Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Igen, ahhoz lesznek. Lehet, hogy megkerem Gabit, hogy rakja majd ossze, mert nekem nincsenek szerszamaim. Szoval lehet, hogy latni fogod majd. De reszleteket most nem akarok. Mar csak par aprosag hianyzik, ugymint kormanycsapagy, elsovalto, tarcsak a fekhez meg a nyeregcsobilincs. Ha minden jol megy, 10.5 kg alatt lesz.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

Ha mar ez a tema:

Jani!

Megkeresnelek majd valamikor privatban bicajbeallitassal kapcsolatban. Ha jol emlekszem elegge kepben vagy ezzel kapcsolatban. Uj bringa epul, es majd szeretnem rendesen beallitani. Nyeregmagassag, nyereg tavolsaga a kormanycsapagytol, stucnihossz, stb.

hé Buki úr az easton cuccok abba lesznek mit szegelsz össze titok :) ?
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Gondolom majd lesz valamikor. Ez tegnapi cikk. Néha lehet valami értelmeset is találni ezen az oldalon.

Ha mar ez a tema:

Jani!

Megkeresnelek majd valamikor privatban bicajbeallitassal kapcsolatban. Ha jol emlekszem elegge kepben vagy ezzel kapcsolatban. Uj bringa epul, es majd szeretnem rendesen beallitani. Nyeregmagassag, nyereg tavolsaga a kormanycsapagytol, stucnihossz, stb.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
POfás a Merida gratulálok hozzá
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bocs a dátumot nem néztem azt hittem régebbi cikk.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

inkább az útóbbi (és nem úgy, hanem szakmájában :) )
gyári hibák és nem gyógyítghatók

:) Pedig úgy jobb lenne :)

Jó cikk csak a folytatását nem lelem.

Gondolom majd lesz valamikor. Ez tegnapi cikk. Néha lehet valami értelmeset is találni ezen az oldalon.

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jó cikk csak a folytatását nem lelem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Itt egy cikk errõl az egyik konkurenciánál: Bringa: Bringás-specifikus törzserõsítés 1. rész (2011. január 21.)
Ez biztos segít neked. De ha mégsem, akkor a személyes találkozás a cikkíróval biztos. :)

inkább az útóbbi (és nem úgy, hanem szakmájában :) )
gyári hibák és nem gyógyítghatók
on

merida pofás, grat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kerényi Z

Kerényi Z

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!
Õ lenne az én kis büszkeségem, tavaly tavasszal még egy sima TFS XC 100-D volt, azóta kissé átalakult, jelenleg váltókar hiányban szenved, de jövõ héten kap SLX-eket és már mehet is :)

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nekem nem segített rajta a fully
vettem egy jó ágyat
na az igen :)

Itt egy cikk errõl az egyik konkurenciánál: Bringa: Bringás-specifikus törzserõsítés 1. rész (2011. január 21.)
Ez biztos segít neked. De ha mégsem, akkor a személyes találkozás a cikkíróval biztos. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem az is csak arra az X órára segít, sajna az 5ös csigolyám gyári hibás.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
nekem nem segített rajta a fully
vettem egy jó ágyat
na az igen :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szerintem ugyan azon a terepen minimum 2x akkora távot tudok letekerni fájdalom nélkül és akkor sem jelentkezik olyan hirtelen és a folyamat is sokkal lassabban megy végbe.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Többek közt én is ezért váltottam fullyra, mert rossz a derekam. Sokkal nagyobb távot lehet vele megtenni mielõtt jelentkeznek a problémák.
Ha nincs pénz össztelósra, jó megoldás még a rugós nyeregcsõ is, én azt használtam majd tíz évig.

Nekem is ezért lett fullym. UST-vel kombinálva elég sokat segített.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
"De nem akarok személyeskedni... "

Ha nem akarsz személyeskedni miért a nyilvánosság elõtt írod meg? Hogy is van ez? Írtam egy privátot.
11:38:11 IM 2012

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

[OFF]S mióta fully van, nincs ilyen gond?[/OFF]

Többek közt én is ezért váltottam fullyra, mert rossz a derekam. Sokkal nagyobb távot lehet vele megtenni mielõtt jelentkeznek a problémák.
Ha nincs pénz össztelósra, jó megoldás még a rugós nyeregcsõ is, én azt használtam majd tíz évig.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Akkor ezt az "operettbicajt" láttam a HP-ban...

Hát amolyan "sznob bicaj" :) Dísz bicaj! De nem akarok személyeskedni...
Team Heavy Pedál Szeged

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Nekem is azért lett fullym mert rossz a gerincem és merevseggûn könnyû-közepes terepen laza tempónál 30km volt a max amit a nagyihátizom teljes lemerevedése nélkül le tudtam tekerni.

[OFF]S mióta fully van, nincs ilyen gond?[/OFF]

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem is azért lett fullym mert rossz a gerincem és merevseggûn könnyû-közepes terepen laza tempónál 30km volt a max amit a nagyihátizom teljes lemerevedése nélkül le tudtam tekerni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

OFF: Ktm-re visszatérve, van itt a környékünkön egy idõsebb fószer, akire mindig vegyes megdöbbenéssel és csodálattal nézek :) Az illetõnek egy Cube-ja van, (úgy emlékszem, hogy LTD Race, króm-fekete-vörös) full XT-vel, fehér gumikkal, Fox RLC-vel, magas stucnival, magas emelésû trekking kormánnyal, sárvédõvel, kosárkával. Viccesen néz ki a fazon és a bringa, ami egyébként még terepet sem láthatott, de hegyet is max akkor, amikor elhozták az egyik mellett, de neki ez a keró adja be. Majd megpróbálok egyszer fotót készíteni róla, csak mindig random bukkan fel a város különbözõ pontjain, én meg sose vagyok felkészülve rá :)

Szaszának hívják a "fószert" (60+) és mindent boltból vett (a villát is sok ezerért). Gerincproblémái vannak ezért van magasan a kormánya.
Ha jó idõ van elég sokat teker vele itt a környéken. Nagyon jó fej, én csípem. Jocinál szokott lógni.