Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2009. október 30. - 21:19

nagyon szép, a hátsó sárvédõ a titkosfegyver:D
PBG Te "súlyosan" beteg vagy:D
PBG Te "súlyosan" beteg vagy:D
Írta 2009. október 30. - 21:14

elsõ kerékbe nem fér több küllõ, az agy a szûk keresztmetszet (komplett kerék volt, csak az elsõ felnit ki kellett dobni)
cx versenyre majd arra megyek, ami közel van. pestnél messzebb nem vagyok hajlandó elmenni mókázni
súly nem számít. sárhányó még kap hátra is olyan gumidarabot, mint elöl van, nem akarok saras lenni. a bandázs meg elfogyott, azért csak addig tekertem.
de. és ezt már a múltkor is írtam, amikor ugyanezt kérdezted. szarul is fog a fék.Nem úgy van, hogy az országúti fékkar nem jó v-fékhez?
cx versenyre majd arra megyek, ami közel van. pestnél messzebb nem vagyok hajlandó elmenni mókázni
súly nem számít. sárhányó még kap hátra is olyan gumidarabot, mint elöl van, nem akarok saras lenni. a bandázs meg elfogyott, azért csak addig tekertem.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. október 30. - 19:53

Nem úgy van, hogy az országúti fékkar nem jó v-fékhez?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2009. október 30. - 19:43

Ez a hátsó sárvédõ azzal a piros lámpával...
:D
Inkább azt vágtad volna le, és akkor súlyban ugyanott lennél, mintha betekerted volna az egész kormányt bandázzsal...
CX versenyekre fogsz jönni?

Inkább azt vágtad volna le, és akkor súlyban ugyanott lennél, mintha betekerted volna az egész kormányt bandázzsal...

CX versenyekre fogsz jönni?
Írta 2009. október 30. - 18:54

Írta 2009. október 30. - 18:28

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. október 30. - 16:17

ohhhhhhh az a yasec....
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2009. október 30. - 15:56

Képrõl elõbb felismertem, mert nekem is olyanom van csak fekete/szürkében:)
Írta 2009. október 30. - 15:48

Bontrager Race Lite
Pár postal ezelõtt írt alkatrészlisát;)
:mybad: Óóó... tényleg. Bocsi.
Írta 2009. október 30. - 14:39

A Gepidán milyen nyereg van?
Bontrager Race Lite
Pár postal ezelõtt írt alkatrészlisát;)
Írta 2009. október 30. - 14:21

ha jól látom talán egy charge spoon. Régóta szemezek egy ilyennel és az újságból tudtam meg, hogy már itthon is lehet kapni
Írta 2009. október 30. - 12:06

Szép gépek! Az országútiról is tolhatnál egy hajtásoldalit... 
A Gepidán milyen nyereg van? Illetve(kötelezõ kérdés): hány gramm(jó lesz kg-ban is...
)?

A Gepidán milyen nyereg van? Illetve(kötelezõ kérdés): hány gramm(jó lesz kg-ban is...

Írta 2009. október 30. - 12:01

Félre ne érts! A jajgatásom oka csupán ott keresendõ, hogy egy ilyen szépséget meglátva kitör belõlem a retró láz, vagy valami ahhoz hasonló. Tán Ottó Józsinak volt ilyen vázzal épített bicaja az õsidõkben.
Szép, modern, hatékony a Gepida, igazad van.
De Yasecnek kultusza van, és tényleg, szépidõben illik csak ilyen bicajt használni.
Gratulálok mindkettõhöz!
Szép, modern, hatékony a Gepida, igazad van.
De Yasecnek kultusza van, és tényleg, szépidõben illik csak ilyen bicajt használni.
Gratulálok mindkettõhöz!

Írta 2009. október 30. - 11:40

Szia!
ezen dolgok szólnak a gepida mellett:
1. a yasecot nem szeretném 'elhasználni' napi edzésre, sárban, esõben, hóban
2. Zügn úr szuper egyedi hajtócsapágyat tervezett bele, melynek tengelye magas profilos, négyszögtengelyes ez pl alapból meglövi a full xtr-t (93-as XT asszem ilyen
3. ugyan hasonló méretû ember számára készült a bicaj, nekem egy kicsit kicsi
4. szerettem volna tárcsaféket elöl-hátul
5. akármilyen szép a yasec, 15+ éves, nem biztos, hogy szuper döntés beleinvesztálni egy halom pénzt
de ettõl függetlenül valaki mutatna egy alább megálmodott YY-t, nekem is folyna a nyálam...
.. de a napi körre inkább egy gepidához hasonló 'kortársabb' bicajjal mennék.
Probike-nál tudták, van tesója is náluk, asszem Dénesnek van '29-es singlespeed verziója.
békésen megvannak egymás mellett
:

itt a yasec kapott új ülést, illetve Ritchey WCS Megabite K, illetve Smoke Dart gumikat, Mavic 717-es felniket, illetve sajnos a raceface/syncros hajtókart cserélni kellett egy újra (shimano négyszögtengelyes, alap).
ezen dolgok szólnak a gepida mellett:
1. a yasecot nem szeretném 'elhasználni' napi edzésre, sárban, esõben, hóban
2. Zügn úr szuper egyedi hajtócsapágyat tervezett bele, melynek tengelye magas profilos, négyszögtengelyes ez pl alapból meglövi a full xtr-t (93-as XT asszem ilyen

3. ugyan hasonló méretû ember számára készült a bicaj, nekem egy kicsit kicsi
4. szerettem volna tárcsaféket elöl-hátul
5. akármilyen szép a yasec, 15+ éves, nem biztos, hogy szuper döntés beleinvesztálni egy halom pénzt
de ettõl függetlenül valaki mutatna egy alább megálmodott YY-t, nekem is folyna a nyálam...
.. de a napi körre inkább egy gepidához hasonló 'kortársabb' bicajjal mennék.
Probike-nál tudták, van tesója is náluk, asszem Dénesnek van '29-es singlespeed verziója.
békésen megvannak egymás mellett

itt a yasec kapott új ülést, illetve Ritchey WCS Megabite K, illetve Smoke Dart gumikat, Mavic 717-es felniket, illetve sajnos a raceface/syncros hajtókart cserélni kellett egy újra (shimano négyszögtengelyes, alap).
Basszus, költötted volna a Gepida árát a Yasecra:
Kerámiás kerék, full xtr, jaj... 950-es, vagy inkább 970-es V-s. Jaj-jaj.
Tudták a Probikeban, hogy van egy Yasecod?
Írta 2009. október 30. - 10:23

Basszus, költötted volna a Gepida árát a Yasecra:
Írta 2009. október 29. - 22:34

ez kb olyan, mintha valaki belinkelné a ratbike-ját, aztán mellékesen megmutizza az xtr-es karbon bicaját is

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. október 29. - 21:59

a yasec odab@sz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. október 29. - 21:36

Írta 2009. október 29. - 21:36

Írta 2009. október 29. - 21:14

Bakter!
Van nekije szép YY - Yellow Yasec - remekmûve, oszt jön itt egy kommersz Gepidával! Millyen csávó ez dik!
Van nekije szép YY - Yellow Yasec - remekmûve, oszt jön itt egy kommersz Gepidával! Millyen csávó ez dik!