Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

De legjobb az volt, amikor írta a Speci topikban, hogy a kerókra nem költ többet, mert... ehhez képest rá egy hónapra már az új Stumpival mocorog :D De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.

OFF
a sport szép dolog, a bringázás mégszebb, de szerintem érdemes kipróbálni sok más dolgot is az életben. És ha okosan csinálja az ember akkor jut arra is. Itt van például lor. Legutóbbi infóm szerint még mindig egy giant ac-vel meg õsrégi marzóval nyomul. Mégis élvezi. Az érzés a lényeg.
Mondom ezt úgy, hogy én is mindig nézem, hol-min lehetne fejleszteni, szóval kicsit magam ellen is beszélek :)
Nem akarok flame-t elindítani, csak egy apró gondolat volt a high-tech gépek között ;)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
voltmár, csak hekkeltem rajta kicsit

Posted Image

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Ne reménykedj, Tomi úgyis kiásná!:D

Oszt' minek az a karatebajnoknak? :) Ott a karbon merida, az nem jó?;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Én már nem hiszem, hogy eladom a Specit, jól már nem jönnék ki belõle, másikra meg nem költök :) Majd eltemetik velem együtt :)

Ne reménykedj, Tomi úgyis kiásná!:D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.

én is ezt vallom, de akkor mit rontok el? :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ez mindig attól függ mire kell....élménybringázáshoz ez a tökéletes bringa, 13-14 centi út, viszonylag könnyû....egy merevváz sosem nyujt majd akkora élményt mint egy fully, lehet hogy gyorsabb felfelé, de egy hétvégi bringázáson valsz a -ahogy Tigger szokik mondani- a lõtéri döglött kutyát sem érdekli majd....haver is mindig ezt a kihasználós dolgot emlegeti...mit kell ezalatt érteni? kövek és durva terep van itthon is....és ez nem a hegyek magasságától függ

na ja
csak élménybringaként , a 14 centi rugóút, súly, merevség, 3szögre a + rider súlya mint adalék van egy ismert teóriám :)....amit nem ismételnék. de kb mernék rá fogadni hogy én (legjobb versenysúllyal ami ugye 90 kg körül van) egy régi 4" -t (10cm) mozgó dawggal könnyebben tudnék jóval nagyobb tempót menni az itthon fellelhetõ és általam még bevállalt durvább terepeken mint egy ilyen 14-et mozgó stumpival. ehez képest felfelé lehet 1,5 km/h val lasabb lennék. de ugye örömbringa :)

ja igen, mint Arn fenti uccsó mondata , mindez természetesen szubjektív. érzés alapján :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

én valahol 15-nél járok. mostanra pontosan tudom mi kéne, csak olyat meg nem lehet kapni...tán a canyon van hozzá legközelebb perpillanat.

varosban nekem teljesen jo a merev ktm - igazi oszver. a pitchbol hianyoltam a haladosabb tekerest, a sjben ez megvan, nem erzem kevesebbnek, mint az elote levo 100as maratoncangat. lehet egy dekaval sem haladok gyorsabban, de ugy erzem :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Váltogatja, mint az alsógatyát, de , hogy itt merre fogja kihasználni a 14 centit, azt még nem vágom teljesen. Szép ez a Speci, és még szebb lesz, de csak 3. bringának kellene. Többet van itt, mint Pest környékén.

Ez mindig attól függ mire kell....élménybringázáshoz ez a tökéletes bringa, 13-14 centi út, viszonylag könnyû....egy merevváz sosem nyujt majd akkora élményt mint egy fully, lehet hogy gyorsabb felfelé, de egy hétvégi bringázáson valsz a -ahogy Tigger szokik mondani- a lõtéri döglött kutyát sem érdekli majd....haver is mindig ezt a kihasználós dolgot emlegeti...mit kell ezalatt érteni? kövek és durva terep van itthon is....és ez nem a hegyek magasságától függ

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

en a bringakkal vagyok igy :) remelem mar vege. tavaly nyar ota a hatodik, kar volt elkezdeni.

én valahol 15-nél járok. mostanra pontosan tudom mi kéne, csak olyat meg nem lehet kapni...tán a canyon van hozzá legközelebb perpillanat.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

azért majd nézzük meg jövõ ilyenkor még meglesz e neki :)

De legjobb az volt, amikor írta a Speci topikban, hogy a kerókra nem költ többet, mert... ehhez képest rá egy hónapra már az új Stumpival mocorog :D De én mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint az ember el kocsmázza, vagy drogozza a pénzt.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Váltogatja, mint az alsógatyát, de , hogy itt merre fogja kihasználni a 14 centit, azt még nem vágom teljesen. Szép ez a Speci, és még szebb lesz, de csak 3. bringának kellene. Többet van itt, mint Pest környékén.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

csak arra utaltam hogy Dave kollágának az elmúlt 3 évben már kb több váza volt mint nekem az elmúlt 20-ban és nekem se volt kevés :)

en a bringakkal vagyok igy :) remelem mar vege. tavaly nyar ota a hatodik, kar volt elkezdeni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ha az ember tekerni akar csak vele, akkor meg, ha buzizni, akkor mindig mas kell :)

csak arra utaltam hogy Dave kollágának az elmúlt 3 évben már kb több váza volt mint nekem az elmúlt 20-ban és nekem se volt kevés :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Én már nem hiszem, hogy eladom a Specit, jól már nem jönnék ki belõle, másikra meg nem költök :) Majd eltemetik velem együtt :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

ha az ember tekerni akar csak vele, akkor meg, ha buzizni, akkor mindig mas kell :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Dave: gratu a bringához, nagyon zsivány :) Ezek szerint a Kona nálad sem maradt meg?:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
bármelyik Specit elfogadnám, szépek
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Arn, ugye a sag miatt áll úgy a nyereg?

Amúgy szép mindkettõ. :-)

igen, ill a "lovechannel" kozel vizszintes. igy kenyelmes, az biztos :)

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Arn, ugye a sag miatt áll úgy a nyereg?

Amúgy szép mindkettõ. :-)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás