Eldicsekszem már én is a régi-új építménnyel...

+még kap valamit a láncvillára.
(Ugyanitt porosodásnak indult egy Scott Reflex váz szép nagy, 175-190 centis embereknek... egyszer nyûvõsbringa lesz belõle... vagy egy jó ajánlat esetén nem.

Sajna most vasárnapra már elígérkeztem. Meló után nekem már késõ. Jövõ hét szombat?Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On
A csóka elég jól érzi a gépet.... Csúnyán lemaradtam volna fölfelé és lefelé is kb. mindenhol a 2.2es gumimmal és a Rebámmal fölszerelt montimon.
1.25nél az a fán való átkelés gyönyörû.
Tegnap este meg volt az elsõ köröm a cyclokrossal a HHH panoráma körön. Teljesen más dimenzió mint montival. A Szép-völgyin megvan a bemelegítés, keleti oldalon lehet süvíteni, a reptér felõli oldalon technikázni és imádkozni hogy ne üssem fel. Az Árpád kilátótól lejtõzni a Fenyõgyöngyéig. Szeretem.
Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek
575mm
Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ma melóztam, de jövõ héten tõlem egyeztettetünk egy idõpontot.Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek
Nincs rosszul a rajzon.Az az effektív.Nekem az kell amit "actual"-al jelölnek.Tigger jól mondja,a csõmentén mért csõközéptõl csõközépig mért valós vagy aktuális csõhossz kell.A 29-ek amúgy is hosszabbak,mert abból egy mérettel kisebb kell leginkább.
A sebesség mindent megold.
Rosszul van a rajzon.
Nincs rosszul rajzolva,írják hogy effektív csõhossz.Nekem azért kéna a mért aktuál közép-közép,mert pont a határon mozgok(táblázat szerint),de gondolom a nagyobbik lesz jó
Én 184 körül,de hosszúnak a 18"?Nyeregvázcsõ közép-fejcsõ közép.Mondjuk általában fekvõs bringáim voltak.Lehet h rendelek egy slot-ot mint tiéd és kap egy fehér szintert.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Én 184 körül,de hosszúnak a 18"?Nyeregvázcsõ közép-fejcsõ közép.Mondjuk általában fekvõs bringáim voltak.Lehet h rendelek egy slot-ot mint tiéd és kap egy fehér szintert.