Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Kész. 7 hónap és 45000 forint belepumpálása után, 11458 gramm tömeggel megszületett a kicsike. &!%/=+-ra megy:)

kep

Ha lesz keret még megy rá patentpedál és huss.

Szep bringusz.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.191 hozzászólás

Kész. 7 hónap és 45000 forint belepumpálása után, 11458 gramm tömeggel megszületett a kicsike. &!%/=+-ra megy:)

Feltöltött kép
Feltöltött kép

nekem tetszik.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

úúú pedig a zöld az nagyon nekem való :)

zõdrõl akaggyá le kicsi Tódi

az nekem van kiosztva :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Neked kizárólag rózsaszín lehet:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Sajnos nem:)

A story fedi az igazságot, de az MTBR.COM fórumjáról származik, a Turner/gyártói fejezetbõl.

úúú pedig a zöld az nagyon nekem való :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV, ugye nem a Tiétek a 2 Flux? :)

Sajnos nem:)

A story fedi az igazságot, de az MTBR.COM fórumjáról származik, a Turner/gyártói fejezetbõl.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
VV, ugye nem a Tiétek a 2 Flux? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Feltöltött kép
Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
2éve ilyen sáros? :D

A sebesség mindent megold.

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Nekem vagy 2 éve nem változik a bringám. Azért itt egy kép...
Feltöltött kép

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Olyan mikor lesz, hogy az asszonka gépe jobb, mint apucié, és nem azért, mert õ a versenyzõ a családban?:D:D
Mondjuk így: "Kerékpárt építünk magunknak, és asszonypajtival elmentünk vázat vásárolni."

[ATTACH]654[/ATTACH]

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Asszonypajti új terepgépe hogy Õ is tudja járni az erdõket.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
MKSE
:kissmyass

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

még a kormányt gondoltam egy ilyen futárkormányra lecserélni, vagy lefordítani, de ez így is nagyon komfortos.:)

Dicta racsnit nekem adta a srác az agyhoz, akitõl vettem. nem is kísérleteztem sokat anno, szerencsém volt, mert a láncvonal egybõl kijött, csak le kellett szednem a hajtómûrõl a két tányért, meg a csavar alá berakni a megfelelõ alátéteket. széttörni nem törtem még szét, kopást nem nézem, a lánc nem ugrik terhelés alatt sem (pedig azért elég sok emelkedõ van itt a budai részen, ahol a 44/16 ezzel a gumival is keményen kiállós), a feszítõ csak kicsit hangos, de ez van, legalább a racsni hangtalan. ha meg valami eltörik/kopik, hát van vagy egy fél tucat alig használt, szinte bontatlan 8s láncom itthon, meg a racsni is megvan 2000 forint alatt...

szóval jó ez, de úgy érzem, hogy az uni alatt fogok építeni egy fixit/SS-t, országúti alapra. mert ez kõnehéz ahhoz képest (a montimmal egy súlyban van kb..) és tényleg annyi pénzt kellene beletenni, hogy könnyû legyen, ami nem éri meg...

olcsóért az sem lesz könyebb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
még a kormányt gondoltam egy ilyen futárkormányra lecserélni, vagy lefordítani, de ez így is nagyon komfortos.:)

Dicta racsnit nekem adta a srác az agyhoz, akitõl vettem. nem is kísérleteztem sokat anno, szerencsém volt, mert a láncvonal egybõl kijött, csak le kellett szednem a hajtómûrõl a két tányért, meg a csavar alá berakni a megfelelõ alátéteket. széttörni nem törtem még szét, kopást nem nézem, a lánc nem ugrik terhelés alatt sem (pedig azért elég sok emelkedõ van itt a budai részen, ahol a 44/16 ezzel a gumival is keményen kiállós), a feszítõ csak kicsit hangos, de ez van, legalább a racsni hangtalan. ha meg valami eltörik/kopik, hát van vagy egy fél tucat alig használt, szinte bontatlan 8s láncom itthon, meg a racsni is megvan 2000 forint alatt...

szóval jó ez, de úgy érzem, hogy az uni alatt fogok építeni egy fixit/SS-t, országúti alapra. mert ez kõnehéz ahhoz képest (a montimmal egy súlyban van kb..) és tényleg annyi pénzt kellene beletenni, hogy könnyû legyen, ami nem éri meg...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tipikus a kinézete. :) Amúgy nekem is volt olyan Dicta racsnim, még nem is a triálon (ott fél óra alatt széttörtem...) és nem bírta sokáig, a feszítõben is eltörtem mindkét rugót.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha nem is könnyû, és nem is virsligumis, de én szeretem.

http://imagerz.com/Q...0tvAwIAV15KEAVR

- magellan crater 16" váz
- elöl alap shimano agy+valami olcsó alex felni, hátul B+ agyon ZAC2000 felni, CST 1.4 slick gumik
- régi merida fékek aranyszínû jagwire pofával, deore fékkarral
- régi rst villa, városba tökéletesen jó, kimozogja mind a 6.5-7 centi útját padkán meg kátyúkban, de amúgy tekerés közben "lockout"
- alivio hajtómû, 44T, hátul meg egy 16T Dicta racsni, Sh 8s lánc + Point 1görgõs feszítõ, meg egy 520-as SPD pedál
- homemade kinder szelepsapka:)
- kormány, kormányszár régi merida...

meg most áttettem a montiról a pazzaz nyeregcsövet meg a rival nyerget, mert fõleg ezzel hajtok. nagyon kényelmes, de a súlya miatt lassú...egy piszokkönnyû gumi, könnyebb kerekek, meg egy könnyû merev villa sokat dobna a súlyon, csak ez meg már egy másik bicikli ára lenne.

annyt meg nem ér, így legalább csak berakom a sufniba, akármi is van, néha locsolok rá olajat, aztán megy.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

amugy amikor otthon voltam akkor ott volt a zold meg az epic is. eloszor egybol az epic erdekelt, de aztan amikor elvittem a korre a langstert, onnan mar az volt a favorit. varosban gurulaszni annnnyia jo mint allat.

õszintén? nekem is az a kedvencem az összes közül.
mind jó, de ha csak egyet tarthatnék meg, a zöld lenne.

mindenkinek ajánlom, hogy tegyen össze egyszer egy egysebességes országútit, ha lehet könnyût mai modern geoval (nem egy kiszuperált ezeréves olasz acélvázat - bocsi akinek a lelkébe gázolok, szép egy millió éves cinelli, de kavics nehéz) szóval könnyû egysebességes országútit, és használja picit. eszméletlen nagy fless.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

Hát ezt nem így mondanám, hanem finomabban. De a lényeg valami ilyesmi lenne.:)

Szépek.

Látom Specializedekre specializálódtál.;)

Ennél finomabban? Szerintem már õ is túl finom volt! :D Amúgy nájsz! :)

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
A zöld speckó nagyon tuti :cool2:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amugy amikor otthon voltam akkor ott volt a zold meg az epic is. eloszor egybol az epic erdekelt, de aztan amikor elvittem a korre a langstert, onnan mar az volt a favorit. varosban gurulaszni annnnyia jo mint allat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F