Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
kár, hogy eladtam a 26os slickjeimet. most úgy beraknám a Stabbe. :D

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Nekem egy 80mm-es teleszkóp van a bringámban , nincsen benne hátul tag , aztán mégis nagyon furcsán néztem rá 1.6-os gumikkal... Virsli1 Virsli2 , már eleve az , hogy egy F32es brutál fox-ba egy csirke gumi... szerintem nevetséges , csak az én pénztárcám nem olyan amit hangoztatni kéne , így hiába akarok összehozni egy jó országútit , a lóvé még nem jött rá össze.
Nincs ekkora sorom mint a KTM-en , talán nem is használom többet terepen mint õ , de én imádom a gumi hangját! :D
A RaceKing 2.2 még viszonylag halk is , de a WTB Wolverine 2.2 viszont olyan mint egy T55 ARV! :D

Ha találnék még szélesebb de értelmes cc gumit akkor azt tenném rá következõnek , tudom , ettõl nagyobbat már fölösleges , de kényelmes és jó! :)

A morcos.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
:)
íme: http://img217.images...5839/giant3.jpg

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
azért nem látod, mert a "mindjárt belinkelem" még nem jött el :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

attól, hogy õ berakja a bringádat a tiédnek még nem lesz értelme. fogadd el.
szerintem rég vége lenne a témának, ha annyit írsz hogy neked csak a külsõ számít és ez szerinted szép. ha neked tetszik használd, de ne akard megmagyarázni, hogy ez a bringa így jó, mert nem az.

edit: mindjárt belinkelem a bringám. fully. 140es teló, 152mm-t mozog a váz, és terepgumi van rajt. amit kifogásolni lehet, hogy nagypizza van rajt.

Ezzel csak az a baj, hogy nem látom. Tudtok mondani valami módszert, hogy ilyenkor hogy tudom megnézni azokat a képeket, amit nekem nem jelenít meg? Nem ez az elsõ eset. Amit breeze vagy kipage rakott be, azokat látom.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
attól, hogy õ berakja a bringádat a tiédnek még nem lesz értelme. fogadd el.
szerintem rég vége lenne a témának, ha annyit írsz hogy neked csak a külsõ számít és ez szerinted szép. ha neked tetszik használd, de ne akard megmagyarázni, hogy ez a bringa így jó, mert nem az.

edit: mindjárt belinkelem a bringám. fully. 140es teló, 152mm-t mozog a váz, és terepgumi van rajt. amit kifogásolni lehet, hogy nagypizza van rajt.

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Hauser65 én is rühellném ha lefikáznák a baromi drága büszkeségemet, de a gyártó szándéka a megfelelõ célra a lehetõ legnagyobb hatékonyság megtervezése és formába öntése volt. Nos aszfaltra a merev váz, keskeny gumik, nagy kerék nyújtja ezt az élményt. A 140-es teló és az RLC adta beállítási lehetõségek mennyiben javítják az élményt a Nagykörúton? Vagy a hátsó rugózás padkára felugorva, esetleg kátyúknál nyújt kényelmet? Én úgy tudtam ennek a lényege az, hogy a hepe-hupás terepen is tapadjon a kerék, nem a kényelem. Vehettél volna ebbõl a budget -ból egy hasonló árú országútit és akkor mindannyian téged csodálnánk ( feltéve, hogy nem szerelsz rá egy 140 -es telót ). De így, már megbocsáss ez értelmetlen rongyrázás és valóban kerékpározó emberekbõl nem irigységet, hanem megdöbbenést vált ki. De tény "de gustibus non est disputandum" és szíved joga az értelmetlen pénzköltéssel dicsekedni. Ezzel együtt valószínûleg azért tetted ki a képeket mert kíváncsi voltál a véleményekre. Nos megkaptad.

Azt még meséld el kérlek, hogy az igényeidhez leginkább illõ és lehetõ legdrágább, az eredetinél 40 mm-rel hosszabb teló a megfelelõ fejcsõszög elérését szolgálja vagy van egyéb funkciója is?

Muti a bicód, aztán beszélgetünk. okos bárki lehet.
:-)) .. hisz ez a fórum errõl szól: Ki MILYEN BRINGÁVAL NYOMUL.
A tiédet még nem láttuk. *.*
KTM forever

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Sztem komoly lesz azzal a kerékkel, nekem tecc.

Feltöltött kép

Végre egy értelmes ember, aki meglátja a lényeget. Feltöltött kép
KTM forever

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Szerintem senkinek nem a kerékkel volt a baja... Hanem a használat területével, és a logikátlan cél/eszköz hányadossal... :) (bár szerintem is baromság terepre egy brutálmerev karbonkerék)

"bár szerintem is baromság terepre egy brutálmerev karbonkerék"
... bocs de 90% ban ASZFALT..-on tolom , te valami mást olvasol akkor...
KTM forever

hauser65

hauser65

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Tisztel hölgyek és urak:
A következõ bringafotó hamarosan érkezik, ezt kitárgyaltuk. Feltöltött kép
KTM forever

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nekem konkrétan a kerékkel van a bajom. :) Adott egy aero szerû kerék, ami inkább való egy idõfutam kerékpárba, pályagépre mint montiba pláne össztelósba. A Xentis Kappa azért durván más ligában játszik, kb annyi közös van a kettõben hogy mindkettõ kevésküllõs karbonkerék. Még a Spengle montikereke is szebb volt, mint ez a kínai "szörny" egyszerûen szöges ellentét a felhasználási területük a bringa többi alkatrészével.

Feltöltött kép

Jó hogy feltetted ide, rég volt már hogy ennyit rugóztunk volna valamin. :D
11:38:11 IM 2012

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás
...én sem szerettem a fully-mmal betonon szaggatni, nem volt nagyon rossz, de kolbászolt alattam, és az fura érzés.
;) breeze :mad:

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Szerintem senkinek nem a kerékkel volt a baja... Hanem a használat területével, és a logikátlan cél/eszköz hányadossal... :) (bár szerintem is baromság terepre egy brutálmerev karbonkerék)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a kolleganak egy jo crosscanga kellene cx gumikkal :) azzal lehet aszfalton is temposan tekerni, es konnyu terepen sem jon zavarba.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
na jo ez a Kuota más kategória....de biztos nem aszfaltoznak vele...:D

breeze

breeze

vendég

• fórumtag
  • 149 hozzászólás

Nem, a rendes kerekekkel nekem kimondottan tetszik.
A karbon kerekekkel szörnyû!

Legalább lehet nagy sag-ot hagyni, hogy érzékeny legyen.:D

Sztem komoly lesz azzal a kerékkel, nekem tecc.

Feltöltött kép
;) breeze :mad:

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Miért kéne egy országúti bringának kényelmetlennek lennie?

+1
Az orszagutim egy abszolut versenyre kihegyezett vazzal bir, es kenyelmesebb mint barmi amit eddig hasznaltam..( Michelin Pro3 Race, Latex belso 8 bar )

Mondjuk en magambol indulok ki, es talan nem tul naivan az eddigi hozzaszolok neveben is nyilatkozhatok, hogy ha nekem ( vkinek ) tetszik valami, akkor nem fogja megszolni, csak mert nekem ( neki(k) ) nincs olyan! Ebbol kovetkezik, hogy nem tetszik :D Ez a bringa igy ebben a formaban szornyu! Pont! Szerintem vagyunk paran itt akik ennyi penzbol tudnak bringat epiteni, sot tobbol is, ami raadasul celszeru szolgalatot tesz! Ennek ellenere hasznald egeszseggel ( komolyan ).

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Én csak egy kispolgári Trek 2.5-ös bringával szoktam országúton tekerni de nem is merem összehasonlítani az aszfaltra kialakított "edzõ" montimmal. Bele se merek gondolni mit tud egy komolyabb aszfaltos gép. Aszfaltra vékony gumis az igazi. Amúgy a váz szép :) A rugóút jól jöhet a "szuper" útjainkon. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szerintem nem olyan gáz. Mármint, ok, olyan, mint egy fullos síkképernyõs TV-n, 5.1-es hangfalakkal másolt VHS-kazikat nézni, de legalább bicikli, és nem vmi sztrítrészer kocsi, vagy drog. Különben is, ízlésen vitatkozni õsi román szokás. Ha meg a tulaj az elsõ hosszabb túrán hülyét kap a pogózástól, még mindig mehet bele merevvilla, és vasrúd, a tag helyére.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hauser65!
Szörnyû ez a bringa.

Nem, a rendes kerekekkel nekem kimondottan tetszik.
A karbon kerekekkel szörnyû!

Én is úgy gondoltam, de mit számít az a +40%

Legalább lehet nagy sag-ot hagyni, hogy érzékeny legyen.:D