Jó hogy feltetted ide, rég volt már hogy ennyit rugóztunk volna valamin.

Nem, a rendes kerekekkel nekem kimondottan tetszik.
A karbon kerekekkel szörnyû!
Legalább lehet nagy sag-ot hagyni, hogy érzékeny legyen.
Miért kéne egy országúti bringának kényelmetlennek lennie?
Hauser65!
Szörnyû ez a bringa.
Legalább lehet nagy sag-ot hagyni, hogy érzékeny legyen.Én is úgy gondoltam, de mit számít az a +40%
Zeee: gyárilag 100mm-es villa van benne ugy lattam guglival...
A telo egyébként 140-es FOX float fit RLC.
és ?
jó esetben, nem a Te pénzed .
én magamank a kelliz cross/trekking vázmat simán cserélném 29-es epicre. és 700*35-ös marathon supremekkel használnám kizárólag aszfaltra. semmi más nem akadályoz meg benne, csakhogy nem telik rá.
ne vedd magadra free, nem csak Neked szólt.
s Maggi ezzel a konfiggal biztos rámverne egy országútis 100 m-en 200-at. és ? én kényelmesen szeretek haladni, Õ meg görnyedjen a kényelmetlen aszfaltszaggatón.
tudod ha már valaki szerény arccal autós példát hozott, kinek a vesekõrázó ferrari kinek a rolls(frakció)
. Az értelmetlen és ízléstelen pénzköltés tipikus esete.
A sebesség mindent megold.
Barador #14353-re
Az árát kissé alásaccoltad, ebbõl is látszik, itthon mennyire nem ismeretesek a karbon spoke kerekek árai.
De végül is az ára egyáltalán nem fontos. Momentán a kosár KTM alkatrészekbõl, amik itthon hevernek, lett téli unalmas idõmben hirtelen összelapátolva a gép.
A hozzászólások zömét elnézve, inkább rosszindulatú irigység mintsem jó szándékú, õszinte vélemény hallik ki belõlük,(tisztelet a kivételnek) de hát nem vagyunk egyformák. A telo egyébként 140-es FOX float fit RLC.
És, hogy valóban nem vagyunk egyformák, mindenki annyit költ a bicójára, amennyit a pénztárcája megenged.
Üdv!