Kész. 7 hónap és 45000 forint belepumpálása után, 11458 gramm tömeggel megszületett a kicsike. &!%/=+-ra megy:)
kep
Ha lesz keret még megy rá patentpedál és huss.
Szep bringusz.
Kész. 7 hónap és 45000 forint belepumpálása után, 11458 gramm tömeggel megszületett a kicsike. &!%/=+-ra megy:)
kep
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
zõdrõl akaggyá le kicsi Tódiúúú pedig a zöld az nagyon nekem való
Sajnos nem:)
A story fedi az igazságot, de az MTBR.COM fórumjáról származik, a Turner/gyártói fejezetbõl.
Sajnos nem:)VV, ugye nem a Tiétek a 2 Flux?
olcsóért az sem lesz könyebbmég a kormányt gondoltam egy ilyen futárkormányra lecserélni, vagy lefordítani, de ez így is nagyon komfortos.
Dicta racsnit nekem adta a srác az agyhoz, akitõl vettem. nem is kísérleteztem sokat anno, szerencsém volt, mert a láncvonal egybõl kijött, csak le kellett szednem a hajtómûrõl a két tányért, meg a csavar alá berakni a megfelelõ alátéteket. széttörni nem törtem még szét, kopást nem nézem, a lánc nem ugrik terhelés alatt sem (pedig azért elég sok emelkedõ van itt a budai részen, ahol a 44/16 ezzel a gumival is keményen kiállós), a feszítõ csak kicsit hangos, de ez van, legalább a racsni hangtalan. ha meg valami eltörik/kopik, hát van vagy egy fél tucat alig használt, szinte bontatlan 8s láncom itthon, meg a racsni is megvan 2000 forint alatt...
szóval jó ez, de úgy érzem, hogy az uni alatt fogok építeni egy fixit/SS-t, országúti alapra. mert ez kõnehéz ahhoz képest (a montimmal egy súlyban van kb..) és tényleg annyi pénzt kellene beletenni, hogy könnyû legyen, ami nem éri meg...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960õszintén? nekem is az a kedvencem az összes közül.amugy amikor otthon voltam akkor ott volt a zold meg az epic is. eloszor egybol az epic erdekelt, de aztan amikor elvittem a korre a langstert, onnan mar az volt a favorit. varosban gurulaszni annnnyia jo mint allat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hát ezt nem így mondanám, hanem finomabban. De a lényeg valami ilyesmi lenne.
Szépek.
Látom Specializedekre specializálódtál.
RAUH-Welt
B E G R I F F