Egyébként szép gép, még taposópedállal is

Szép és jó a setup! Elsõre fel sem tûnt volna a kép alapján, hogy 29er, egészen arányos minden mindennel. Ejha, a kéttányéros XT az nagyon ott van! Mekkorák a tányérok és hátul milyen sort használsz, 11-34 (bár 11-32-nek tûnik)?
Én ezzel nyomulok: DSCN3590 | deviantmtb - egyszeregy
Milyen bicajod van? Szintén filózok ezen, én 185 cm magas vagyok.
115-öt mozgó 26"-os fullyról váltottam "vissza" 29"es elsõtelósra
Én még nem próbáltam soha 29"-es montit. A nagyobb kerék az ilyen nagy méretû vázhoz arányaiban jobban illene (szerintem). Kíváncsi vagyok, hogy menettulajdonságait illetõen mennyiben különbözik mondjuk egy azonos márkájú és típusú 26"-os mtb-tõl....
Nekem is nagy váz kell, de sosem kéne 29"
próbáltam, de nem jott be az érzés...meg a szememet is bántja...
Egy sráctól vettem használtan, õ külföldrõl vette, mert itthon XL-es Specit kapni nem lehet egy ideje.
+Pü ment.
the captain 2bliss. de nyar eleji kep, azota mar kopottabbak.
a DT villa hatalmas kiralysag, a legjobb "lenyomom es ottmarad" tipusu lockout amivel valaha talalkoztam. plusz oda-visszaut csilli karbon lab, magnezium papucs, RWS15mm tengely es rohadek konnyu. felaron vettem CRC-rol, a teljes arat soha nem fizettem volna ki.
Én még nem próbáltam soha 29"-es montit. A nagyobb kerék az ilyen nagy méretû vázhoz arányaiban jobban illene (szerintem). Kíváncsi vagyok, hogy menettulajdonságait illetõen mennyiben különbözik mondjuk egy azonos márkájú és típusú 26"-os mtb-tõl....
Nekem is nagy váz kell, de sosem kéne 29"
próbáltam, de nem jott be az érzés...meg a szememet is bántja...