Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

2 ilyen teló is van itthon, az egyik még dobozban.
Amikor hazahoztam asszony trekkingjét, a 2. kanyarban odavertem a pedált az úthoz :) Úgyhogy kicsit aggódom...

275 a corvus mono ezzel a villával
villa beépítésije: 425

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A kulacson nem zavaró az a kupak?

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
pofás darab....csak a revel színe nekem kilóg picit :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Na, idén szükösen készültek képek a vasról...
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

kcs magasságot holnap lemérem, de télleg alacsony _montihoz képest_. 170-es kar és kicsi pedál alap, különben izgik a kanyarok.

2 ilyen teló is van itthon, az egyik még dobozban.
Amikor hazahoztam asszony trekkingjét, a 2. kanyarban odavertem a pedált az úthoz :) Úgyhogy kicsit aggódom...

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Értettem!És köszönök mindent!ÁMEN!:D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

LCS,

Miért ez a teló? Az árát ismerem;) Trekkingben ez jónak számít? Nem túl merev...
Uilyen kombót raknék össze, meg tudnád nekem mondani a középcsapágy magasságot? Kicsit aggaszt, h túl alacsony lesz...
kösz

ez egy '98-as RS Ruby, akkor jónak számított.
azért ez, mert nyílt fürdõs HC csillapítás van benne, meg mert úgy, hogy a fele acél, 220 g-mal könnyebb és 93.500 Ft-tal olcsóbb, mint ez :):
http://bikemag.hu/sh...xc-lo-teleszkop
és ritkaság. merevnek tényleg nem merev, de cross gépen a 63 kilómmal, V fékkel nem érdekel.

kcs magasságot holnap lemérem, de télleg alacsony _montihoz képest_. 170-es kar és kicsi pedál alap, különben izgik a kanyarok.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
aske: szívembõl beszélsz.

mate: hallgass a többiekre, tanulj még aztán ráérsz összerakni egy használható és ésszerû gépet, amiben késõbb sok örömödet fogod lelni. de elõtte próbáld meg azt a szegény stucnit lejjebb állítani, meg a testméreteidhez beállítani az egész gépet. utána lehet gondolkozni rajta hogy mit érdemes cserélni. (a váz mondjuk tényleg gázos, de én is tekertem tekerhetetlen géppel, ami nem azt jelenti hogy jó is volt, csak nem lehetetlen)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

meg fekete hajtómû jobban ment volna hozzá, meg váltó
igaz sorában nincs fekete

amúgy csinos:)

eredetileg fekete hajtómû lett volna de nemvolt készleten és nemvolt kedvem várni, amúgyis nagyon kopik
a vázzal nincs semmi bajom,elég merev darab, a terelõ meg már folyamatban van(lassan 3 hete)
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás

Aske: goodridge fekpofat XT-be mennyiert vesztegettek, ill. hol vetted?

CRC-n 20 euro volt.

Mate94 - Szerintem jobb lenne rászánni némi idõt arra, hogy mégis milyen gépet szeretnél, legelõször elolvasni az erre vonatkozó bikkmakkos cikksorozatot. Aztán kipróbálni mindenfélét, de legalábbis tekerni közben, mert ahogy olvasom ezt a melodrámát olyan mintha kútba dobálnád a pénzt, közben meg gondolom a lényeg a bringázás elmarad. A kérdéseid zöme technikai jellegû így erre is rá kéne gyúrni (újságok, tesztek, fórumok tanulmányozása nem csak ez hanem pl mtbr), nem beszélve arról hogy a bringa építését nem a kompatibilitás határozza meg elsõdlegesen mintahogy a házat sem felülrõl építik. Ergó ne a hátsó váltóhoz akarj bringát építeni meg az ötlet, hogy az univerzum elsõ "mindenféleváltósegyben" gépét összeraktad is magában hordozza a kudarc lehetõségét mert ha olyan jó lenne akkor sokan rohangálnának ilyennel.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

neked kb egy s-presso lenne a legjobb választás (akár az agyváltós is :))

de ha szeretnél valami kis telót is akkor egy crossway...azzal simán kimehetsz a földutakra is

nem kell átesni a másik oldalra, monti teljesen fölösleges

Soha többet agyváltót!:D
Ezt is remélem eladom valakinek:(
S presso tényleg jó?Mármint geometriája jó?:D
Mert akkor már csak 50.000FT kell gyûjtenem vázra:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Merida S Presso vagy Speeder T1-T2 is jó?

neked kb egy s-presso lenne a legjobb választás (akár az agyváltós is :))

de ha szeretnél valami kis telót is akkor egy crossway...azzal simán kimehetsz a földutakra is

nem kell átesni a másik oldalra, monti teljesen fölösleges
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

Mate94:

Vagy veszel magadnak egy ilyesmi brinyót (persze a megfelelõ méretben):

http://piacter.bikem...=241407&cat=500

a tiédet eladod, a kettõ különbözete még mindíg kevesebb lesz (de minimum egálban lesznek), mint egy normális váz + váltó + hátsóagy + kerékfûzés

és ha okosan választasz, még akár lehet egy jó paripád is

Merida S Presso vagy Speeder T1-T2 is jó?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Mate94:

Vagy veszel magadnak egy ilyesmi brinyót (persze a megfelelõ méretben):

http://piacter.bikem...=241407&cat=500

a tiédet eladod, a kettõ különbözete még mindíg kevesebb lesz (de minimum egálban lesznek), mint egy normális váz + váltó + hátsóagy + kerékfûzés

és ha okosan választasz, még akár lehet egy jó paripád is

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Akkor milyen váz lenne jó nekem?Értem én még ilyen vagyok,hogy ami tetszik azt veszem közbe lehet,hogy nem jó.Akkor kéne egy olyan váz aminek a geometriája megfelelne nekem+valami hátsó váltó ami minõségi,strapabíró,és az igénytelenebb hátsó váltók közé tartozik.:)

+hátsó agy

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

ezt nem értem. xt meg slx kell, de normális vázra minek költeni? kb egy 08-as xt váltókar+ hátsó váltó ára egy alsó kategóriás TEKERHETÕBB geometriájú váz. egy deore is simán jó. nem akarlak lebeszélni semmirõl, csak próbálj ésszerûen fejleszteni és nem csak fölöslegesen pénzt kidobálni az ablakon.

Akkor milyen váz lenne jó nekem?Értem én még ilyen vagyok,hogy ami tetszik azt veszem közbe lehet,hogy nem jó.Akkor kéne egy olyan váz aminek a geometriája megfelelne nekem+valami hátsó váltó ami minõségi,strapabíró,és az igénytelenebb hátsó váltók közé tartozik.:)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a szelepsapkát cseréld :D
szép lett.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Legutóbb elég tré körülmények közt készült képeket tettem be az új villáról, szóval megfürdettem pár kép erejéig(meg amúgy sincs már különösebb elképzelésem, hogy mit cseréljek le):

Kép 1

Kép 2

Kép 3

Kép 4

Kép 5

Kép 6

Kép 7

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ezt nem értem. xt meg slx kell, de normális vázra minek költeni? kb egy 08-as xt váltókar+ hátsó váltó ára egy alsó kategóriás TEKERHETÕBB geometriájú váz. egy deore is simán jó. nem akarlak lebeszélni semmirõl, csak próbálj ésszerûen fejleszteni és nem csak fölöslegesen pénzt kidobálni az ablakon.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

talald mar fel magad picit

ebike.hu
bikemarket.hu

Idáig eljutottam én is de nem tudom melyik évjárat melyik váltókar fék a jók:)
Meg igazából most jöttem rá ha nem agyváltót vettem volna hanem láncváltós Deore XT-re akkor ugye hátsó agyat is kellett volna cserélnem?:D