteres lába:lol1: Nekem sajna kurta lett, bár 177 vagyok.