Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2011. január 22. - 21:33

Írta 2011. január 22. - 21:07

hé Buki úr az easton cuccok abba lesznek mit szegelsz össze titokHa mar ez a tema:
Jani!
Megkeresnelek majd valamikor privatban bicajbeallitassal kapcsolatban. Ha jol emlekszem elegge kepben vagy ezzel kapcsolatban. Uj bringa epul, es majd szeretnem rendesen beallitani. Nyeregmagassag, nyereg tavolsaga a kormanycsapagytol, stucnihossz, stb.

Írta 2011. január 22. - 21:04

Gondolom majd lesz valamikor. Ez tegnapi cikk. Néha lehet valami értelmeset is találni ezen az oldalon.
Ha mar ez a tema:
Jani!
Megkeresnelek majd valamikor privatban bicajbeallitassal kapcsolatban. Ha jol emlekszem elegge kepben vagy ezzel kapcsolatban. Uj bringa epul, es majd szeretnem rendesen beallitani. Nyeregmagassag, nyereg tavolsaga a kormanycsapagytol, stucnihossz, stb.
Írta 2011. január 22. - 21:00

Írta 2011. január 22. - 20:37

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. január 22. - 20:33

inkább az útóbbi (és nem úgy, hanem szakmájában
)
gyári hibák és nem gyógyítghatók

Jó cikk csak a folytatását nem lelem.
Gondolom majd lesz valamikor. Ez tegnapi cikk. Néha lehet valami értelmeset is találni ezen az oldalon.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. január 22. - 20:26

Írta 2011. január 22. - 20:25

Itt egy cikk errõl az egyik konkurenciánál: Bringa: Bringás-specifikus törzserõsítés 1. rész (2011. január 21.)
Ez biztos segít neked. De ha mégsem, akkor a személyes találkozás a cikkíróval biztos.
inkább az útóbbi (és nem úgy, hanem szakmájában

gyári hibák és nem gyógyítghatók
on
merida pofás, grat
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. január 22. - 20:22

Õ lenne az én kis büszkeségem, tavaly tavasszal még egy sima TFS XC 100-D volt, azóta kissé átalakult, jelenleg váltókar hiányban szenved, de jövõ héten kap SLX-eket és már mehet is

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2011. január 22. - 20:10

nekem nem segített rajta a fully
vettem egy jó ágyat
na az igen
Itt egy cikk errõl az egyik konkurenciánál: Bringa: Bringás-specifikus törzserõsítés 1. rész (2011. január 21.)
Ez biztos segít neked. De ha mégsem, akkor a személyes találkozás a cikkíróval biztos.

Írta 2011. január 22. - 19:57

Írta 2011. január 22. - 19:47

vettem egy jó ágyat
na az igen

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. január 22. - 19:20

Írta 2011. január 22. - 19:06

Többek közt én is ezért váltottam fullyra, mert rossz a derekam. Sokkal nagyobb távot lehet vele megtenni mielõtt jelentkeznek a problémák.
Ha nincs pénz össztelósra, jó megoldás még a rugós nyeregcsõ is, én azt használtam majd tíz évig.
Nekem is ezért lett fullym. UST-vel kombinálva elég sokat segített.
Írta 2011. január 22. - 18:20

Ha nem akarsz személyeskedni miért a nyilvánosság elõtt írod meg? Hogy is van ez? Írtam egy privátot.
Írta 2011. január 22. - 17:35

Többek közt én is ezért váltottam fullyra, mert rossz a derekam. Sokkal nagyobb távot lehet vele megtenni mielõtt jelentkeznek a problémák.[OFF]S mióta fully van, nincs ilyen gond?[/OFF]
Ha nincs pénz össztelósra, jó megoldás még a rugós nyeregcsõ is, én azt használtam majd tíz évig.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. január 22. - 17:23

Akkor ezt az "operettbicajt" láttam a HP-ban...
Hát amolyan "sznob bicaj"

Írta 2011. január 21. - 16:28

Nekem is azért lett fullym mert rossz a gerincem és merevseggûn könnyû-közepes terepen laza tempónál 30km volt a max amit a nagyihátizom teljes lemerevedése nélkül le tudtam tekerni.
[OFF]S mióta fully van, nincs ilyen gond?[/OFF]
Írta 2011. január 21. - 16:01

Írta 2011. január 21. - 12:14

OFF: Ktm-re visszatérve, van itt a környékünkön egy idõsebb fószer, akire mindig vegyes megdöbbenéssel és csodálattal nézek
Az illetõnek egy Cube-ja van, (úgy emlékszem, hogy LTD Race, króm-fekete-vörös) full XT-vel, fehér gumikkal, Fox RLC-vel, magas stucnival, magas emelésû trekking kormánnyal, sárvédõvel, kosárkával. Viccesen néz ki a fazon és a bringa, ami egyébként még terepet sem láthatott, de hegyet is max akkor, amikor elhozták az egyik mellett, de neki ez a keró adja be. Majd megpróbálok egyszer fotót készíteni róla, csak mindig random bukkan fel a város különbözõ pontjain, én meg sose vagyok felkészülve rá
Szaszának hívják a "fószert" (60+) és mindent boltból vett (a villát is sok ezerért). Gerincproblémái vannak ezért van magasan a kormánya.
Ha jó idõ van elég sokat teker vele itt a környéken. Nagyon jó fej, én csípem. Jocinál szokott lógni.