Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Blueshark, Aske köszi:)!

Hú, ez is tetszik! Ha egyszer lenne anyagi forrásom ilyesmire, ez lenne az egyik lehetséges merevfarú váz, amire szívesen építkeznék. ;) Mo.-on vetted a NS Society vázat?

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Blueshark, Aske köszi:)!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Szépek a bringák, yeti ns egyaránt!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
gratula a Yeti-hez meg az NS-hez, szépek
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sárosan szebb lenne....

olyan mint mikor Charlie a jégduplaviszkis énekesünk hangol....." lalalallalalaaaaaaa....nem jó, túl tiszta"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
5.75" rugout, igen. 146mm. sajna mar nem tudok okosba semmit ami yeti, de remelhetoleg mar nem is lesz ra szukseg. ugy tervezem ez meg kitart egy jo ideig. :)

a nyeregtaska a FSR-rol jott igen, a gumik nem. a mozgas hasonlo, de itt erezhetoen hosszabb a rugout, megindulasa is nagyon szep, meg ugy az egesz mozgastartomany. es nem veszed eszre hogy hianyozna belole egy forgaspont. :)

koszonom a dicsero szavakat. ha sikerul egy kertes hazat szerezni vegre valahara, akkor iden joval tobbszor fogom osszesarazni. meg be vagyok nevezve egy 12 es egy 24 oras versenyre is, szoval kapni fog a szaja szepen :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
tamaska!

A Yeti mennyivel másabb mint a speckó volt? érezhetõen más a mozgása pl vagy csak a feeling?:)
A külsõk és a nyeregtáska az FSR-bõl lett átmentve?:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az 575 az 5,75-ös rugóutat jelöli? A Yeti meg Yeti, mind szép. Nem tudsz okosba egy zöld asr-t? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Posted Image

Picasa Webalbumok - madve - ns society

Majdnem kész az új bringám, már csak rendes hajtókar, spd pedál, könnyebb felnik kellenek.

Tam nagyon pöpec a Yeti gratulálok!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

jól áll neki a DT :)

szép...

Egyetértek. Ott van a szeren, még ha nem is ez a kedvenc változatom az 575-bõl.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
például a balta? :P :D

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Jól áll ebbe minden !!! :)

"just chillin killin"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jól áll neki a DT :)

szép...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem sok ujsag van, csak a villa meg a fekkarok, de gondoltam felrakok rola par kepet amig ilyen szep tiszta.

http://lh4.ggpht.com...6/DSC03146.jpg]

tobbi kep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
off
gaboca1
Ez még 2008 as anyag.
630 ból indultam ki, de egy szerelés közben (a Geaxról) mondom lemérem és 550gr körül voltak.
A neten olvastam egy mailt a Schwalbetól, ahol beismerik a 2009-es szériák "tulsulyát" a 2008al szemben, de csak 1-2 modelnél.
A 2010 es szériák meg keskenyebb mint a 2009-esek, ezt egy német forumból tudom, ahol rendszeresen mérik öket. Erre még nemolvastam hivatalos Schwalbe választ.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF

hol lehet ilyen gumókat kapni? és mi a matekjuk?
ust meg hiperszupersonic nem igazán kellene...:)

Itthon a Bikeexpress tud neked hozni, mint minden olasz cumót, kint meg ezer helyen kapni. Az alapelve, hogy relatív vékony oldalfalat párosítanak UST peremhez, ezáltal szépen felül a felnire, ellenben tej nélkül nem használható. De hát tejet meg amúgy is minden értelmes bringás tenne bele. A Race verzió 500 gramm kereken. Az azért elég kellemes UST-ben.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Gratula, szép masina.

Milyen Geax gumát szereltél rá? En Arrojo-t használam és 2.1 NN UST(550gr) re cseréltem (szintén XT 775 felnin)

Rebell hol vetél Te 550g-os NN UST-t ? Gyári adat szerint 675g!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

ust meg hiperszupersonic nem igazán kellene...:) legyen aránylag nemtúl nehéz meg megfizethetõ áron

crc-n láttam...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ust meg hiperszupersonic nem igazán kellene...:) legyen aránylag nemtúl nehéz meg megfizethetõ áron

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

jók ezek a Geax cumók?

Nagyon. Tapadnak, gyorsak, s nem is nehezek, 617 volt a mérlegre dobva az UST. Nekem nem jött be a NN viselkedése, hogy Rebell-78 észrevételére is reagáljak. A Geax elõször elkezd csúszni, mielõtt kifordul, nekem ez nagyon hiányzott NN esetében. (ott csak "egyszercsak vége van" feeling és iszonyat lassú gumik)

A kék csavarok Middleburn-ök. Volt KCNC is, de ez most olcsóbb volt.

Egy tuning még várat magára, szeretnék egyszer szûkítõ nélküli nyeregcsövet bele, ami ráadásul könnyebb is (nagyobb átmérõben ugyanez a típus), de majd csak ha lesz elfekvõ pénzem.

Köszönöm mindenkinek, még egyszer. Sokat agyalok a designon mindig, mert hát mégiscsak szakmába vág, s örülök, hogy most kivételesen mindenbõl összejött az, amit kivadásztam - bár az XT kerekek küllõanyája lehetne elox-piros helyett kék. :) (bár mivel a Fox tagon is van elox-piros, még ez is "védhetõ" malõr)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)