nekem nagyon bejön a dizájn.
A Turner DH setup-al jóval az általad megadott súly alatt van, ezért furcsa. A vázam a rugóstaggal együtt 4 kiló; innen indul az én történetem... Ami igazán röhejes, hogy a 2008-s Fox 36 VAN R könnyebb, mint a 2005-s Pike SL. És hol van egymáshoz képest a két villa?:chin:Köszönöm. Nyereg épp cserélve lesz,mert ez a combomat sebesre dörzsölte és ki is szakadt( lám DH-ra nem jó a széles dirt nyereg
).
A gumik is cserére szorulnának,de majd elválik,h mire. Egy jó kilót jó lenne valahogy lefaragni.
Amúgy VV lehet,h egy kicsi abból is volt a gumikon, elõtte belegurultam egy friss betonfoltba.Na jó a kosz nyomhatott vagy 200 grammot. De el keseredtem,h haver Demo 7 esével amiben totem van egy súlyban volt.
a stereo-m 12.65 volt pedállalaz én coilerem 14 alatt volt pike-al
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Gyerekek! A minap lemértem a masniát és 18,5 kg-t mutatott a mérleg. Úgy érzem ez egy full levegõs rugó nélküli villával eléggé szégyen
Asszem vmit tennem kell az ügyben.
17,2 a Coilerem jelen felállásban. (18")
Gyerekek! A minap lemértem a masniát és 18,5 kg-t mutatott a mérleg. Úgy érzem ez egy full levegõs rugó nélküli villával eléggé szégyen Asszem vmit tennem kell az ügyben.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->