Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.

hogy a fenébe ne lenne az.
lenne rá keretem már rég lenne. igaz nekem inkább outi helyett.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On

ez vonz engem is a cx bringaban... szeretek kint tekerni a termeszetben, de kb olyan szintu terepek erdekelnek, ami kb a cx bringanak fekszik. a 29eren is tok erdekes volt egy 35os slickel tekerni terepen, volt benne kihivas. inkabb csak a koves reszeken ereztem neccesnek, de ott is amiatt, mert majdnem sikerult kicsapni az oldalat, mert konnyebben lecsuszott.

aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Nagyon szép a cube.

Karesz, az Inbred is tetszik nekem, hiába nem egy egzotikus váz. Ahogy nézem az evolúcióját, elõbb utóbb SS lesz belõle. :D

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
https://picasaweb.go...143132425336498

Eldicsekszem már én is a régi-új építménnyel... :) Egy CUBE LTD CC váz, egy hajtómû és a régi alkatrészeim egyesülésébõl megszületett a bolygó kap... izé... az új gépem! :D
+még kap valamit a láncvillára.

(Ugyanitt porosodásnak indult egy Scott Reflex váz szép nagy, 175-190 centis embereknek... egyszer nyûvõsbringa lesz belõle... vagy egy jó ajánlat esetén nem. :D )

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
1:00-nál a kutya is hogy megnézi az eltévedt országútist :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On

Sajna most vasárnapra már elígérkeztem. Meló után nekem már késõ. Jövõ hét szombat?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A csóka elég jól érzi a gépet.... Csúnyán lemaradtam volna fölfelé és lefelé is kb. mindenhol a 2.2es gumimmal és a Rebámmal fölszerelt montimon. :o 1.25nél az a fán való átkelés gyönyörû.

pontosan erre gondoltam én is, hogy egykét helyen még a giant fullyval is lemaradtam volna :D fölfelé meg 100%.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
A csóka elég jól érzi a gépet.... Csúnyán lemaradtam volna fölfelé és lefelé is kb. mindenhol a 2.2es gumimmal és a Rebámmal fölszerelt montimon. :o 1.25nél az a fán való átkelés gyönyörû.
Marci

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Bocsi - 2x küldte el. Törölhetõ.
Marci

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
nagyon jo a cx-es video!
en csak 50x tortem volna ossze magamat itt a semmit nem fogo kantifekeim miatt:D

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás

Feltöltött kép
Tegnap este meg volt az elsõ köröm a cyclokrossal a HHH panoráma körön. Teljesen más dimenzió mint montival. A Szép-völgyin megvan a bemelegítés, keleti oldalon lehet süvíteni, a reptér felõli oldalon technikázni és imádkozni hogy ne üssem fel. Az Árpád kilátótól lejtõzni a Fenyõgyöngyéig. Szeretem.

Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek :)

Még mindig szééééép!
Off:
On

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Lassacskán nekem is épül az új masina, majd lesz kép is. Alig várom, hogy guruljon. :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

575mm

Na köszönöm,az hibátlan.Az L-es Speci meg a 19" Kona 580 ami nekem idáig bejött.Már csak egy fehéret vagy zöldet kell kikönyörögnöm tõlük :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.

575mm

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek :)

Ma melóztam, de jövõ héten tõlem egyeztettetünk egy idõpontot.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.

Pedig az nem az effektív, olyan nevesített felsõcsõhossz nem létezik mint ami a rajzon van, az effektív az, amit Kisherceg is linkelt vagy pl itt van egy cannondale geo táblázat is.

A sebesség mindent megold.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Rosszul van a rajzon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Rosszul van a rajzon.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
van itt némi kavarodás:
Top Tube Length (Effective) | www.bikecad.ca

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
teljesen jól van a rajzon, az a vizszintes (effektív) felsõcsõhossz.

Arpi07nek meg a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való