Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Zee: szep ez a gep! KCNC alkatreszekkel meg vagy elegedve?

Teljesen, nem tört mûködik. A FTW hozzá állása is korrekt volt anno, nem volt raktáron 360mm-es 30.9 nyeregcsövük és megkérdezték hogy mivel ezt nem jelezték elfogadom -e a 400mm-st a 360-as árába +átvállalják a posta költséget ekkor gyorsan kértem még egy 80-as stucnit is.
Egy hátránya van a nyeregcsõnek a fehér festés viszonylag gyorsan kopik ha tologálja az ember, de ezt túlélem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ne kímélj!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ha elmondanám mennyibe volt a vázszett elsírnád magad. Igazából az egész bringa 100körül jött ki. (plusz a kerekek, és a váltókarok, azok már megvoltak) Ugyan most nem látszik, de a támvillákon meg a nyeregcsövön és a felsõcsövön fényvisszaverõ matricák vannak, hogy a téli biztonság is meglegyen. (ha kell valakinek ilyen matrica maradt egy csomó)
11:38:11 IM 2012

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
kipage, te lottó nyertes vagy ennyi Storckkal?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez meg itt az én multifunkciós edzõ- és városi suhanógépem:

Feltöltött kép

Kicsi a váz, eggyel kisebb mint kéne, de viszont így baromi fordulékony és jól gyorsítható. Eredetileg egysebességest akartam, de aztán a CRC 40%kal leakciózta a teljes Apex szettet, gondoltam akkor már miért ne.. a mûszerfal a papíron elvileg már létezõ de elkészülni csak-csak nem akaró MTBmrõl jött.
11:38:11 IM 2012

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja csak akkor ne akarjon meggyozni senkit arrol hogy ennek megis van ertelme, vagy ne tulajdonitson minden negativ velemenyt irigysegnek. ez itt a baj nem az elb.szott bicikli.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Azért azt illene elfogadni hogy nem mindenkinek a teljesítmény-optimalizálás lebeg a szeme elõtt bringa építés során.
Nekem sem tetszik, szerintem sem ésszerû, de ettõl õ még élvezheti. Valszeg nem akar versenyezni, teker kényelemben 10-20-30-x km-t és kész.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Zee: szep ez a gep! KCNC alkatreszekkel meg vagy elegedve?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Én is irigy vagyok! Viszont lehet, hogy átrakom az Epic-be az Orbea országúti kerekeit :)

Ehhh :D
"Ride today, heal tomorrow"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

innen tudsz válogatni:
Chain Guides, Chain Guides, Bike Chain Guides | Buy Now at ChainReactionCycles.com
Bash Rings, Bicycle Bash Rings, Bash Guards | Buy Now at ChainReactionCycles.com

Uhh, ez már választék! Köszi a linkeket!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

a csillagküllõ jó, csak ti g.cik vagytok :) nekem is volt, és én voltam a legmenõbb kis pöcs a jáccótéren. 10 évesen. de azon még rotor is volt.
nekem volt szerencsém úgy is lenni, hogy állt itthon dh gép, cc gép, és egy országúti. és mindet hajtottam, sõt versenyeztettem. mert a teljesítmény volt a fontos. aztán öregedtem, és volt, hogy a dh géppel tekertem le a dunamarcit. és azt is élveztem :) pedig valszeg ugyanilyen hülyén néztek rám.
a srác még a divat miatt bringázik, szerintem. mint ahogy sokan közületek is kezdték, mert az volt a menõ. majd ráül egy gyors országútira, és rájön,h mennyivel jobb országúton. és akkor majd észhez tér.
de asszem mindenkinek volt 42 centire vágott kormánya, diszkje a hátsó keréken, tán rugós stucnija is, és húzott pulcsira bicajosmezt. ok, 15-20 évvel ezelõtt, de akkor is :)
ja, bocs azoktól, akik nem is tudják mirõl beszélek :)

haha jo az avatar - ezt tettem be a ceges alairasomba is anno :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én is irigy vagyok! Viszont lehet, hogy átrakom az Epic-be az Orbea országúti kerekeit :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Ez tetszik! Bár nem mai gyerek, de ez cseppet sem érdekes és elfogadnám, jól össze vannak szedve rá a cuccok. ;-> Az XT hajtórakon milyen nagytányér az ott? (Az a mûanyag-szerû védõ, amire gondolok.) Az a láncterelõ szettben volt együtt azzal a nagytányér helyén lévõ védõcuccal, vagy külön-külön szedted össze ezeket a cuccokat? Az AM-gépre valami ilyesmit szeretnék én is már egy ideje és persze 2x9-es rendszert, csak nem értek hozzá. :-> (Nekem is XT hajtókarom van, csak a 2008-as)

innen tudsz válogatni:
Chain Guides, Chain Guides, Bike Chain Guides | Buy Now at ChainReactionCycles.com
http://www.chainreac...x?CategoryID=84

ktm,no comment!
Matt,pofás a giant!

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

"bár szerintem is baromság terepre egy brutálmerev karbonkerék"
... bocs de 90% ban ASZFALT..-on tolom , te valami mást olvasol akkor...

Zárójelben megjegyeztem, mert mint láttad volt aki ezt firtatta. Reméltem egyértelmû, nem hülye vagyok, csak lusta, és nem válaszolgatok külön-külön.
De ezzel le is álltam. Építõ jelleggel akartam írni... sajnálom, hogy támadásnak vetted! Használd egészséggel a brigád, ahol csak akarod!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
:D:d

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
fu de irigy vagyok bazze tenyleg. most jut eszembe :homlokracsapos szmajli:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a csillagküllõ jó, csak ti g.cik vagytok :) nekem is volt, és én voltam a legmenõbb kis pöcs a jáccótéren. 10 évesen. de azon még rotor is volt.
nekem volt szerencsém úgy is lenni, hogy állt itthon dh gép, cc gép, és egy országúti. és mindet hajtottam, sõt versenyeztettem. mert a teljesítmény volt a fontos. aztán öregedtem, és volt, hogy a dh géppel tekertem le a dunamarcit. és azt is élveztem :) pedig valszeg ugyanilyen hülyén néztek rám.
a srác még a divat miatt bringázik, szerintem. mint ahogy sokan közületek is kezdték, mert az volt a menõ. majd ráül egy gyors országútira, és rájön,h mennyivel jobb országúton. és akkor majd észhez tér.
de asszem mindenkinek volt 42 centire vágott kormánya, diszkje a hátsó keréken, tán rugós stucnija is, és húzott pulcsira bicajosmezt. ok, 15-20 évvel ezelõtt, de akkor is :)
ja, bocs azoktól, akik nem is tudják mirõl beszélek :)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Érdekes kérdés ez! A montival, ahogy egyre jobban a durvulás fele mentem,úgy csökkent valahogy magának a pedálozásnak az élménye. Egy napra gépet cseréltem egy haverral és aznap elhatároztam,hogy kell nekem is egy országúti( õ meg elhatározta,hogy nem kell neki 160-at mozgó fully! :D ).
Sikerült egy donor gépet szereznem olcsón, a váz,villa,nyeregcsõ,nyereg,stucni és gumik cseréjével is még egész jó áron jutottam a géphez( Szerintem lehet,hogy olcsóbban,mint egy darab olyan karbon kerék).
De nem nagyon fordult meg a fejemben,hogy a fullyba vékony kereket rakjak.
Néha azon elgondolkodom,hogy a magyar aszfalton van,hogy ráz a gép,de erre szerintem egy karbon villa( esetleg titán villa vagy egy titán stucni) illetve hasonló nyeregcsõ is elég lehet.
Ha az ember stílusos akar lenni,akkor esetleg berakhat egy 30-50 mm-ert mozgó fatty stílusú trekking villát egy karbon vázba,vagy egy karbon lánc és támvillás gépbe.
De ez az én véleményem. Én a fehéret se szeretem! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tessék lehet csámcsogni bár nem a legfrissebb a kép
Feltöltött kép

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

:)
íme: http://img217.images...5839/giant3.jpg

Ez tetszik! Bár nem mai gyerek, de ez cseppet sem érdekes és elfogadnám, jól össze vannak szedve rá a cuccok. ;-> Az XT hajtórakon milyen nagytányér az ott? (Az a mûanyag-szerû védõ, amire gondolok.) Az a láncterelõ szettben volt együtt azzal a nagytányér helyén lévõ védõcuccal, vagy külön-külön szedted össze ezeket a cuccokat? Az AM-gépre valami ilyesmit szeretnék én is már egy ideje és persze 2x9-es rendszert, csak nem értek hozzá. :-> (Nekem is XT hajtókarom van, csak a 2008-as)