Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
A rugóstag topicban feltettem a kérdést,h titán rugót honnan szerezhetek megfizethetõ áron. A válaszokat idézem,mert a folytatás lehet,h inkább ideillik.

na muti a bringád a nyomulós topikban. mondd,h könnyíteni akarsz x ftból, és majd kapni fogsz jó tanácsokat tuti.

Pár oldallal korábban volt berakva a gép. Nincs megkötve,h x forintból,hanem a lehetõ legkevesebbõl szeretnék még könnyíteni.

most nem azért de õszintén, Te megérzed azt a cca 150 max 200 grammot, ilyen súlynál mint az a bringa ? mert én kizártnak tartom.

ha sokat akarsz költeni és érezhetõen könnyíteni akkor dobj neki egy crossmax sx szettet. azt még elhiszem hogy érezhetõ lesz :) ----

Szerintem 200 gramm minden gépnél érezhetõ. Van,aki 5 grammért eladná az anyját. :) Na mondjuk én nem.
A crossmax kerékszett a maga 140-180 ezer körüli árával(lehet tévedek) nem épp az amit én szeretnék. :)
Valami logikus lépést szeretnék. És nem a gumikban van a nagy súly szerintem. Bár tény,h egy másik szettel fél kg-t nyernék és tervben is van,de egyenlõre gumi marad. Ahogy a kormány is. :)
Akár hogy nézem nekem a titán rugó tûnik a gumik mellett nagyobb lépésnek. Olcsóbb,mint egy levegõs tag meg igazából nem is nagyon szeretnék levegõs tagot. A fékeket most cseréltem XT-re,azokon is nyertem 200 grammot. A váltószett,hajtás XT,fogsor sram pg 990 ezek nem nehezek. Nyereg funn skinny rl, 250gramm de csak 7ezer forint volt,cserébe meg kényelmetlen :D, de ez sem vészes.
Stucni,nyeregcsõ truvatív,de ahogy nézegettem a katalógusokban ezek sem nehezek. Súlyos 10 ezrekért csak 30-70 grammot tudnék ezeken spórolni. A kormánycsapágy nem egy könnyû darab,de masszív. Az agyakat nem tudom,h mennyire nehezek,de ezeknek a cseréje is piszok drága muri lenne. :( Szerintem. De várom az ötletelek hátha tévedek. :)
Még tervben van,h elöl csak 2 tányérra váltok,mert ezt nem használom ki,de nem láttam sehol olyan lánckereket,amit szeretnék. :(
Szóval szerintem,ha valahonnan úgy 20-30 ezer között tudnék titán rugót szerezni akkor az lenne, az ár/spórolt gramm arányban még mindig a tuti.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nekem nagyon bejott langcsovas pro/b+ markolat. igaz epp most csereltem le a szine miatt egy supergrippara, de tudom ajanlani. olcso, igaz a muanyag szel kicsit igenytelen.

http://www.speed-way...kepek/23181.jpg

Ezt imádtam, könnyû, jó volt a fogása számomra és tapadt, csak épp egy nyár alatt mûanyagig kopott, pedig a Geminit nem használtam olyan sokat...

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Köszi :)

blueshark...akkor nincs más hátra neked...irány a festékbolt :)

"just chillin killin"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

A fehér már idén kiment a divatból. Csak a plebs vesz fehéret bármibõl is. :) :P

Köszi :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Köszi az infót! Hasznos cuccnak tûnik, ilyet rendelni fogok. Én csak az autón való szállításhoz venném, tekeréshez nem használnám. Ha nagy a sár, én max. lockolom a villát. ;)

Hát autón max a bogaraktól véd.. :)

"just chillin killin"

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Szia Faktorban lehet kapni Lizard Skins a márkája, nem szállításhoz van hanem saras idõben a becsúszót védeni 2000 valahány forint.

Köszi az infót! Hasznos cuccnak tûnik, ilyet rendelni fogok. Én csak az autón való szállításhoz venném, tekeréshez nem használnám. Ha nagy a sár, én max. lockolom a villát. ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Taki, megvan már a váltókar? Gurulhatnánk egy lazát valamikor.

arn, keresem az alternatívát, köszi a tippet! :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szép géppark! :) Szállításhoz mit tettél a fehér Fox becsúszójára? Látom, hogy a tetõn lévõ bringán van valamilyen csinos kis védõizé.

Szia Faktorban lehet kapni Lizard Skins a márkája, nem szállításhoz van hanem saras idõben a becsúszót védeni 2000 valahány forint.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Szép géppark! :) Szállításhoz mit tettél a fehér Fox becsúszójára? Látom, hogy a tetõn lévõ bringán van valamilyen csinos kis védõizé.

pl. Lizard Skins Suspension Cover

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Na így már jó! :-)
Bringáim: Picasa Webalbumok - G

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nekem nagyon bejott langcsovas pro/b+ markolat. igaz epp most csereltem le a szine miatt egy supergrippara, de tudom ajanlani. olcso, igaz a muanyag szel kicsit igenytelen.

http://www.speed-way...kepek/23181.jpg

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nagyon szép a fekete speci gratula...szerintem egy bringa v fekete legyen v fehér :)
(holnap feldobom az én feketémet is)

Köszi! :)

Nekem is tetszett a lockos wcs markolat, amíg le nem mállott róla a szivacs. 10 tekerés után.

Pont ezt írtam a múlt héten a markolatos topikban, elég sz*r a minõsége, drága húsnak híg a leve ebben az esetben.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

A fehér már idén kiment a divatból. Csak a plebs vesz fehéret bármibõl is. :) :P

engem speciel sose erdekelt, hogy mi a divat. :) attol meg nezhet ki jol, hogy az aktualis bringak mas szinuek. ill lehet egy canga randa trendi szinekkel is.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Rebell-78 Nézd meg újra a képeket... :-)

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

Azért én remélem,h jövõre már kimegy a divatból a fehér. Már vakítja a szemem nagyon a sok fehér. :)

stumpjumpa

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Öszhangban a bringák, gratula.

Egy ilyen garázsból mi leshet, ha nyitva van?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Na így már jó! :-)
Bringáim: Picasa Webalbumok - G

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
kitaláltam? Picasa Webalbumok - G :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ezen a linken, mindenkinek a saját picasa oldala jön be.
szóval én a saját bringáimat látom rajt :P

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Bringáim: http://picasaweb.google.hu/home