Mennyi ezen a gyári nyeregcsõ hossz? nem rövid, az tuti. Jobban tetszik ez a gumipárosítás, mint a Nobby? Ha jól emlékszem használtál olyat
Egyébként szép gép, még taposópedállal is 
a nyeregcso 350mm koruli, teljesen atlagos

es meg csak kihuzva sincs, mert en 6.5cmnel hasznalom (ennyit lehet max betolni a vazba), de meg van vagy 4-5cm jeloles. szerintem csak az lapos villa meg a kisebb hatsogumi miatt tunik tul hosszunak. meg ez az l/xl meret 26os kereken mar annyira nem mutat jol, mint egy mes. nagyon kellene egy gravity dropper, de sajnalom ra a lovet.
jah jobban szeretem ezt a gumit (roro 2.25 + rara 2.1), konnyebben gurul, es kiszamithatobb. ma tenyleg volt aztan minden: keves sar, ho, jeg, de sehol sem csuszkaltam vele kulonosebben.
a pedalos megjegyzest vartam

van par spd pedal hozza, csak cipom nincs.
Arn, már csak egy jó váz kéne 
mire gondolsz?

az alucsavarokra? a geot amugy nagyon szeretem - igy egesz tekeros a 140mm ellenere, letolva a nyerget pedig tok alacsonyra kerul a sulypont (eddig egy bringanal sem volt ilyen drasztikus a valtozas), nagyon elvezem vele lefele. asszem kihasznalnam azt az allithato nyeregcsovet.
Úgy látom XT fék és úgy látom nulla fok körül volt a hõmérséklet. Tudom, hogy erre van külön topic, de csak megkérdem: nem volt probléma a fékkel hidegben? nem keményedett fel borzasztóan?
amúgy nagyon szép csak nagy kár hogy kicsi a kereke 
nem tapasztaltam. ha bemelegszik, szvsz hasonlo, mint nyaron. eleg finom darab, es ahhoz kepest oszver modon mukodik, nem kulonosebben erzekeny semmire. -3 - +35 fokig hasznaltam mar. miert kicsi? 26os azert?

ekkora rugoutnal mar szerintem nem lenne elony a 29er. elveszitened a fordulekonysagot es a kezelhetoseget - egy epicben viszont kiprobalnam nagyon is.
Ennyiért nem egy Polar inkább?
nemeteknel majdnem felaron lehet venni oket.