Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2012. október 07. - 17:36

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. október 07. - 17:25

Oldalnézetbõl:

Sajnos nem volt sem alu színû, sem fekete SS hajtómû csavar a boltban, csak lila, piros és ez. Talán ez volt a legkevésbé ronda.

Clean cockpit, már csak a fék és hátsó váltó csünghetne egy bilincsen, már ha támogatná a Magura a SRAM-on kívül a Shimano-t:

S ahol teszteltem: Route: Skilles tesztkör | Bikemap.net
Láncleesés meglepõ módon csak egyszer történt, még az elsõ vízmosott meredek rázós lefelén Solymár felé a sárga jelzésen, iszonyú állapotban van már ez az út. Fura, mert semmilyen védelem nincs a bicajon láncleesés ellen, leszámítva egy fent hagyott elsõ váltót.
Elõl 32-es XT tányér, hátul 11-34-es sor. A legnagyobbon egyszer sem járt még a lánc, a 32-es tányér mellett nem igazán van rá szükség.
Írta 2012. október 07. - 17:07

Nekem azért lett tárcsafékes mert az slxem van és a hideg kirázott ha a canti fékre gondoltam. Nem bántam meg a + súly nem érdekel.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. október 07. - 15:31

kerekszettben mi szamit normalisabb sulynak? nehany bringaban, mintha meg 29ernek is nehez kerekszett lenne.
milyen gumi valt be cxra?
185cmhez jo kb az 58as?
Írta 2012. október 07. - 14:32

Imádom.
Ma felrugdostam a Harsány lejtõn amit nem gondoltam volna. Érdekes volt a 40-50-es pedálfordulathoz társuló 170-182-es pulzus.
Vissza felé is kihívás volt 8-12km/h "sebességgel" bukdácsolni a gödrök, kövek között, jól meg is sütöttem az elsõ tárcsát (még jó hogy bovdenes).
Írta 2012. október 07. - 10:41

a video nagyon kedvet csinalt hozza.. mar csak love kene

Írta 2012. október 07. - 10:30

aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.
hogy a fenébe ne lenne az.
lenne rá keretem már rég lenne. igaz nekem inkább outi helyett.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. október 07. - 10:15

Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On
ez vonz engem is a cx bringaban... szeretek kint tekerni a termeszetben, de kb olyan szintu terepek erdekelnek, ami kb a cx bringanak fekszik. a 29eren is tok erdekes volt egy 35os slickel tekerni terepen, volt benne kihivas. inkabb csak a koves reszeken ereztem neccesnek, de ott is amiatt, mert majdnem sikerult kicsapni az oldalat, mert konnyebben lecsuszott.
aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.
Írta 2012. október 06. - 12:56

Karesz, az Inbred is tetszik nekem, hiába nem egy egzotikus váz. Ahogy nézem az evolúcióját, elõbb utóbb SS lesz belõle.

Írta 2012. október 06. - 12:42

Eldicsekszem már én is a régi-új építménnyel...

+még kap valamit a láncvillára.
(Ugyanitt porosodásnak indult egy Scott Reflex váz szép nagy, 175-190 centis embereknek... egyszer nyûvõsbringa lesz belõle... vagy egy jó ajánlat esetén nem.

Írta 2012. október 06. - 08:37

Sajna most vasárnapra már elígérkeztem. Meló után nekem már késõ. Jövõ hét szombat?Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On
Írta 2012. október 06. - 08:30

A csóka elég jól érzi a gépet.... Csúnyán lemaradtam volna fölfelé és lefelé is kb. mindenhol a 2.2es gumimmal és a Rebámmal fölszerelt montimon.
1.25nél az a fán való átkelés gyönyörû.
pontosan erre gondoltam én is, hogy egykét helyen még a giant fullyval is lemaradtam volna

Írta 2012. október 06. - 06:18

Írta 2012. október 06. - 06:16

Írta 2012. október 05. - 19:09

en csak 50x tortem volna ossze magamat itt a semmit nem fogo kantifekeim miatt:D
Írta 2012. október 05. - 10:04

Tegnap este meg volt az elsõ köröm a cyclokrossal a HHH panoráma körön. Teljesen más dimenzió mint montival. A Szép-völgyin megvan a bemelegítés, keleti oldalon lehet süvíteni, a reptér felõli oldalon technikázni és imádkozni hogy ne üssem fel. Az Árpád kilátótól lejtõzni a Fenyõgyöngyéig. Szeretem.
Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek
Még mindig szééééép!
Off:
On
Írta 2012. október 03. - 19:54

Írta 2012. október 03. - 19:44

575mm
Na köszönöm,az hibátlan.Az L-es Speci meg a 19" Kona 580 ami nekem idáig bejött.Már csak egy fehéret vagy zöldet kell kikönyörögnöm tõlük

Írta 2012. október 03. - 19:37

Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.
575mm
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"