575mm
Na köszönöm,az hibátlan.Az L-es Speci meg a 19" Kona 580 ami nekem idáig bejött.Már csak egy fehéret vagy zöldet kell kikönyörögnöm tõlük
575mm
Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ma melóztam, de jövõ héten tõlem egyeztettetünk egy idõpontot.Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek
Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.
A sebesség mindent megold.
Rosszul van a rajzon.
Nincs rosszul rajzolva,írják hogy effektív csõhossz.Nekem azért kéna a mért aktuál közép-közép,mert pont a határon mozgok(táblázat szerint),de gondolom a nagyobbik lesz jó
Én 184 körül,de hosszúnak a 18"?Nyeregvázcsõ közép-fejcsõ közép.Mondjuk általában fekvõs bringáim voltak.Lehet h rendelek egy slot-ot mint tiéd és kap egy fehér szintert.
Én 184 körül,de hosszúnak a 18"?Nyeregvázcsõ közép-fejcsõ közép.Mondjuk általában fekvõs bringáim voltak.Lehet h rendelek egy slot-ot mint tiéd és kap egy fehér szintert.
Én 184 körül,de hosszúnak a 18"?Nyeregvázcsõ közép-fejcsõ közép.Mondjuk általában fekvõs bringáim voltak.Lehet h rendelek egy slot-ot mint tiéd és kap egy fehér szintert.Árpi: este mérek neked szívesen, írj egy pm-et, melyik csöveket honnan meddig. egyébként 183cm vagyok, ez pont 6', 18-as a váz. elsõre hosszúnak tûnt, de nem annyira, mint vártam. a képen látható beállítást kicsit még finomítottam, nyereg picit elõrébb, kormány kicsit hátrébb forgatva. ücsörögve jó, menet közben nem próbáltam azóta.
Meki: írj egy pm-et, kérlek!
Nincs rosszul rajzolva,írják hogy effektív csõhossz.Nekem azért kéna a mért aktuál közép-közép,mert pont a határon mozgok(táblázat szerint),de gondolom a nagyobbik lesz jónálam érvényesek voltak a megadott geó-adatok, csak a felsõcsövet rosszul rajzolták be a rajzokon - valójában úgy mérik, ahogy a többiek; a nyeregcsõ meghosszabbításáig.
még nézegetem, mennyire megy a váz színéhez. a fekete olyan semmilyen rajta, ez meg tetszik...
én is rendelek valamikor, kellene nyeregcsõ, chain-tug, pár apróság.
még nézegetem, mennyire megy a váz színéhez. a fekete olyan semmilyen rajta, ez meg tetszik...
én is rendelek valamikor, kellene nyeregcsõ, chain-tug, pár apróság.
gondolom a nycsõbilincsrõl mondjak le
nem gond, úgyis barátkozom a rendelés gondolatával, kéne PlanetX-es zokni is
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html