Grat. Jó lett!
Az én Polarisommal majdhogynem ikrek:)
Képek az aláírásomban.
Szép a váz színe!
Grat. Jó lett!
Az én Polarisommal majdhogynem ikrek:)
Képek az aláírásomban.
Grat. Jó lett!Összepakoltam az otthon kallódó alkatrészekbõl és némi új anyagból (hátsó váltó, pedál, gumi, lánc ami tök új) egy olyasféle aszfaltos erdeiutas túrázós gépezetet, ne mindenhová a Trance-t keljen cipelni , múlthéten teszteltem káli medencében, egész jó lett szerintem, ja és szép is
hát megmutatom nektek is, ha már van ilyen topik.
KÉP1
KÉP2
Összepakoltam az otthon kallódó alkatrészekbõl és némi új anyagból (hátsó váltó, pedál, gumi, lánc ami tök új) egy olyasféle aszfaltos erdeiutas túrázós gépezetet, ne mindenhová a Trance-t keljen cipelni , múlthéten teszteltem káli medencében, egész jó lett szerintem, ja és szép is
hát megmutatom nektek is, ha már van ilyen topik.
KÉP1
KÉP2
alkatrészek:
tam: A yeti az sztem über súlyban van, de az XTC-t én picit sokkallom.
kerék meg jó mert legalább az a crossland bírja évekig
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
A Turner DH setup-al jóval az általad megadott súly alatt van, ezért furcsa. A vázam a rugóstaggal együtt 4 kiló; innen indul az én történetem... Ami igazán röhejes, hogy a 2008-s Fox 36 VAN R könnyebb, mint a 2005-s Pike SL. És hol van egymáshoz képest a két villa?:chin:Köszönöm. Nyereg épp cserélve lesz,mert ez a combomat sebesre dörzsölte és ki is szakadt( lám DH-ra nem jó a széles dirt nyereg
).
A gumik is cserére szorulnának,de majd elválik,h mire. Egy jó kilót jó lenne valahogy lefaragni.
Amúgy VV lehet,h egy kicsi abból is volt a gumikon, elõtte belegurultam egy friss betonfoltba.Na jó a kosz nyomhatott vagy 200 grammot. De el keseredtem,h haver Demo 7 esével amiben totem van egy súlyban volt.