2 ilyen teló is van itthon, az egyik még dobozban.
Amikor hazahoztam asszony trekkingjét, a 2. kanyarban odavertem a pedált az úthozÚgyhogy kicsit aggódom...
275 a corvus mono ezzel a villával
villa beépítésije: 425
2 ilyen teló is van itthon, az egyik még dobozban.
Amikor hazahoztam asszony trekkingjét, a 2. kanyarban odavertem a pedált az úthozÚgyhogy kicsit aggódom...
kcs magasságot holnap lemérem, de télleg alacsony _montihoz képest_. 170-es kar és kicsi pedál alap, különben izgik a kanyarok.
LCS,
Miért ez a teló? Az árát ismerem;) Trekkingben ez jónak számít? Nem túl merev...
Uilyen kombót raknék össze, meg tudnád nekem mondani a középcsapágy magasságot? Kicsit aggaszt, h túl alacsony lesz...
kösz
meg fekete hajtómû jobban ment volna hozzá, meg váltó
igaz sorában nincs fekete
amúgy csinos:)
Aske: goodridge fekpofat XT-be mennyiert vesztegettek, ill. hol vetted?
neked kb egy s-presso lenne a legjobb választás (akár az agyváltós is
)
de ha szeretnél valami kis telót is akkor egy crossway...azzal simán kimehetsz a földutakra is
nem kell átesni a másik oldalra, monti teljesen fölösleges
neked kb egy s-presso lenne a legjobb választás (akár az agyváltós isMerida S Presso vagy Speeder T1-T2 is jó?
Mate94:
Vagy veszel magadnak egy ilyesmi brinyót (persze a megfelelõ méretben):
http://piacter.bikem...=241407&cat=500
a tiédet eladod, a kettõ különbözete még mindíg kevesebb lesz (de minimum egálban lesznek), mint egy normális váz + váltó + hátsóagy + kerékfûzés
és ha okosan választasz, még akár lehet egy jó paripád is
Akkor milyen váz lenne jó nekem?Értem én még ilyen vagyok,hogy ami tetszik azt veszem közbe lehet,hogy nem jó.Akkor kéne egy olyan váz aminek a geometriája megfelelne nekem+valami hátsó váltó ami minõségi,strapabíró,és az igénytelenebb hátsó váltók közé tartozik.
ezt nem értem. xt meg slx kell, de normális vázra minek költeni? kb egy 08-as xt váltókar+ hátsó váltó ára egy alsó kategóriás TEKERHETÕBB geometriájú váz. egy deore is simán jó. nem akarlak lebeszélni semmirõl, csak próbálj ésszerûen fejleszteni és nem csak fölöslegesen pénzt kidobálni az ablakon.
talald mar fel magad picit
ebike.hu
bikemarket.hu