Tényleg szép. Nekem slick-el is tetszik. Sok defekt és láncszakadásmentes pár ezer km-t!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Városi latyakbantekerés, b+. Ez ütött.azt tudtam h vmi bikemagtól kapott bicó de nemtudtamh kötelezõ 8k-t letekerni és ha csak városi latyakbantekerés, akkor meg pazarlás ilyen bicóval
bikemag címoldalra meg kb havonta nézek ki
azt meg nem gondoltam h ilyen gyorsan elkopik a terepgumi. már kérdezni se szabad?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Szabad kérdezni, csak elötte nem ártana picit gondolkodni.azt tudtam h vmi bikemagtól kapott bicó de nemtudtamh kötelezõ 8k-t letekerni és ha csak városi latyakbantekerés, akkor meg pazarlás ilyen bicóval
bikemag címoldalra meg kb havonta nézek ki
azt meg nem gondoltam h ilyen gyorsan elkopik a terepgumi. már kérdezni se szabad?
Hát, elõször is le kell légteleníteni, mivel kicsit puha a nyomáspont, amúgy hidegben jól fog, az az érdekes jelenség viszont elõjött, hogy a fékkart kb. teljesen be lehet húzni, majd elkezd keményedni. 2-3 húzás alatt.
Az a magasító nem a vázba van beütve? És abba van benyomva az kcs. alsó csészéje?
Kisherceg
mit akarsz Te alátétezni?
nincs téve semmi a villanyakra a kormánycsapágy alá.
magának a villának a kialakításáról van szó...
Rémhörcsög[/B]]
Igen, az egy X-mission gyûrû, a váll és a k.csapágy csésze közé kell, magasítja a villát ugye, elég hasznos, mert így közel olyan, mintha teló lenne benne.
Rémhörcsög[/B]]Meert a villa nem is merida
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igen, az egy X-mission gyûrû, a váll és a k.csapágy csésze közé kell, magasítja a villát ugye, elég hasznos, mert így közel olyan, mintha teló lenne benne.
Jah, a szarv az enyém, kicsit kopott, de semmi baja és hogy meglegyen az összhang, ez is WCS
bazme 4500 márciusig...
az napi ötven
ha nem emlékszem rosszul, akkor a bikkmakkban volt valami félmondatos megjegyzés valamiféle "villamagasító" adapterrõl/toldatról. az miaz? a villanyakra kell valami, ami megemeli a kormánycsapágy alsó csészéjét?
Nah én most ezzel nyomulok....