Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19063 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Az bovdenes fék.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
oui f.kar hidras fekkel?!!
hu de le vagyok maradva.

nagyon tetszik.hasznald egeszseggel.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.576 hozzászólás

Feltöltött kép

Széép gratulálok hozzá, ne kíméld!
Rendes gumikkal majdnem mindenhol el fogsz tudni vele menni (35 körüli gumival).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az enyém a túrákat és a teljesítmény túrákat szereti, a versenyeket kifejezetten nem, mikor ma megtudta hogy azért lett a 2. bringa cyclocross hogy ilyen versenyeken is indulhassak kijelentette hogy ez váló ok. Ez van.
Igen szerencséd van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andris A supercross egy-két futama tervezve van, sereghajtónak is kell lenni. Bár az asszony ezen kiakadt szerinte már így is sok versenyre járok.

akkor nekem szerencsém van, hogy nálunk mindenki versenyzik :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Senki nem akar segiteni...? :(

Kérdés venni akarod vagy eladni , ha eladni akkor ráér vagy ég a ház?
Ha kérdést teszel fel tedd azt pontosan.

Zcs irigykedni, igen szabad.
Árpi igen 54-es a testbike-ról már a megjelenése napjától szemezek vele. Szerencsém hogy a testbikon volt hirdetve és nagyon rossz kép volt róla. Mikor megnéztük Rékámmal megbeszéltük hogy találunk majd rajta hibákat. Ebbõl annyi lett hogy kétségbe esetten néztem rá hogy segítsen. Végül annyit nyögtem ki hogy -Gyönyörû szép. Erre az eladó. -Van rajta egy karc. Erre én. -Jól eldugtad.::)Csak most lett rá meg a pénz. A vége 120e lett. Gyakorlatilag karcmentes gyönyörû, gyári állapotban +egy spd +selle smp nyereg.
Azért erre esett a választás mert nekem fontos volt hogy hogy használható fék legyen rajta. Az 666-os slx után nekem rém álomnak tûnt egy canti fék.
Terepre is ki akarok vele menni. Ma a Harsány lejtõ nem jött össze, szokni kell ezt a kemény áttételt+ a gumi se oda való mert állandóan kipörgött. Alapvetõen tetszik, csak fura hogy kb olyan nehéz mint 110/110-es fullym.
Igaz baromira túlépített a váz(felsõ csõnél +ék alakú erõsítés a fejcsõhöz) és a villa is (alu villa papucsozva)
Andris A supercross egy-két futama tervezve van, sereghajtónak is kell lenni. Bár az asszony ezen kiakadt szerinte már így is sok versenyre járok.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
Kb. 200 ezer Ft körül lehet.
..:: GeorgeSport - Sport Hardtail Aluminium kerkprok ::..
Itt nézelõdhettél volna magad is - ha rászántál volna 1 percet a keresésre - és összehasonlíthattad volna a felszereltségeket az általad kinézett modellel.
Marci

katalin888

katalin888

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Sziasztok!

Tudnatok nekem segiteni abban, hogy megitlejetek ennek a bringanak az erteket?
Elore is koszi!

imgur: the simple image sharer

Senki nem akar segiteni...? :(

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Ha jól sejtem 54-es.Piszok jó áron volt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/219466_387738154624934_1687805828_o.jpg

csak nem indulni fogsz idén a SuperCross sorozaton? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Gratulálok Zeezoo,nagyon szép a cx gép!Bánom hogy outit vettem és nem cyclocross-ot-ezekre a szar utakra sokkal jobb lenne,ráadásul terepre is ki lehet merészkedni vele.A cx versenyekrõl nem is beszélve:)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/219466_387738154624934_1687805828_o.jpg

Nagyon komoly! Szabad kicsit irigykedni? :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Fujjmá, váltó van rajta. :D Nemsoká én is villantok valamit, aztán versenyezhetünk ki esik nagyobbat leszállás vagy deszkaugrás közben. ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen, Tunturi CX700 cyclocross gyári állapot a pedált kivéve. Kap majd cyclocross gumikat és ott is lehet "versenyezni" azaz sereghajtónak lenni.:)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.242 hozzászólás
ez a tiéd? mi ez?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Feltöltött kép

Fülee

Fülee

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

Mondjuk ez a típus ledobja durva terepen, ugyanis kell alulról is valami, ami megfogja, mint az elsõ váltó lentebbi kis behajtása. 10 éve megyek 1x8/9/10-essel, szóval nem csak elméleteket gyártok.

Sok review-t olvastam a témában, sokaknak volt a Paul-féle holmival terepen-versenyen problémája. (bár gyakran nem volt rendesen beállítva sem, vagy a hajtókar miatt nem tudták eléggé leengedni.) Én csak városjárásra használom, illetve terepen majd óvatosan. Amúgy baromira nem szerettem volna egy ormótlan láncterelõvel elcsúfítani a gépet, fõleg ezért esett rá a választás.
Egyébként új a holmi, eddig max 50km van benne, de ezalatt hibátlan volt. :)

A villáról nincs közeli fotód véletlenül? Ha jól sejtem, ennek az eredetinek sokkal komolyabb, kovácsolt saruja van, mint a mostani hulladékoknak, melyet méregdrágán Project 2 néven eladnak.

Igen, ez még az igazi békebeli tripple butted villa, sokkal igényesebben van megépítve. A papucsba nem is kona van beleütve, hanem Spinner Joi - gondolom a gyártó.
Bevallom most lusta vagyok lefotózni, de itt van egy ugyanilyen.

katalin888

katalin888

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Tudnatok nekem segiteni abban, hogy megitlejetek ennek a bringanak az erteket?
Elore is koszi!

imgur: the simple image sharer

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

koszi - tehat a lancvonalat az alatetekkel szabalyozod? mibol keszul amugy? teflon? tekeresnel sose er bele?

Nem, ugyanis a két oldallap távolságát is be tudod állítani, én pedig úgy állatottam be, hogy soha, még kiállva se érjen bele.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
koszi - tehat a lancvonalat az alatetekkel szabalyozod? mibol keszul amugy? teflon? tekeresnel sose er bele?