A gyári Roco 200/50 es taghoz 500 as keménységú rugó.
súly nélkül nem tudok választ adni
A gyári Roco 200/50 es taghoz 500 as keménységú rugó.
Ha megmondod, hogy most milyen rugód van, és mennyi a súlya, megmondom, hogy mennyit tudsz nyerni.
Szia!Szia!
A Speci rugóstagját védõ kurta sárfogóra, hol lehet szert tenni? (és mi a hivatalos neve?)
(Nekem is pont ilyen vázam van... és jól jonne, hogy a kerék ne csapja be sárral a tag szárát...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
Trigger mondta a 150-200 grammot. Nem én számoltam.
A rugóstag topicban feltettem a kérdést,h titán rugót honnan szerezhetek megfizethetõ áron. A válaszokat idézem,mert a folytatás lehet,h inkább ideillik.
Pár oldallal korábban volt berakva a gép. Nincs megkötve,h x forintból,hanem a lehetõ legkevesebbõl szeretnék még könnyíteni.
Szerintem 200 gramm minden gépnél érezhetõ. Van,aki 5 grammért eladná az anyját.Na mondjuk én nem.
A crossmax kerékszett a maga 140-180 ezer körüli árával(lehet tévedek) nem épp az amit én szeretnék.
Valami logikus lépést szeretnék. És nem a gumikban van a nagy súly szerintem. Bár tény,h egy másik szettel fél kg-t nyernék és tervben is van,de egyenlõre gumi marad. Ahogy a kormány is.
Akár hogy nézem nekem a titán rugó tûnik a gumik mellett nagyobb lépésnek. Olcsóbb,mint egy levegõs tag meg igazából nem is nagyon szeretnék levegõs tagot. A fékeket most cseréltem XT-re,azokon is nyertem 200 grammot. A váltószett,hajtás XT,fogsor sram pg 990 ezek nem nehezek. Nyereg funn skinny rl, 250gramm de csak 7ezer forint volt,cserébe meg kényelmetlen, de ez sem vészes.
Stucni,nyeregcsõ truvatív,de ahogy nézegettem a katalógusokban ezek sem nehezek. Súlyos 10 ezrekért csak 30-70 grammot tudnék ezeken spórolni. A kormánycsapágy nem egy könnyû darab,de masszív. Az agyakat nem tudom,h mennyire nehezek,de ezeknek a cseréje is piszok drága muri lenne.Szerintem. De várom az ötletelek hátha tévedek.
Még tervben van,h elöl csak 2 tányérra váltok,mert ezt nem használom ki,de nem láttam sehol olyan lánckereket,amit szeretnék.![]()
Szóval szerintem,ha valahonnan úgy 20-30 ezer között tudnék titán rugót szerezni akkor az lenne, az ár/spórolt gramm arányban még mindig a tuti.
Szerintem 200 gramm minden gépnél érezhetõ.
Szóval szerintem,ha valahonnan úgy 20-30 ezer között tudnék titán rugót szerezni akkor az lenne, az ár/spórolt gramm arányban még mindig a tuti.
Változott kicsit az összeállítás
FSR XC Ritchey WCS kormány -> Pro Koryak OS, markolat Ritchey WCS lock on
Speeder T5 Hajtómû tripla Sora , nyereg Speci Alias
na muti a bringád a nyomulós topikban. mondd,h könnyíteni akarsz x ftból, és majd kapni fogsz jó tanácsokat tuti.
most nem azért de õszintén, Te megérzed azt a cca 150 max 200 grammot, ilyen súlynál mint az a bringa ? mert én kizártnak tartom.
ha sokat akarsz költeni és érezhetõen könnyíteni akkor dobj neki egy crossmax sx szettet. azt még elhiszem hogy érezhetõ lesz----
nekem nagyon bejott langcsovas pro/b+ markolat. igaz epp most csereltem le a szine miatt egy supergrippara, de tudom ajanlani. olcso, igaz a muanyag szel kicsit igenytelen.
http://www.speed-way...kepek/23181.jpg
Köszi
"just chillin killin"
A fehér már idén kiment a divatból. Csak a plebs vesz fehéret bármibõl is.
![]()
Köszi az infót! Hasznos cuccnak tûnik, ilyet rendelni fogok. Én csak az autón való szállításhoz venném, tekeréshez nem használnám. Ha nagy a sár, én max. lockolom a villát.
"just chillin killin"
Szia Faktorban lehet kapni Lizard Skins a márkája, nem szállításhoz van hanem saras idõben a becsúszót védeni 2000 valahány forint.
Szép géppark!
Szállításhoz mit tettél a fehér Fox becsúszójára? Látom, hogy a tetõn lévõ bringán van valamilyen csinos kis védõizé.
Szép géppark!
Szállításhoz mit tettél a fehér Fox becsúszójára? Látom, hogy a tetõn lévõ bringán van valamilyen csinos kis védõizé.
Na így már jó! :-)
Bringáim: Picasa Webalbumok - G