OFF: Ktm-re visszatérve, van itt a környékünkön egy idõsebb fószer, akire mindig vegyes megdöbbenéssel és csodálattal nézek
Az illetõnek egy Cube-ja van, (úgy emlékszem, hogy LTD Race, króm-fekete-vörös) full XT-vel, fehér gumikkal, Fox RLC-vel, magas stucnival, magas emelésû trekking kormánnyal, sárvédõvel, kosárkával. Viccesen néz ki a fazon és a bringa, ami egyébként még terepet sem láthatott, de hegyet is max akkor, amikor elhozták az egyik mellett, de neki ez a keró adja be. Majd megpróbálok egyszer fotót készíteni róla, csak mindig random bukkan fel a város különbözõ pontjain, én meg sose vagyok felkészülve rá
Ez tetszik! Bár nem mai gyerek, de ez cseppet sem érdekes és elfogadnám, jól össze vannak szedve rá a cuccok. ;-> Az XT hajtórakon milyen nagytányér az ott? (Az a mûanyag-szerû védõ, amire gondolok.) Az a láncterelõ szettben volt együtt azzal a nagytányér helyén lévõ védõcuccal, vagy külön-külön szedted össze ezeket a cuccokat? Az AM-gépre valami ilyesmit szeretnék én is már egy ideje és persze 2x9-es rendszert, csak nem értek hozzá. :-> (Nekem is XT hajtókarom van, csak a 2008-as)
nem, pedig nagy vágyam
de azzal érvelek magamnak, hogy a nagy kerék +1" rugó utat biztosít merev vázzal is ( ami így is van )
OFF: Ktm-re visszatérve, van itt a környékünkön egy idõsebb fószer, akire mindig vegyes megdöbbenéssel és csodálattal nézek
Az illetõnek egy Cube-ja van, (úgy emlékszem, hogy LTD Race, króm-fekete-vörös) full XT-vel, fehér gumikkal, Fox RLC-vel, magas stucnival, magas emelésû trekking kormánnyal, sárvédõvel, kosárkával. Viccesen néz ki a fazon és a bringa, ami egyébként még terepet sem láthatott, de hegyet is max akkor, amikor elhozták az egyik mellett, de neki ez a keró adja be. Majd megpróbálok egyszer fotót készíteni róla, csak mindig random bukkan fel a város különbözõ pontjain, én meg sose vagyok felkészülve rá
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
nem volt esetleg fsr stumpid elotte?
csak az osszehasonlitas miatt kerdem.
big wheel , big fun
Muti a bicód, aztán beszélgetünk. okos bárki lehet.
:-)) .. hisz ez a fórum errõl szól: Ki MILYEN BRINGÁVAL NYOMUL.
A tiédet még nem láttuk. *.*
Zee: szep ez a gep! KCNC alkatreszekkel meg vagy elegedve?

RAUH-Welt
B E G R I F F