Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2011. február 13. - 18:01

jó a Speci elfogadnám, na jó, a Konát is
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. február 13. - 14:21

Ez.Ezt volt a saláé?
Nagyon kényelmes ez a kormány, jó választás volt!
Bálint, tetszetõs a Kona!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. február 13. - 14:17

Írta 2011. február 13. - 14:13

Elég sok minden változott a bicajom a télen

fék:Avid BB5 160/160---->Avid Elixir R 185/160 (elsõ adapter még hiányzik,azért nincs fent)
váltókar:Sram Attack Trigger 8s--->Sram x.5 8s
hátsó váltó:Simano LX---->Sram x.9
hajtókar:Shimano LX---->Shimano XT
kerekek:Bts agy-Sapim Leader küllõ-Ritchey Girder Disc OCR
még állítgatni kell egy kicsit,telóba fújni,de legalább már lehet vele gurulgati

fék:Avid BB5 160/160---->Avid Elixir R 185/160 (elsõ adapter még hiányzik,azért nincs fent)
váltókar:Sram Attack Trigger 8s--->Sram x.5 8s
hátsó váltó:Simano LX---->Sram x.9
hajtókar:Shimano LX---->Shimano XT
kerekek:Bts agy-Sapim Leader küllõ-Ritchey Girder Disc OCR
még állítgatni kell egy kicsit,telóba fújni,de legalább már lehet vele gurulgati
Írta 2011. február 13. - 14:13

igen. mondjuk nekem hajlított kormánnyal jobban tetszett. vagy mehetne bele kos is akár

Írta 2011. február 13. - 14:10

Írta 2011. február 13. - 14:09

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. február 09. - 22:05

Írta 2011. február 07. - 03:39

és milyen faja nyeregcsöve van

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. február 07. - 01:02

szép kis bringa lett. a nyerget meg tényleg felesleges szapulni. ha neki ez kényelmes, akkor használja. a bringa ezen része az, amivel a legkevésbé kell "divatozni", mivel a kényelemrõl és az egészségrõl szól.
Írta 2011. február 06. - 21:49

Én már így széles nyergûként ismertem meg, most megkérdeztem azt mondta próbálta és nem jönnek be neki . Azt üzeni mindenki foglalkozzon a saját seggével:) ezen nem kicsit röhögtem.
Lehetnek még csodák
1. Lecserélte a Stevenst
2.Engedte hogy lecseréljem a a 30 fokos emelésû stucnit
3.Elismerte hogy nem nagy neki a XTC pedig már gyakorlatilag elõre eldöntötte hogy igen
4.Élvezte a Diós árkot lefelé ezekre gyakorlatilag esélyt nem láttam
Így most már látok rá némi esélyt hogy egyszer egy keskenyebb nyerget fog majd használni
Lehetnek még csodák
1. Lecserélte a Stevenst
2.Engedte hogy lecseréljem a a 30 fokos emelésû stucnit
3.Elismerte hogy nem nagy neki a XTC pedig már gyakorlatilag elõre eldöntötte hogy igen
4.Élvezte a Diós árkot lefelé ezekre gyakorlatilag esélyt nem láttam
Így most már látok rá némi esélyt hogy egyszer egy keskenyebb nyerget fog majd használni
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. február 06. - 21:06

Próbálta is a vékonyabb nyergeket, vagy csak eldönötte, hogy azok kényelmetlenek?
Írta 2011. február 06. - 21:00

Jó ez a kis XTC, de azért a Anthem még egy picivel ennél is jobb!
ha meggondolja magát nyereg ügyben, nekem van egy alig használt Bontrager nõi nyergem elfekvõben, az is kényelmes, de vizuálisan azért talán nem ennyire...
ha meggondolja magát nyereg ügyben, nekem van egy alig használt Bontrager nõi nyergem elfekvõben, az is kényelmes, de vizuálisan azért talán nem ennyire...

CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Írta 2011. február 06. - 19:32

1mm-t talán, de ezzel nem igazán tudok mit csinálni.
Írta 2011. február 06. - 19:29

nekem is a nyereg bántja csak a szemem de egyébként király gép lett
Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2011. február 06. - 19:19

Jó kis gép lett, gratulálok Dinnyének. Nem félek a boszorkányoktól, ezért jól megmondom, hogy a nyereg borzalmasan néz/nagyon gáz ki a mûanyag biciklin.
Zee, a hátsó féked jó 1-1,5mm-el kintebb fogja a tárcsát mint az elsõ, nem lóg túl a betét a külsõ szélén?
Zee, a hátsó féked jó 1-1,5mm-el kintebb fogja a tárcsát mint az elsõ, nem lóg túl a betét a külsõ szélén?
Írta 2011. február 06. - 18:59

Na letelt a az ingyenes idõszakom.
Ma kipróbálásra került Rékám új bringája , tartottam a mai naptól mert eleve eldöntötte hogy nagy neki a váz és nem hallgatott senkire. Tegnap látta elõször teljesen össze rakva, ekkor már jó jel volt hogy nagyon tetszett neki. Este valamilyen csoda folytán még sikerült lebeszélnem a 30 fokos stucniról és engedélyt kaptam hogy be tegyek egy 6 fokost igaz a cél érdekében kapott alá +1 cm hézagolót. Lényeg a lényeg hogy nagyon tetszik neki és rájött hogy mégsem nagy neki a váz sõt most elõször hallottam tõle olyat hogy tetszett neki a Diós árok lefele
mert hogy felfelé eddig is a kedvence volt. A nyeregre senkinek ne legyen egy rossz szava sem ha csak nem akarja magát tartósan és sikeresen elátkoztattni.
Felmentünk ma többek közt a János hegyre és láttunk sok birka embert akik csak néztek bután ha az aszfalt úton el akartunk menni köztük. Jellemzõen ha öten voltak akkor öten mentek egymás mellett ha tízen akkor tízen bandukoltak egymás mellett.
Mikor elindultunk nem igazán fogott jól a hátsó fékem ezért amikor elkezdtünk lefelé gurulni folyamatosan húztam hogy kiégjen belõle a kosz, ez sikerült is mert mikor a fogaskerekû sorompójához értünk az egyik kocsiból megkérdezték hogy normális az hogy ennyire füstöl a fékem? Mondtam igen ez volt a célom hogy kiégjen belõle a kosz és tényleg megjavult és most már harap mint a cápa:) , néha az ember is lehet lusta.
https://picasaweb.go...RekamUjBrigaja#
Ma kipróbálásra került Rékám új bringája , tartottam a mai naptól mert eleve eldöntötte hogy nagy neki a váz és nem hallgatott senkire. Tegnap látta elõször teljesen össze rakva, ekkor már jó jel volt hogy nagyon tetszett neki. Este valamilyen csoda folytán még sikerült lebeszélnem a 30 fokos stucniról és engedélyt kaptam hogy be tegyek egy 6 fokost igaz a cél érdekében kapott alá +1 cm hézagolót. Lényeg a lényeg hogy nagyon tetszik neki és rájött hogy mégsem nagy neki a váz sõt most elõször hallottam tõle olyat hogy tetszett neki a Diós árok lefele

Felmentünk ma többek közt a János hegyre és láttunk sok birka embert akik csak néztek bután ha az aszfalt úton el akartunk menni köztük. Jellemzõen ha öten voltak akkor öten mentek egymás mellett ha tízen akkor tízen bandukoltak egymás mellett.
Mikor elindultunk nem igazán fogott jól a hátsó fékem ezért amikor elkezdtünk lefelé gurulni folyamatosan húztam hogy kiégjen belõle a kosz, ez sikerült is mert mikor a fogaskerekû sorompójához értünk az egyik kocsiból megkérdezték hogy normális az hogy ennyire füstöl a fékem? Mondtam igen ez volt a célom hogy kiégjen belõle a kosz és tényleg megjavult és most már harap mint a cápa:) , néha az ember is lehet lusta.
https://picasaweb.go...RekamUjBrigaja#
Írta 2011. február 06. - 18:27

Írta 2011. február 06. - 18:23

Na kész lett Rékám alias Görögdinnye Giant XTCje holnap rakok fel képeket bár biztos sokaknak lesz kifogása és a kifogásolt alkatrészek kifejezetten Rékám kérésére kerültek fel mert õ így szereti.
Na mi van már, hol vannak a képek? Úgy csillog, hogy kiégnek a képek? Vagy csomagtartó után szaladgáltok?