Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2012. október 07. - 20:10
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. október 07. - 19:41
Írta 2012. október 07. - 18:47
Klassz a gép!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. október 07. - 18:34
ez altalaban sok helyen kaphato, ilyet meg itt gyorben is tudtam venni.
Zoggie lánckerék csavar (Hajtás | Hajtómû alkatrész | Lánctányér csavar) | Kerékpár Webshop
Pont ezt a Zoggie-t kerestem. A boltos szerint szokott is lenni, ahol vettem a mostanit, de pont nem volt, mert elõttem valaki megvette, aki 1x9 vagy 1x10-et épített.
Érdekes az 1x10. Az elsõ váltó csak aszfalton hiányzott, azon a pár km-en, amíg kigurultam és vissza terepre, tereprõl. Maratonon mondjuk gyanús, hogy mostani erõnlétemmel nem bírnám a tempót ezzel, dacára a kicsi, 32-es elsõ tányérnak, de télre és edzeni több mint korrekt lesz, úgy fest. Valami ghetto style Bionicon chain guide kell még hozzá, hogy biztosan ne essen le a lánc és kész.
Írta 2012. október 07. - 18:09
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. október 07. - 18:03
Sajnos nem volt sem alu színû, sem fekete SS hajtómû csavar a boltban, csak lila, piros és ez. Talán ez volt a legkevésbé ronda.
ez altalaban sok helyen kaphato, ilyet meg itt gyorben is tudtam venni.
Zoggie lánckerék csavar (Hajtás | Hajtómû alkatrész | Lánctányér csavar) | Kerékpár Webshop
Írta 2012. október 07. - 17:39
Írta 2012. október 07. - 17:38
A telón az a felgyorskötözõzött valami az mire jó?
A világ legjobb (szem)sárvédõje.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. október 07. - 17:36
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. október 07. - 17:25
Oldalnézetbõl:

Sajnos nem volt sem alu színû, sem fekete SS hajtómû csavar a boltban, csak lila, piros és ez. Talán ez volt a legkevésbé ronda.

Clean cockpit, már csak a fék és hátsó váltó csünghetne egy bilincsen, már ha támogatná a Magura a SRAM-on kívül a Shimano-t:

S ahol teszteltem: Route: Skilles tesztkör | Bikemap.net
Láncleesés meglepõ módon csak egyszer történt, még az elsõ vízmosott meredek rázós lefelén Solymár felé a sárga jelzésen, iszonyú állapotban van már ez az út. Fura, mert semmilyen védelem nincs a bicajon láncleesés ellen, leszámítva egy fent hagyott elsõ váltót.
Elõl 32-es XT tányér, hátul 11-34-es sor. A legnagyobbon egyszer sem járt még a lánc, a 32-es tányér mellett nem igazán van rá szükség.
Írta 2012. október 07. - 17:07
Nekem azért lett tárcsafékes mert az slxem van és a hideg kirázott ha a canti fékre gondoltam. Nem bántam meg a + súly nem érdekel.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. október 07. - 15:31
kerekszettben mi szamit normalisabb sulynak? nehany bringaban, mintha meg 29ernek is nehez kerekszett lenne.
milyen gumi valt be cxra?
185cmhez jo kb az 58as?
Írta 2012. október 07. - 14:32
Imádom.
Ma felrugdostam a Harsány lejtõn amit nem gondoltam volna. Érdekes volt a 40-50-es pedálfordulathoz társuló 170-182-es pulzus.
Vissza felé is kihívás volt 8-12km/h "sebességgel" bukdácsolni a gödrök, kövek között, jól meg is sütöttem az elsõ tárcsát (még jó hogy bovdenes).
Írta 2012. október 07. - 10:41
a video nagyon kedvet csinalt hozza.. mar csak love kene
Írta 2012. október 07. - 10:30
aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.
hogy a fenébe ne lenne az.
lenne rá keretem már rég lenne. igaz nekem inkább outi helyett.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. október 07. - 10:15
Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On
ez vonz engem is a cx bringaban... szeretek kint tekerni a termeszetben, de kb olyan szintu terepek erdekelnek, ami kb a cx bringanak fekszik. a 29eren is tok erdekes volt egy 35os slickel tekerni terepen, volt benne kihivas. inkabb csak a koves reszeken ereztem neccesnek, de ott is amiatt, mert majdnem sikerult kicsapni az oldalat, mert konnyebben lecsuszott.
aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.
Írta 2012. október 06. - 12:56
Karesz, az Inbred is tetszik nekem, hiába nem egy egzotikus váz. Ahogy nézem az evolúcióját, elõbb utóbb SS lesz belõle.
Írta 2012. október 06. - 12:42
Eldicsekszem már én is a régi-új építménnyel...
+még kap valamit a láncvillára.
(Ugyanitt porosodásnak indult egy Scott Reflex váz szép nagy, 175-190 centis embereknek... egyszer nyûvõsbringa lesz belõle... vagy egy jó ajánlat esetén nem.
Írta 2012. október 06. - 08:37
Sajna most vasárnapra már elígérkeztem. Meló után nekem már késõ. Jövõ hét szombat?Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére