ez amolyan "kisbicó" a másik szörnyeteg mellé? vagy azt lecseréled?
ja és jobb kép rulz :cool:
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
miva?fordítás :
azt mondja hogy az integrált dejórnak nagyobb a q faktora mint a mostaninak, és mert csámpás a bokájával úgyis ledörzsölné a felületkezelést a hajtókarrol igy inkább lecsiszolja ....
én már értemDelma: a Qfaktor egy millimétert se változik. Tudod, hogy mirõl beszélsz?
A cipõ meg.. tudod, hogy milyen vastag egy ilyen felületkezelés? tized milliméter nagyságrendben gondolkodj.
ha lecsiszolod a felületkezelést változik a q-faktor ? kifejtenéd ?
ha lecsiszolod a felületkezelést változik a q-faktor ? kifejtenéd ?
ha lecsiszolod a felületkezelést változik a q-faktor ? kifejtenéd ?ja nekem is:)
off:
5.-én meg is rendelem, de úgynézki csak ezüstben tudnak hozni:\ de jobb is, a fekete alivioról is lecsiszoltam a festéket, ezen is tuti lefogom, sõt itt még a qfactor miatt is.
ja nekem is:)Tetszik a hajtókar.
Hogyan lenne elég?
Sztem ezentúl fel nem rakok 180asnál kisebbet elõre, kell a fékerõ... Sosem baj ha sok, de ha kevés az nagyon nagy gond... Az a pár g meg nem oszt nem szoroz...
Hogy témához is kapcsolódjak, szép a Yeti, de nagyon. Sõt! Az orbea is, bár így slick-el annyira azért nem
Határozottan jobb, mint a tavalyi felállás! Jó, hogy nem azt a drótból hajlított kulacstartót tetted fel. A gumi szürkéje jól illeszkedik a vázhoz, de a fekete felni miatt optikaikag nekem túlságosan hangsúlyos. Sokkal szebb az új fékkar, az elõzõ majdnem összeért középen. A szarv az én szememnek vékony egy Moratin.
Mennyi a kormánycsõ és a nyereg orrának távolsága? Szilvásra már nekem is frissített gép lesz, kell még egy-két cucc.
Igen ezek létfontosságú alkatrészek
A szarvról kérdeznék egyet. A bilincs kialakítása nem iszonyú kényelmetlen fogású? Gondolom csak hozzáér a kezed, mert elég rövid a szarv...
Összességében nagyon penge verda :cool2:
Hehe, vannak akik jegyzik a 'tavalyi' setupokat? Ha tiszta lesz akkor csinálok képeket én is a gézéró idei setupjáról
Moratizo, nem semmmi gép, grat!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Képek a biciklimrõl. Néhány nagyon fontos alkatrészt kicseréltem titánra (kormányszarv,kulacstartó,ahead kupak)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]