Sikerült pár képet lőni a gépezetekről...
laczie módosította - 2015. október 24. - 10:37
Sikerült pár képet lőni a gépezetekről...
laczie módosította - 2015. október 24. - 10:37
Sziasztok !
Én ezzel az apró Batavus Course-al
Én több, mint 180 centi vagyok, de ehhez elővenném az IKEA-s fellépőt.
Téli + DH setup. 160 helyett 180-as tárcsa elől, Magicshine MJ870 lámpa akksival, ZTR Arch EX felnik, elől 2.35-ös Nobby SnakeSkin, hátul 2.25-ös Nobby SnakeSkin (az új enduro mintás), RS Reverb nyeregcső, sok-sok fényvisszaverő matrica a kerékszetten és a vázon (utóbbi 3M black diamond, fekete).
Ez milyen villa? hasonlít az Exoticomra, de úgy látom, nem az. Neked volt hajlított On-One, is, mi a különbség?
Téli + DH setup. 160 helyett 180-as tárcsa elől, Magicshine MJ870 lámpa akksival, ZTR Arch EX felnik, elől 2.35-ös Nobby SnakeSkin, hátul 2.25-ös Nobby SnakeSkin (az új enduro mintás), RS Reverb nyeregcső, sok-sok fényvisszaverő matrica a kerékszetten és a vázon (utóbbi 3M black diamond, fekete).
néha nagyon irigyellek és nem a bringa miatt. :/
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Lécci linket erről, 3M black diamond, fekete.
Köszi
Tavaly rendeltük egy kollégával e-Bayről. Nem én intéztem sajnos, passz, e-Bayen belül honnan pontosan. Többféle szélességben volt, szalag formában rendeltük.
Lécci linket erről, 3M black diamond, fekete.
Köszi
Huuu barátom ezt mikor próbálhatom ki?!
Erősen a kéne nagyon kategória, jól néz ki, az alkatrészek is kedvemre valók.
Hány baron gurulsz ezekkel a gummákkal?
. . . alakul vegre,mar a plus + is,így a lényeg rajta,igaz nem pont az amit akartam,de,tényleg más,tényleg jobb,megfelelőbb képek is folyamatban...
https://lh3.googleus...2/parban....jpg
Együtt párban... tegnapi szárnypróbálgatás,érdekes,más lesz,csak mar a plusz+ jönne végre meg hozzza,de lehet ez sem lesz egyszerű...
mint a vázszett beszerzése,ami igaz EU érkezett,de azért volt kalandos mert majd fel év volt mire ténylegesen szállításra került csak a váz+villa kombo,
és azt is sikeresen keverte kavarta a nav es az ups valami három hétig,es ezek utan sikerult rossz cimre is szallitani,de végre bringa-forma es jo 8D
Kesz,azaz elsore csak ilyen proba varians,alakul majd,amint meg erkeznek hozza a specifikus reszegysegek,de igy is igen mas,igen jo...
end.re: módosította - 2015. szeptember 13. - 22:21
@Rabbit:
+ csendes
+ pontos
+ gyors
+ eddig nem esett le a lánc (lépcsősor, sziklás lefelé sem hozta zavarba)
- a görgők között nagyon kevés a hely, gyűjti a sarat, füvet, aljnövényzetet (Volt egy nedves, enyhén saras murvás szakasz. Felszedett pár kavicsot, kis sarat. Olyan hangja volt, azt hittem leszakad(t) az egész. Meg kellett állnom kitakarítani.)
- a kéttányéros slx karral még a beljebb hézagolás ellenére sem igazán jó a láncvonal. (Nekem mondjuk nem gond, a legkönnyebb két fokozatra szinte sosincs szükségem, de intő jel, hogy ez bizony kompromisszum. Emlékeim szerint az 1x9-nél sem volt vidám a legkönnyebb fokozat, pedig ott FC-760 hajtóművel használtam.)
Kisherceg módosította - 2015. augusztus 29. - 22:52
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Apu boltbajárósáról és trekkeréről leloptam a kulacstartókat (kapott szép ezüst alukat cserébe) annyira megtetszett a KLS titánszínben. Kiválóan megül benne az összes köcsögöm (0.75 powerbar, 0.7 high5, 0.5 kelliz, 1.0 isostar, de még a biotech kancsókat is elhordja)
A villasaruban a szövegkiemelő kupakot kicseréltem befőttesüveg-bilibádog tetőre, röhögve fér el a 25-re tágult külső.
A kormányt még lehet, picit fogom forgatni, de, mióta így be van lőve, azóta az a paradox hülye helyzet állt elő, hogy jobb fogni a Dedát, mint a Syntace-t..
Vejne módosította - 2015. augusztus 25. - 12:09