... két hete már ilyen szörnyûséges a Coral.. athena monoplaner fékszett, athena agyszett, váltókarok, váltó (elöl azért a pezsgõ marad..) mirage UT hajtás (ez meg azért marad, mert nekem nem kell 4szög) no és Deore LX kormánycsapi továbbra is..
a gumik.. cseng sin wilier kevlár.. így kerek a képlet, kék-zöld bowdenházakkal, zöld bandázzsal, és idióta fékváltókar-beállítással. A bowdenházat nagyon szerencsétlenül vezettem el a kormányon, de vályú nélkül nehéz megfelelõ helyre tuszkolni. : ) ne törjön a kábel, annyi a lényeg..
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélküla kulacstartós teszt tegnap jelesre vizsgázott.. eddig norm. kulacsokkal használtam, tegnap beleerõltettem egy másfél ill. 1 literes flaskát, egyik se esett ki, rossz minõségû úton sem. nice és boldogság. a fékváltókar-beállítás meg valamiért így +nem kényelmetlen". Könnyen elérhetõ a hüvelyk-gomb még alsó fogásból is, az idõ 90%ban úgyis fékváltókaron "Pihenek" (egyébként ez érdekes.. ha valaki csak úgy "sportive"-ként hetente bringázgat 3-4száz km-eket, edzés célzattal, az inkább fékváltókar-fogásban megy, míg aki strandpapucsban, shortban, ingben, hátizsákkal meg válltáskával megy a gyalogosk közt meg a járdán a régi "bikakormányos" "versenybicójával", azok meg folyton alsófogásban hasalnak. Csak a tempóban van kb. 20 km per óra eltérés.