Egy sráctól vettem használtan, õ külföldrõl vette, mert itthon XL-es Specit kapni nem lehet egy ideje.Amúgy honnan szerezted a vázat? Itthon nem találok semmit!
De azt nem fogom megvárni míg megunod:)
+Pü ment.

Egy sráctól vettem használtan, õ külföldrõl vette, mert itthon XL-es Specit kapni nem lehet egy ideje.Amúgy honnan szerezted a vázat? Itthon nem találok semmit!
De azt nem fogom megvárni míg megunod:)
Igen XL-es, ha megunom, megbizniszeljükPont ilyen vázat hajtok! Ez ugye XL-es
Irigy vagyok:(
Én sem... De tudod milyen nehéz ebben az országban egy XL-es méretû Specit kifogni? Ha még ehhez hozzá adom a 29"-es kerékméretet... az egyenesen lehetetlen.Ehhez a magassághoz én nem erõltetném a kiskereket.
Már majdnem kész, csak egy lánc hiányzik, és a kormányon lévõ lockout kart kell bekötni.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
nem bánnád megAkkor ha egyszer lecserélném a Fox-ot ilyen legyen?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
nezelodtem a fenykepezon, es ezt talaltam. meg nyari kep, de kb ez a legutolso allapot. majd kell ket uj gumma a yetire.
Uploaded with ImageShack.us
nezelodtem a fenykepezon, es ezt talaltam. meg nyari kep, de kb ez a legutolso allapot. majd kell ket uj gumma a yetire.
Uploaded with ImageShack.us
Ha mar ez a tema:
Jani!
Megkeresnelek majd valamikor privatban bicajbeallitassal kapcsolatban. Ha jol emlekszem elegge kepben vagy ezzel kapcsolatban. Uj bringa epul, es majd szeretnem rendesen beallitani. Nyeregmagassag, nyereg tavolsaga a kormanycsapagytol, stucnihossz, stb.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Na ezen nem csodálkozok:) Savanya a borát valami 2 hónap alatt tudta hozzá eljuttatni.Majd meg beszelunk rola sracok. Ne offoljuk szet a topicot. Kulonben is, az alkatreszek meg harom kulon varosban vannak, en meg egy negyedikben, ami nincs is ugyanabban az orszagban. Szoval lesz majd itt logisztika is rendesen. Kiskubaihoz ket bilincset nem tudok eljuttatni mar egy hete, pedig mar ott van az orszagban.