Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
be vagytok gyepesedve bazmeg.... ( :P )

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
nem szoktam durvákat írni, de aki ezt kitalálta, agyon kéne csapni
kormány pff, kosár pfff

nade az a nyereg ...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
miért? kényelmes....ki mondta h össztelós nem lehet városi gép?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ja, nekem sincs közöm hozzá. de azért a szívem mélyén remélem, hogy ellopják a sodrony alól és a következõ tulaja értelmesebb lesz.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
még mindig nagyon szivessen mennék ezzel a specivel reggelente kifliért :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

gyengék vagytok bszki

taposópedál, bõszárú frírájd sztájl gatya, bilibukó, karbonváz, ultegra

a taposopedal nekem nemgyerebe, orszagutin meg foleg, a bilibukoba meg rohadjon mas feje :) de cicanaci fole nekem is megy a fr nadrag, meg a mez is inkabb lezser mint tapados, es van sild a sisakomon is. plusz ugye az esetek tobbsegeben csuma sar montis cipo. es karbon/alu vaz, 105

szal nagyjabol egyetertek;)

lehet hogy ha ramnez egy "truu" orszagutis borotvaltlabu akkor elszornyulkodik, csak eppen engem nem erdekel. nem azert bringazok hogy az masoknak megfeleljen. olyan ez mint az egyszeris linkelt karbon epic bringa full xtr-rel, es rajta figyel a kosar az elejen, meg a kitamaszto meg a full sarvedo. nem tetszik, az oke, de semmi kozom hozza. :)

edit: upsz meg is van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
helyes gép!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tessék, taposópedál, országúti hajtókar :P

Feltöltött kép

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
:D :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
gyengék vagytok bszki

taposópedál, bõszárú frírájd sztájl gatya, bilibukó, karbonváz, ultegra
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

No de montis cipõben már ciki tekerni egy országútit nem? :) Mert az már látszik is. Vagy milyen cipõt társítatok a pedálhoz?

SH-M122. es nem erzem ugy hogy ciki lenne. akinek nem tetszik, az megcsokolhatja a bal heremet. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
No de montis cipõben már ciki tekerni egy országútit nem? :) Mert az már látszik is. Vagy milyen cipõt társítatok a pedálhoz? Nekem két cipõm van, egy Adidas El Moro mászkálós városbajárós meg egy Adidas országúti. Elõbbi egyben a városi cipõmet is helyettesíti, így én arról mondtam le. Montin habverõ, országútin meg egyenlõre egy Look van, de lehet lecserélem, mert nem vagyok vele 100%ig megelégedve.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Szép bringák!

Nekem is MTB-n 540, CX/országúti edzõbringán 520. Edzeni nem fogok venni országúti pedált, és cipõt. Amíg csak edzek országúton, addig jó lesz ez.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Ez nem szépség kérdése, a legtöbb ember egy országúti pedál látványát szokta meg egy országúti bringán. Minden szakágnak megvan a tipikus pedálja. Nyilván az országúti pedál formája sem véletlenül lett olyan, amilyen. A Sidi mtb és országúti cipõjének például csak a talpa más, ami menet közben nem is látszik. Ennyi erõvel a sildes bukó is tök ciki országútin, és viszont. Ez utóbbi viszont látszik.

rob hozta fel, hogy az nem annyira gáz amit linkelt. Egyébként szerintem ronda. De nekem jó a sima 520-as pedál mindkét bringámon, és spec. rohadtul nem érdekel, hogy nem a megszokott látvány egy outin.
Aki nem teljesítmény centrikus annak tökéletes az spd az outira is. mellesleg nem kell külön cipõt/stoplit vennie, ha már van egy spd cipõje.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ez nem szépség kérdése, a legtöbb ember egy országúti pedál látványát szokta meg egy országúti bringán. Minden szakágnak megvan a tipikus pedálja. Nyilván az országúti pedál formája sem véletlenül lett olyan, amilyen. A Sidi mtb és országúti cipõjének például csak a talpa más, ami menet közben nem is látszik. Ennyi erõvel a sildes bukó is tök ciki országútin, és viszont. Ez utóbbi viszont látszik.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a szep az relativ, nekem speciel nem tetszik :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Szerintem ez SPD komptabilis, és szép. BikeFun - RITCHEY - Ped

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Janes: semmivel viszont csúnyább.....

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
és miért nézne ki gázul a sima spd outin?
(arról nem is beszélve, hogy ideális esetben úgyis a lábad alatt van)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

országútira lehet venni pda520-at, az nem néz ki annyira gázul, nekem is az van fenn a Langsteren
Feltöltött kép

és ez mivel jobb mint az 520-as?