Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19037 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
koncepció a teljes koncepció nélküliség.középtányéron mentem vele kicsit,kényelmes
Feltöltött kép

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ezt most csak úgy mondod, vagy kép is lesz vagy hogy? :) Ültel már az inbreden? Már úgy értem, miközben gurult. ;)

Frédibénizve XD

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Ezt most csak úgy mondod, vagy kép is lesz vagy hogy? :) Ültel már az inbreden? Már úgy értem, miközben gurult. ;)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Vettem egy váznélküli cube analog-ot,rátettem az on-one vázra.így olcsóból megvan a merev.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
'akkónesz@rralgurigázzunkmán :D
2014 Fuel ex9-29
Feltöltött kép

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Most ilyen a bringám fehér hajtókarral...
Feltöltött kép
Feltöltött kép

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

egy szep polir nyeregcsovet megerdemelne, de amugy hibatlan! gratula

Igen, tudom, hogy nem illik a képbe, de eléggé lehetetlen küldetés normális nyeregcsövet szerezni 26.4-es méretben. A gyárija egy acél amihez külön van a bilincs, van egy Acor ami alu, de annak 20 mm széles a bilincse ami fogja a nyerget.... Ezért is Olaszországba kellett írni, hogy küldjenek már egyet...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egy szep polir nyeregcsovet megerdemelne, de amugy hibatlan! gratula
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Strandkorlát-kék retro Blackwood A1-es....

Feltöltött kép

Feltöltött kép

CrissHun

CrissHun

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Az elsõ kép így hirtelenben! igyekszem normálisat is csak idõm nem volt most megállni vele!

https://lh3.googleus...no/IMAG1552.jpg

CrissHun

CrissHun

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
köszönöm

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

láttam egy parkolóban olyan gépet melynek a küllõire hosszában fényvisszaverõs matrica csík volt rakva! azt elfogadja a rendvédelmi szerv? jobban nézett ki mint a macskaszem és a funkció ugyan az! Ha igen akkor nem tudjátok merre lehet kapni?

A kerékpárra vonatkozó üzemeltetési mûszaki feltételek 116. § (1) A kerékpárt fel kell szerelni g) legalább az elsõ keréken legalább 1 db borostyánsárga színû, mindkét oldal felé hatásos oldalsó fényvisszaverõvel (küllõprizmával). A g) pontban elõírt fényvisszaverõt a kerékpárokra 1991. évi december hó 31. napjáig kell felszerelni. (9) A kerékpár világító és fényjelzõ berendezéseit a következõképpen kell elhelyezni: B) Az (1) bekezdés g) pontjában említett, kerékre oldalsó (borostyánsárga színû) fényvisszaverõt (küllõprizmát) úgy, hogy annak távolsága a kerékabroncstól 0,10-0,15 méter legyen.

ennyi megkötés van csak rá. tehát mehet rá, ha a fentieket betartod.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
mindenesnek szamomra max egy 26os rovidebb rugoutas ossztelos kellene. de az dragabb, es karbantartasigenyesebb is.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

akkor mar kijelenthetjuk, hogy bejovos a 29er? :) a kov montim is merev nagykereku lesz, max karbonban.

Nem jelenteném ki kategorikusan, hogy jobbak találom, mint egy 26-ost. Pár hónapja (azaz, több mint fél éve) felváltva használok 26-ost és 29er-t. Elõbbi könnyû és mozgékony, utóbbi meg egy romboló. Mindegyik jó, csak másképp. 29erre azért pattanok talán szívesebben, mert nem vagyok lefelé elég ügyes és jobban tolerálja a hibáimat.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Lassan készen lesz. Eddigi leginkább kedvenc bicajom. :)

akkor mar kijelenthetjuk, hogy bejovos a 29er? :) a kov montim is merev nagykereku lesz, max karbonban.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem olvastam végig de a kérdésedre a válasz, nem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

CrissHun

CrissHun

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok! Volt a fejemben egy elképzelés amit úgy döntöttem neki állok megvalósítani és felmentem gugli! ott a képek között találtam egy csillagküllõs felnit /az ötletet majd késõbb feldobnám kérdésként/ és ezt a fórumot! Elkezdtem olvasni és srácok, TI tudjátok mi a tuti és a jó és szerintem 1 hónappal ezelõtt nagyot zakóztam! Vettem egy kerékpárt az egyik hipernek-nek nevezett sport komplexumból! Kerékpár magazin (egyenlõre így mert majd késõbb a gépen úgy is látszik)
Elég nagy ára volt és sajnáltam is rá de úgy voltam vele masszív gépet szeretnék 0km-est, nem csak hobbiból hanem melóba jövet menet (60km oda vissza), ami nem akad fenn a kátyúkon és a haverokkal is el lehet menni csapatni! Csilli villi, szép színes, erõsnek néz ki, és az eladó aki tök szimpatikus volt és hozzáértõ is egyben (de akadt olyan is, hogy kenyérszeletelõ árus akart eladni mikroprocesszort) és megvettem! azóta rendszeresen járok vele és elégedett vagyok a géppel! de nem tudom hova soroljam mint minõség! Hatalmas leírást nem tudok adni a géphez mint amit olvastam tõletek mert csúnyán laikus vagyok, de kérlek titeket hogy tanítsatok ki!
A Képek majd mutatják mit tud a gép! Amit magam tettem rá az ideiglenesen a lámpák de majd cserélem, és a szelep sapi mert kocka gyûjtõ voltam és ezt még megtaláltam itthon

Kérdéseim:

láttam egy parkolóban olyan gépet melynek a küllõire hosszában fényvisszaverõs matrica csík volt rakva! azt elfogadja a rendvédelmi szerv? jobban nézett ki mint a macskaszem és a funkció ugyan az! Ha igen akkor nem tudjátok merre lehet kapni?

Kösz elõre a választ és hozzám a türelmet!

Képeket késõbb, most lemegyek fotózni!

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
tetszetos!
milyen vaz villa kombo?

regi/hibas agyvaltokat veszek.

h_geri

h_geri

törzsvendég