aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.
hogy a fenébe ne lenne az.
lenne rá keretem már rég lenne. igaz nekem inkább outi helyett.
aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.
Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On
Sajna most vasárnapra már elígérkeztem. Meló után nekem már késõ. Jövõ hét szombat?Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On
A csóka elég jól érzi a gépet.... Csúnyán lemaradtam volna fölfelé és lefelé is kb. mindenhol a 2.2es gumimmal és a Rebámmal fölszerelt montimon. 1.25nél az a fán való átkelés gyönyörû.
Tegnap este meg volt az elsõ köröm a cyclokrossal a HHH panoráma körön. Teljesen más dimenzió mint montival. A Szép-völgyin megvan a bemelegítés, keleti oldalon lehet süvíteni, a reptér felõli oldalon technikázni és imádkozni hogy ne üssem fel. Az Árpád kilátótól lejtõzni a Fenyõgyöngyéig. Szeretem.
Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek
575mm
Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ma melóztam, de jövõ héten tõlem egyeztettetünk egy idõpontot.Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek
Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.
A sebesség mindent megold.
Rosszul van a rajzon.