Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2009. július 01. - 20:56
Írta 2009. július 01. - 20:45
Sajnos nem:)
A story fedi az igazságot, de az MTBR.COM fórumjáról származik, a Turner/gyártói fejezetbõl.
úúú pedig a zöld az nagyon nekem való
Írta 2009. július 01. - 20:28
Sajnos nem:)VV, ugye nem a Tiétek a 2 Flux?
A story fedi az igazságot, de az MTBR.COM fórumjáról származik, a Turner/gyártói fejezetbõl.
Írta 2009. július 01. - 20:26
Írta 2009. július 01. - 18:26
Írta 2009. július 01. - 18:15
Írta 2009. július 01. - 18:05
Írta 2009. július 01. - 17:49
Mondjuk így: "Kerékpárt építünk magunknak, és asszonypajtival elmentünk vázat vásárolni."
[ATTACH]654[/ATTACH]
Írta 2009. június 28. - 18:29
olcsóért az sem lesz könyebbmég a kormányt gondoltam egy ilyen futárkormányra lecserélni, vagy lefordítani, de ez így is nagyon komfortos.
Dicta racsnit nekem adta a srác az agyhoz, akitõl vettem. nem is kísérleteztem sokat anno, szerencsém volt, mert a láncvonal egybõl kijött, csak le kellett szednem a hajtómûrõl a két tányért, meg a csavar alá berakni a megfelelõ alátéteket. széttörni nem törtem még szét, kopást nem nézem, a lánc nem ugrik terhelés alatt sem (pedig azért elég sok emelkedõ van itt a budai részen, ahol a 44/16 ezzel a gumival is keményen kiállós), a feszítõ csak kicsit hangos, de ez van, legalább a racsni hangtalan. ha meg valami eltörik/kopik, hát van vagy egy fél tucat alig használt, szinte bontatlan 8s láncom itthon, meg a racsni is megvan 2000 forint alatt...
szóval jó ez, de úgy érzem, hogy az uni alatt fogok építeni egy fixit/SS-t, országúti alapra. mert ez kõnehéz ahhoz képest (a montimmal egy súlyban van kb..) és tényleg annyi pénzt kellene beletenni, hogy könnyû legyen, ami nem éri meg...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. június 28. - 15:26
Dicta racsnit nekem adta a srác az agyhoz, akitõl vettem. nem is kísérleteztem sokat anno, szerencsém volt, mert a láncvonal egybõl kijött, csak le kellett szednem a hajtómûrõl a két tányért, meg a csavar alá berakni a megfelelõ alátéteket. széttörni nem törtem még szét, kopást nem nézem, a lánc nem ugrik terhelés alatt sem (pedig azért elég sok emelkedõ van itt a budai részen, ahol a 44/16 ezzel a gumival is keményen kiállós), a feszítõ csak kicsit hangos, de ez van, legalább a racsni hangtalan. ha meg valami eltörik/kopik, hát van vagy egy fél tucat alig használt, szinte bontatlan 8s láncom itthon, meg a racsni is megvan 2000 forint alatt...
szóval jó ez, de úgy érzem, hogy az uni alatt fogok építeni egy fixit/SS-t, országúti alapra. mert ez kõnehéz ahhoz képest (a montimmal egy súlyban van kb..) és tényleg annyi pénzt kellene beletenni, hogy könnyû legyen, ami nem éri meg...
Írta 2009. június 27. - 21:23
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. június 27. - 19:31
http://imagerz.com/Q...0tvAwIAV15KEAVR
- magellan crater 16" váz
- elöl alap shimano agy+valami olcsó alex felni, hátul B+ agyon ZAC2000 felni, CST 1.4 slick gumik
- régi merida fékek aranyszínû jagwire pofával, deore fékkarral
- régi rst villa, városba tökéletesen jó, kimozogja mind a 6.5-7 centi útját padkán meg kátyúkban, de amúgy tekerés közben "lockout"
- alivio hajtómû, 44T, hátul meg egy 16T Dicta racsni, Sh 8s lánc + Point 1görgõs feszítõ, meg egy 520-as SPD pedál
- homemade kinder szelepsapka:)
- kormány, kormányszár régi merida...
meg most áttettem a montiról a pazzaz nyeregcsövet meg a rival nyerget, mert fõleg ezzel hajtok. nagyon kényelmes, de a súlya miatt lassú...egy piszokkönnyû gumi, könnyebb kerekek, meg egy könnyû merev villa sokat dobna a súlyon, csak ez meg már egy másik bicikli ára lenne.
annyt meg nem ér, így legalább csak berakom a sufniba, akármi is van, néha locsolok rá olajat, aztán megy.
Írta 2009. június 27. - 18:44
õszintén? nekem is az a kedvencem az összes közül.amugy amikor otthon voltam akkor ott volt a zold meg az epic is. eloszor egybol az epic erdekelt, de aztan amikor elvittem a korre a langstert, onnan mar az volt a favorit. varosban gurulaszni annnnyia jo mint allat.
mind jó, de ha csak egyet tarthatnék meg, a zöld lenne.
mindenkinek ajánlom, hogy tegyen össze egyszer egy egysebességes országútit, ha lehet könnyût mai modern geoval (nem egy kiszuperált ezeréves olasz acélvázat - bocsi akinek a lelkébe gázolok, szép egy millió éves cinelli, de kavics nehéz) szóval könnyû egysebességes országútit, és használja picit. eszméletlen nagy fless.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. június 27. - 10:56
Hát ezt nem így mondanám, hanem finomabban. De a lényeg valami ilyesmi lenne.
Szépek.
Látom Specializedekre specializálódtál.
Ennél finomabban? Szerintem már õ is túl finom volt!
Írta 2009. június 27. - 10:33
Írta 2009. június 26. - 23:48
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. június 26. - 23:02
a kompozicio cime, "na elmész te a jó k...."
Hát ezt nem így mondanám, hanem finomabban. De a lényeg valami ilyesmi lenne.
Szépek.
Látom Specializedekre specializálódtál.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. június 26. - 23:00
Írta 2009. június 26. - 22:55
a féktüskét nem tudom kiszedni a vázból, szóval marad inkább, mint szétbarmoljam a tüskét.Váltóbowden felgöngyölve, féktüskék még rajta vannak az Epicen.
a váltóbowden valóban nincs levágva, még állítgatom kicsit és igy kényelmesebb.
meglepõ, de a zöld elég sokat futott már idén, mármint hozzám képest sokat.mintha nem lenne mindegy, hogy állnak a garázsban
amugy meg csak irigykedsz
formula igen, de projektben van az sm-rt76 is (az sm-rt79-es xt tárcsa 6 lyukas verziója) vagy a szivem csücske egy pár avid cleansweep g3, szóval az még nem fix. illetve még egy kormány cserén is átesik a szekér, valami könnyebb és szélesebb kell, ez 150g és 580mm. plusz bónusznak kap egy ergon markolatot isrob: szép a géppark, fõleg az epic :love:
végül mi is lett az a tárcsa? :chin: formula?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére