Na letelt a az ingyenes idõszakom.
Ma kipróbálásra került Rékám új bringája , tartottam a mai naptól mert eleve eldöntötte hogy nagy neki a váz és nem hallgatott senkire. Tegnap látta elõször teljesen össze rakva, ekkor már jó jel volt hogy nagyon tetszett neki. Este valamilyen csoda folytán még sikerült lebeszélnem a 30 fokos stucniról és engedélyt kaptam hogy be tegyek egy 6 fokost igaz a cél érdekében kapott alá +1 cm hézagolót. Lényeg a lényeg hogy nagyon tetszik neki és rájött hogy mégsem nagy neki a váz sõt most elõször hallottam tõle olyat hogy tetszett neki a Diós árok
lefele
mert hogy felfelé eddig is a kedvence volt. A nyeregre senkinek ne legyen egy rossz szava sem ha csak nem akarja magát tartósan és sikeresen elátkoztattni.
Felmentünk ma többek közt a János hegyre és láttunk sok birka embert akik csak néztek bután ha az aszfalt úton el akartunk menni köztük. Jellemzõen ha öten voltak akkor öten mentek egymás mellett ha tízen akkor tízen bandukoltak egymás mellett.
Mikor elindultunk nem igazán fogott jól a hátsó fékem ezért amikor elkezdtünk lefelé gurulni folyamatosan húztam hogy kiégjen belõle a kosz, ez sikerült is mert mikor a fogaskerekû sorompójához értünk az egyik kocsiból megkérdezték hogy normális az hogy ennyire füstöl a fékem? Mondtam igen ez volt a célom hogy kiégjen belõle a kosz és tényleg megjavult és most már harap mint a cápa:) , néha az ember is lehet lusta.
https://picasaweb.go...RekamUjBrigaja#