úgy látom nem fogalmaztam pontossan.wd-40-el ha lefújom az egy kicsit oldja is a retket meg kenést is biztosít neki
nope. a wd40 penetráló szer nem kenõanyag. 70% petróleum tartalommal nehezen is lenne az.
úgy látom nem fogalmaztam pontossan.wd-40-el ha lefújom az egy kicsit oldja is a retket meg kenést is biztosít neki
Szevasztok. Lenne egy kérdésem:mivel lehet/hogyan megtisztítani a láncot és a racsnit a kosztól? én wd40-et használok a láncra de a racsnikról se hogy se akkar lejönni a dzsuva. Ki mit használ?elõre is köszi
Szevasztok. Lenne egy kérdésem:mivel lehet/hogyan megtisztítani a láncot és a racsnit a kosztól? én wd40-et használok a láncra de a racsnikról se hogy se akkar lejönni a dzsuva. Ki mit használ?elõre is köszi
nemláccikúgy inkább ígyVégre a lábán áll a Pudel,tudom használni!Hétvégén fõpróba,boltudvarban bohóckodva jó lesz!
Magginak köszi az apróvadászatot mégegyszer!
none(me) at behind my bikeshop in Hédervár, Hungary - photo by aligatorskerekpar - Pinkbike.com
none(me) at behind my bikeshop in Hédervár, Hungary - photo by aligatorskerekpar - Pinkbike.com

A 2x SLX acélbetétes (nehezebb) is és nem fogat XT középtányért. (le kell reszelni)Egyértelmûen SLX, (maga a kar) csak 20 grammal nehezebb mint az XT, de okosabb is az acélbetéttel. Meg szebb is, de ez szubjektív.
Fogszám és hajtókarhossz alapján nekem ez kell. Kell még nézni valami paramétert?
175 - 44/32/22
Na most én csak 90 EUR-ért találtam. Hol láttál 80-ért?
SLX Kurbel FC-M660 175mm
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Fogszám és hajtókarhossz alapján nekem ez kell. Kell még nézni valami paramétert?slx - szvsz nagyon jol sikerult hajtomu
nemeteknel 80 euro, ott kell venni.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager