Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Nincs rosszul rajzolva,írják hogy effektív csõhossz.Nekem azért kéna a mért aktuál közép-közép,mert pont a határon mozgok(táblázat szerint),de gondolom a nagyobbik lesz jó

viszont akkor a méret rossz - nekem a 19,5-ös 29-er Inbred váznál stimmel a 620 mm, de nem úgy, ahogy a rajzon van, hanem vízszintesen mérve a villaszár és nycsõ közepe között. úgy tudom, ezt szokták megadni más gyártók is.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Én 184 körül,de hosszúnak a 18"?Nyeregvázcsõ közép-fejcsõ közép.Mondjuk általában fekvõs bringáim voltak.Lehet h rendelek egy slot-ot mint tiéd és kap egy fehér szintert.

igen, de én teljesen szembemenve a gyártó elképzeléseivel (40-60mm), 90mm-es stucnit tettem rá, mert ez volt kéznél. :)

edit: persze én meg a nem-fekvõs vázakhoz vagyok szokva. a fenti kis állítgatásokkal jó lesz. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Én 184 körül,de hosszúnak a 18"?Nyeregvázcsõ közép-fejcsõ közép.Mondjuk általában fekvõs bringáim voltak.Lehet h rendelek egy slot-ot mint tiéd és kap egy fehér szintert.

On-One hosszabb, mint az átlag. 184.5 vagyok, 18-as Whippet vízszintes felsõcsõ hossza majdnem mm-re akkora, mint a régi 20-as Merida vázamé. Azért írom a Whippetet, mert a vázgeó teljesen ugyanaz, mint a 26-os ScandAl vagy Inbrednél.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Árpi: este mérek neked szívesen, írj egy pm-et, melyik csöveket honnan meddig. egyébként 183cm vagyok, ez pont 6', 18-as a váz. elsõre hosszúnak tûnt, de nem annyira, mint vártam. a képen látható beállítást kicsit még finomítottam, nyereg picit elõrébb, kormány kicsit hátrébb forgatva. ücsörögve jó, menet közben nem próbáltam azóta.

Meki: írj egy pm-et, kérlek!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Árpi: este mérek neked szívesen, írj egy pm-et, melyik csöveket honnan meddig. egyébként 183cm vagyok, ez pont 6', 18-as a váz. elsõre hosszúnak tûnt, de nem annyira, mint vártam. a képen látható beállítást kicsit még finomítottam, nyereg picit elõrébb, kormány kicsit hátrébb forgatva. ücsörögve jó, menet közben nem próbáltam azóta.

Meki: írj egy pm-et, kérlek!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

nálam érvényesek voltak a megadott geó-adatok, csak a felsõcsövet rosszul rajzolták be a rajzokon - valójában úgy mérik, ahogy a többiek; a nyeregcsõ meghosszabbításáig.

Nincs rosszul rajzolva,írják hogy effektív csõhossz.Nekem azért kéna a mért aktuál közép-közép,mert pont a határon mozgok(táblázat szerint),de gondolom a nagyobbik lesz jó

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás
nálam érvényesek voltak a megadott geó-adatok, csak a felsõcsövet rosszul rajzolták be a rajzokon - valójában úgy mérik, ahogy a többiek; a nyeregcsõ meghosszabbításáig.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

még nézegetem, mennyire megy a váz színéhez. a fekete olyan semmilyen rajta, ez meg tetszik... :) én is rendelek valamikor, kellene nyeregcsõ, chain-tug, pár apróság.

Szólj ha rendelsz, lehet nekem is kellene pár dolog.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

még nézegetem, mennyire megy a váz színéhez. a fekete olyan semmilyen rajta, ez meg tetszik... :) én is rendelek valamikor, kellene nyeregcsõ, chain-tug, pár apróság.

A 18"-nak mennyi a mért felsõcsõ hossz?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

gondolom a nycsõbilincsrõl mondjak le :D
nem gond, úgyis barátkozom a rendelés gondolatával, kéne PlanetX-es zokni is :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
A One-nál érdemes rákérdezni a színekre,vagy az van amit látok?A régebbi zöld-kék darabokon elgondolkodnék,villában még kapható

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Van már róla kép ebben a topicban most esett át kisebb fejlesztésen azaz az egyenes alu villa helyet kapott egy hajlított karbon villát és a Swálbi maraton helyett conti cyclocross gumikat.
http://forum.bikemag...tml#post1176616
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Szép cucc! nekem is nagy kedvencem a CX! Majd tegyé már fel róla mé pár képet pls!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Feltöltött kép
Tegnap este meg volt az elsõ köröm a cyclokrossal a HHH panoráma körön. Teljesen más dimenzió mint montival. A Szép-völgyin megvan a bemelegítés, keleti oldalon lehet süvíteni, a reptér felõli oldalon technikázni és imádkozni hogy ne üssem fel. Az Árpád kilátótól lejtõzni a Fenyõgyöngyéig. Szeretem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

összeraktam, ki is próbáltam.

Feltöltött kép Feltöltött kép

gondolom a nycsõbilincsrõl mondjak le :D
nem gond, úgyis barátkozom a rendelés gondolatával, kéne PlanetX-es zokni is :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Összeszórom az egyik fiókszökevényt :)

Feltöltött kép

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Néztem az oldalt,kár hogy nincs zöldben.Kipróbálnék egyet fehér villával,ricsi klasszik polír cuccokkal,barna kiegészítõkkel

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Én nem az Inbred csúszópapucsába rakható láncfeszítõre gondoltam, hanem az elõzõ vázra "kókány" feszítõ rakásra. Ez így számomra félkész, nem letisztult.
Gondolom lesz ez még jobb is, de ez így olyan "arn-os prezentáció - visszacseréltem a nyergem, néz???zétekmilyenf@sza"...

Az ott egy sima 32-es váltós tányér és pl. gazdaságos Zoggie rövid lánctányércsavar lehet, nekem is van olyanom.

???

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
  • LocationBP

Feltöltött kép

Feltöltött kép