Határozottan jobb, mint a tavalyi felállás! Jó, hogy nem azt a drótból hajlított kulacstartót tetted fel. A gumi szürkéje jól illeszkedik a vázhoz, de a fekete felni miatt optikaikag nekem túlságosan hangsúlyos. Sokkal szebb az új fékkar, az elõzõ majdnem összeért középen. A szarv az én szememnek vékony egy Moratin.
Mennyi a kormánycsõ és a nyereg orrának távolsága? Szilvásra már nekem is frissített gép lesz, kell még egy-két cucc.
Az új UTS felni V-fékes ez lehet, hogy segít az optikai hatáson. Remélem egyszer sikerül majd szert tenni egy Morati szarvra. A kormánycsõ közép 110mm-es stucnival a nyeregcsúcsig 520mm. (miért érdekel ez a méret?) Esetleg elárulnád, mit tervezel az 1.3-on frissíteni?
Igen ezek létfontosságú alkatrészek
A szarvról kérdeznék egyet. A bilincs kialakítása nem iszonyú kényelmetlen fogású? Gondolom csak hozzáér a kezed, mert elég rövid a szarv...
Összességében nagyon penge verda :cool2:
Én is féltem a spártai kilakítású bilincstõl, de semmi gondom nincs vele. Nagy lapátkezûeknek azért nem javaslom. Egyébként a Morati szarv sarka sem valami kényelmes fogású
Hehe, vannak akik jegyzik a 'tavalyi' setupokat? Ha tiszta lesz akkor csinálok képeket én is a gézéró idei setupjáról
Moratizo, nem semmmi gép, grat!
A Morati setupok elég belterjesek és számon tartottak, és talán ezért jó ez a topik mert minden évben (valakinél havonta ) változnak a bringák és össze lehet hasonlítani õket.