könnyû terepen majdnem mindegy mivel mész
supermotoval vigyázz, ha jól emlékszem abban nincsen defektvédelem
tubeless akarom, 29erben igy sem konnyu (650g asszem), a bigapple kilos malomkerek lenne

könnyû terepen majdnem mindegy mivel mész
supermotoval vigyázz, ha jól emlékszem abban nincsen defektvédelem
en is hasonloan gondolom - csak probanak rohadt draga lett volna egy supermoto. igy ki tudom probalni, hogy a slick (vagy negativ mintas) gumit mennyire tudom kezelni, mire tudom hasznalni. lightosabb terepen szerintem siman ellennek egy bigapple mintaju gumival.
ilyen városi montira azért jobb a ballonosabb gumi, mert egyrészt merev és relatíve kicsi a kerék, továbbá vékony gumival nagyon alacsonyra kerül a középcsapágyház
thx. a varosi bicohoz vettem a gumit, csak majd akarok epiteni vmi hibridet, es kiprobalok par dolgot. pl, hogy mennyire hianyzik a butyok a gumikrol, mi jon be jobban a 35os gumi, vagy vmi ballonos. az 57es gumikkal valoban jobban mutat
suhanc, nagylaci32: persze, hogy ferde. thomson setback nyeregcso. gyk ugyanaz a funkcioja, mint barmely masik hatranyulo, nem egyenes nyeregcsonek, csak igy elmeletben erosebb marad a cso (meg gondolom olcsobb is nekik az egyenesbol atalakitani).
https://www.google.h...KwHxNy0BpvwgNAO
Köszi, jó az a malomkerék nagyon
![]()
A shimi logót lehet nem jól értem, de a kmc lánc hangosan futott és pontatlanul váltott nagyon a bringán. Ezt a bringa használója is tapasztalta (a top kmc láncok biztosan rendben vannak).
.
A múltkoriban már kibeszéltétek itt egy másik topiktárssal a közös lakhelyet, de az utolsó kép alapján én is csatlakozhattam volna, ha nem költözök el egy éve a 38-ból. Ha jól látom, van a környéken, egész közel Don Pepe?Most így néz ki a FIAT bicycle (Kross Hexagon V3)
shimi logóval viszont igen ?
amúgy szép. csak az a trekking kerék
karakoram, igen szép az a Specialized. Lehet tudni mekkora a váz és milyen magas a párod?
Szép, de fura ilyen gumikon. Mindenesetre már nem sok kell az igazi trekkinghez.
bocs, csak mobilos foto. elvoltam vele lightosabb szaraz, sik terepen (sotter, erdei utak) - teljesen jol hasznalhato
sokkal rosszabbra szamitottam, igazabol meg megy is az ovatoskodo "stilusomhoz". lehet ki kellene megis probalnom azt a big apple/super moto dolgot egy merev cangan.
A párom bringáját is megosztanám veletek:
Specialized Jett 29
Gyári, kivétel az XT lánc (KMC-t ki nem állhatom),]
Sziasztok!
Tudnatok nekem segiteni abban, hogy megitlejetek ennek a bringanak az erteket?
Elore is koszi!
imgur: the simple image sharer
Milyen hajtómû van az On-One gépen? Integrált? Láncvonal milyen?
Szép amúgy, egyedül a villa nem tetszik nekem. Valami szögletesebb jobban illene.