Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19100 replies to this topic

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Jaja nekem különösen a fekete jön be :) Apropó mi védi a vázat alul?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
Kisherceg: Szép a Géppark! :clap:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
orulok ha mukodik ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,321 posts
a trance megkapta a játszós stucni-kormány (61cm-re trimmelve:D ) kombót és egy specialized pitch nyerget.

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

a "vas" megkapta a thomson stucnit+race face evolve xc kormányt (many thanx to tamaska for the shim :) ) meg fekete syncros fl nyerget. remélhetõleg ez utóbbi jobban beválik, mint az elvileg ugyenilyen, de gyakorlatilag párnázatlan fehér FL... lehet kap majd a bicaj rövid stucnit, riser kormányt. erõsen gondolkozok rajta... ...és persze a fékvezetékeket kellene még rövidíteni, de annyira lustaaaaa vagyok. :)

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Narancs outi nagyon tetszik, elfogadnám! Talán full fekete gumi kellene rá, de így sem rossz! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Szép a narancs, szerintem megérte 7 hónapig koslatni utána.
Nagyon egyben van! Még valami szép kulacstartót tegyél rá, rozsdamentes acélt természetesen ;)

G R A T !

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts

Kész. 7 hónap és 45000 forint belepumpálása után, 11458 gramm tömeggel megszületett a kicsike. &!%/=+-ra megy:)

kep

Ha lesz keret még megy rá patentpedál és huss.

Szep bringusz.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,321 posts

Kész. 7 hónap és 45000 forint belepumpálása után, 11458 gramm tömeggel megszületett a kicsike. &!%/=+-ra megy:)

Posted Image
Posted Image

nekem tetszik.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

úúú pedig a zöld az nagyon nekem való :)

zõdrõl akaggyá le kicsi Tódi

az nekem van kiosztva :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Neked kizárólag rózsaszín lehet:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Sajnos nem:)

A story fedi az igazságot, de az MTBR.COM fórumjáról származik, a Turner/gyártói fejezetbõl.

úúú pedig a zöld az nagyon nekem való :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

VV, ugye nem a Tiétek a 2 Flux? :)

Sajnos nem:)

A story fedi az igazságot, de az MTBR.COM fórumjáról származik, a Turner/gyártói fejezetbõl.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
VV, ugye nem a Tiétek a 2 Flux? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Posted Image
Posted Image

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
2éve ilyen sáros? :D

A sebesség mindent megold.

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
Nekem vagy 2 éve nem változik a bringám. Azért itt egy kép...
Posted Image

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Olyan mikor lesz, hogy az asszonka gépe jobb, mint apucié, és nem azért, mert õ a versenyzõ a családban?:D:D
Mondjuk így: "Kerékpárt építünk magunknak, és asszonypajtival elmentünk vázat vásárolni."

[ATTACH]654[/ATTACH]

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Asszonypajti új terepgépe hogy Õ is tudja járni az erdõket.
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
MKSE
:kissmyass

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

még a kormányt gondoltam egy ilyen futárkormányra lecserélni, vagy lefordítani, de ez így is nagyon komfortos.:)

Dicta racsnit nekem adta a srác az agyhoz, akitõl vettem. nem is kísérleteztem sokat anno, szerencsém volt, mert a láncvonal egybõl kijött, csak le kellett szednem a hajtómûrõl a két tányért, meg a csavar alá berakni a megfelelõ alátéteket. széttörni nem törtem még szét, kopást nem nézem, a lánc nem ugrik terhelés alatt sem (pedig azért elég sok emelkedõ van itt a budai részen, ahol a 44/16 ezzel a gumival is keményen kiállós), a feszítõ csak kicsit hangos, de ez van, legalább a racsni hangtalan. ha meg valami eltörik/kopik, hát van vagy egy fél tucat alig használt, szinte bontatlan 8s láncom itthon, meg a racsni is megvan 2000 forint alatt...

szóval jó ez, de úgy érzem, hogy az uni alatt fogok építeni egy fixit/SS-t, országúti alapra. mert ez kõnehéz ahhoz képest (a montimmal egy súlyban van kb..) és tényleg annyi pénzt kellene beletenni, hogy könnyû legyen, ami nem éri meg...

olcsóért az sem lesz könyebb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
még a kormányt gondoltam egy ilyen futárkormányra lecserélni, vagy lefordítani, de ez így is nagyon komfortos.:)

Dicta racsnit nekem adta a srác az agyhoz, akitõl vettem. nem is kísérleteztem sokat anno, szerencsém volt, mert a láncvonal egybõl kijött, csak le kellett szednem a hajtómûrõl a két tányért, meg a csavar alá berakni a megfelelõ alátéteket. széttörni nem törtem még szét, kopást nem nézem, a lánc nem ugrik terhelés alatt sem (pedig azért elég sok emelkedõ van itt a budai részen, ahol a 44/16 ezzel a gumival is keményen kiállós), a feszítõ csak kicsit hangos, de ez van, legalább a racsni hangtalan. ha meg valami eltörik/kopik, hát van vagy egy fél tucat alig használt, szinte bontatlan 8s láncom itthon, meg a racsni is megvan 2000 forint alatt...

szóval jó ez, de úgy érzem, hogy az uni alatt fogok építeni egy fixit/SS-t, országúti alapra. mert ez kõnehéz ahhoz képest (a montimmal egy súlyban van kb..) és tényleg annyi pénzt kellene beletenni, hogy könnyû legyen, ami nem éri meg...