akkor már inkább juici ultimate, az jócskán 700 alatt van, lényegesen +bízhatóbb, de legalább tudják itthon javítani meg alaktrész is van hozzá ha kell..
akkkor tehát:
-nem könnyebb az avid
-a megbízhatóságról csak annyit, hogy három szett marta-m volt, van, egyikkel sem volt soha semmi baj. a haveroméval sem, pedig az elég régi, kb 5-6éves fék. a megbízhatatlanság csak mítosz, meg hozzá-nem-értés. szerintem. (zöld-pontban, probike-ban és speed-way-ben nekem is fikázták a martat eleget, de szerintem csak azért, mert avidot forgalmaznak.

)
-tudják itthon javítani.

a magurához meg a legapróbb csavart is ugyanúgy meg tudod rendelni netrõl, otthon javítható vagy hozzáértõ szervizest kell ismerni.

-a dot fékfolyadék nekem nem igazán szimpatikus, ki sem mernék nyitni egy avidot itthon. a magurát viszont simán légtelenítem (egyszer kellett) itthon.
-a cps felfogatással a juicy7-nél többett kellet tökölnöm, mint az IS alátételeivel összesen.

- bármit csináltam, a 160-as G2 tárcsával a J7 úgy rázta a carbon merevvillát, azt hittem eltöri.
-a juicy ugyanúgy hajlamos a túlmelegedésre, mint a marta, ezen a karbon fékkar és a titán csavarok nem segítenek.
- a martan nincs nyomáspont állítás.

mondjuk, nem nagyon hiányzik...
mindezeken túl, no flame és peace.

a fék-kérdés amúgy is nagyon személyes ízlés dolga.