ja... és ez nem strandkorlát kék!

Ilyenem is van.... Tudom, a villa nem P2, a gumi nem rücsi, meg a szett se korhû, de mindent meg tudok magyarázni...
Ilyenem is van.... Tudom, a villa nem P2, a gumi nem rücsi, meg a szett se korhû, de mindent meg tudok magyarázni...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ezt most csak úgy mondod, vagy kép is lesz vagy hogy?
Ültel már az inbreden? Már úgy értem, miközben gurult.
egy szep polir nyeregcsovet megerdemelne, de amugy hibatlan! gratula
RAUH-Welt
B E G R I F F
láttam egy parkolóban olyan gépet melynek a küllõire hosszában fényvisszaverõs matrica csík volt rakva! azt elfogadja a rendvédelmi szerv? jobban nézett ki mint a macskaszem és a funkció ugyan az! Ha igen akkor nem tudjátok merre lehet kapni?
ennyi megkötés van csak rá. tehát mehet rá, ha a fentieket betartod.A kerékpárra vonatkozó üzemeltetési mûszaki feltételek 116. § (1) A kerékpárt fel kell szerelni g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel (küllõprizmával). A g) pontban elõírt fényvisszaverõt a kerékpárokra 1991. évi december hó 31. napjáig kell felszerelni. (9) A kerékpár világító és fényjelzõ berendezéseit a következõképpen kell elhelyezni:
Az (1) bekezdés g) pontjában említett, kerékre oldalsó (borostyánsárga színû) fényvisszaverõt (küllõprizmát) úgy, hogy annak távolsága a kerékabroncstól 0,10-0,15 méter legyen.
akkor mar kijelenthetjuk, hogy bejovos a 29er?
a kov montim is merev nagykereku lesz, max karbonban.