Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

Határozottan jobb, mint a tavalyi felállás! Jó, hogy nem azt a drótból hajlított kulacstartót tetted fel. A gumi szürkéje jól illeszkedik a vázhoz, de a fekete felni miatt optikaikag nekem túlságosan hangsúlyos. Sokkal szebb az új fékkar, az elõzõ majdnem összeért középen. A szarv az én szememnek vékony egy Moratin. ;) Mennyi a kormánycsõ és a nyereg orrának távolsága? Szilvásra már nekem is frissített gép lesz, kell még egy-két cucc.

Az új UTS felni V-fékes ez lehet, hogy segít az optikai hatáson. Remélem egyszer sikerül majd szert tenni egy Morati szarvra. A kormánycsõ közép 110mm-es stucnival a nyeregcsúcsig 520mm. (miért érdekel ez a méret?) Esetleg elárulnád, mit tervezel az 1.3-on frissíteni?

Igen ezek létfontosságú alkatrészek :D
A szarvról kérdeznék egyet. A bilincs kialakítása nem iszonyú kényelmetlen fogású? Gondolom csak hozzáér a kezed, mert elég rövid a szarv...

Összességében nagyon penge verda :cool2:

Én is féltem a spártai kilakítású bilincstõl, de semmi gondom nincs vele. Nagy lapátkezûeknek azért nem javaslom. Egyébként a Morati szarv sarka sem valami kényelmes fogású

Hehe, vannak akik jegyzik a 'tavalyi' setupokat? Ha tiszta lesz akkor csinálok képeket én is a gézéró idei setupjáról :)

Moratizo, nem semmmi gép, grat! :)

A Morati setupok elég belterjesek és számon tartottak, és talán ezért jó ez a topik mert minden évben (valakinél havonta ) változnak a bringák és össze lehet hasonlítani õket.
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hehe, vannak akik jegyzik a 'tavalyi' setupokat? Ha tiszta lesz akkor csinálok képeket én is a gézéró idei setupjáról :)

Moratizo, nem semmmi gép, grat! :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

Képek a biciklimrõl. Néhány nagyon fontos alkatrészt kicseréltem titánra (kormányszarv,kulacstartó,ahead kupak):)

Igen ezek létfontosságú alkatrészek :D
A szarvról kérdeznék egyet. A bilincs kialakítása nem iszonyú kényelmetlen fogású? Gondolom csak hozzáér a kezed, mert elég rövid a szarv...

Összességében nagyon penge verda :cool2:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Határozottan jobb, mint a tavalyi felállás! Jó, hogy nem azt a drótból hajlított kulacstartót tetted fel. A gumi szürkéje jól illeszkedik a vázhoz, de a fekete felni miatt optikaikag nekem túlságosan hangsúlyos. Sokkal szebb az új fékkar, az elõzõ majdnem összeért középen. A szarv az én szememnek vékony egy Moratin. ;) Mennyi a kormánycsõ és a nyereg orrának távolsága? Szilvásra már nekem is frissített gép lesz, kell még egy-két cucc.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát elég szép

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Képek a biciklimrõl. Néhány nagyon fontos alkatrészt kicseréltem titánra (kormányszarv,kulacstartó,ahead kupak):)

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Az idei változás hogy még lesz egy UTS kerékszett,és a nyereg SLR gél flow-ra
cserélõdik.
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
off

féket csak a melegek használnak...
on

Szép a Yeti :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
féhezési stílus is számít azért....

van aki szépen fokozatosan, van aki belevasalja a gumit a kanyarba egy satuval (mint én)....én is megsütöm néhaa féket...

am szép az Orbit, olyan rágószínû

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ja mondjuk bocsi mert én magamból indultam ki h nekem elég lenne.
persze nem tudhatom h az illetö milyen karakterisztikájú. na meg igy legalább van 1 kis tartalék :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Shimano XT '08. 68/9.5 kiló
:D:D:D
Csak nagyobb sebességrõl nagyobb fékerõ kell megállni ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elég, ha minõségi féked van. Nem elég, ha az átlagosnál nagyobb a testsúly, súlyosabb a paripa vagy mindkettõ egyszerre.:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hogyan lenne elég? :D

Sztem ezentúl fel nem rakok 180asnál kisebbet elõre, kell a fékerõ... Sosem baj ha sok, de ha kevés az nagyon nagy gond... Az a pár g meg nem oszt nem szoroz...

Hogy témához is kapcsolódjak, szép a Yeti, de nagyon. Sõt! Az orbea is, bár így slick-el annyira azért nem :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Andris: én is így érzem. használtan vette az apróról (kb 100 km lehet benne..), és így nem volt sokkal drágább, mint egy Team. a fehér szín meg végülis passzol. :) a srác '91-es, Szlovákgyarmaton Elit U19-ben ment, top maraton meg középtáv lesz.

koca: a váz 1450 gramm körüli. a tárcsák lehet, hogy 160/160, de mintha az elsõ nagyobb lenne, nem tudom...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
uh összességében ez az orbea sztem király lett.
szép. ja annyi h sztem elöre is simán elég lenne a 160 as tárcsa.
ez a váz milyen sulyban van? :chin:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
szép bringa lett
kicsit túlzásnak érzem a WCS telót, de Õ tudja, amúgy nagyon rendben van
(ha hozzámvágnák féláron, akkor én is használnám:))

milyen korcsoportban és távon indul a srác?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na itt van barátom és egyben csapattársam Orbeája, ha érdekel valakit.

Orbea Lanza alu váz, Reba WC Poplock teló, full xt '08 dualcontrol CL (azthiszem 180/160), dt 370 CL/DT XR4.2D/dt kardküllõs kerekek, FSA k.csapi, cinelli stucni (ideiglenes), RF next sl karbonkormány, wcs markolat, speci toupe ti nyereg, speci nyeregszár. gumik most maxxis detonator 1.5 slick, ezzel hozta el, de amúgy NN 2.1 vagy michelin countrymud 2.0 vagy blacksharkmud 1.6.

képek:

http://picasaweb.goo...id91/OrbeaLanza

remélhetõleg sokszor fog az elsõk között célba érni mind az XC, mind az MX-futamokon. :)

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Szép ez a kerékpár gratula.

Nekem a váz elsõ ránézésre kicsit olyan santa cruz nomados.

Sok km-t bele :-)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
nagyon szép ez a yeti... gratulálok!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
agybol nem vennek CK-t. lattam egy joparat behalni. ez DT hugi, nekem legalabb annyira jo. plusz nekem valahogy jobban tetszenek a komplett kerekek mintha fuznek valamit magamnak.

eggbeater pedaltol meg a hideg kiraz. koszi nem :) minden bringamon spd van, igy nem kell cipot/pedalt/stoplit cserelgetni, barmilyen kombinacioban tudom hasznalni oket.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Szép lett a Yeti Grat. :clap:
esetleg pedálnak CrankBrothers Egg Beater. ti tengelyesbe van kis arany rész is ha minden igaz :) menne a hajtókarhoz