nem lett 29er, mert van a handjob, amiben pár hónapja merevvilla van, ami nagyon bejött. az a váz nem szereti a teleszkópot, de nagyon kényelmes a cro moto-val. mondhatni új életet lehet bele. egyébként is hozzám nõtt, így már nem akarom eladni. a 29er is teló nélkül épült volna. így az eredmény 2 közel azonos canga lenne, illetve az, hogy nem lenne teleszkópos bringám. mostanában nem nagyon hiányzott ugyan, de mégiscsak jól jön, ha a haverommal kell lépést tartani, vagy egyszerûen csak nincs kedvem rázódni, vagy épp jobban elereszteném a gyeplõt. így világossá vált, hogy a konáról "leesett" cuccok mellett a telót is fogom használni. mindenképpen acél vázat szerettem volna, megfizethetõ áron, egyértelmû volt az inbred. a slot dropout-ot pedig az "esztétikus" egysebességesítés lehetõsége indokolja. korábban próbálkoztam feszítõvel, - biztos bennem a hiba, de - nem volt egy élmény. talán nem túl logikus, nem is mindig ésszerûek a bringákkal kapcsolatos döntéseim, de mivel ez szenvedély, nem is kell annak lennie.
32es lx lánckerék, semmi extra. 11-32-es sorral. a lánckerékcsavarok is a semmi extra kategória, azt sem tudom, alu-e.

a váltós lánckerék és az elsõ váltó azért ilyen, mert alapvetõen az 1*akármit nem tartom igazán jó elképzelésnek, de régóta ki akartam próbálni már, hogy megalapozott legyen a vélemény. ha esetleg bejön, lesz rendes terelõ és lánckerék is.
egyébként a rendelést követõ hatodik napon érkezett meg.
edit: "arn-os"

a Zoggie-t képviseli a nyeregcsõ is, ami az elsõ upgrade körben cserélõdni fog.