csini a nico
meg a parja is a hatterben
Direkt a poén kedvéért raktam oda! :-)
Jó a kontraszt a két gép között.... :-)
csini a nico
meg a parja is a hatterben
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én inkább mindig igyexem konzerválni a gyári állapotot. Sajna elõzõ tulaj nem igyekezett annyira, így 1-2 helyen megvan kopva a festék, ill a villát is csak szigszallag védi úgy-ahogy...
Csak egy hatso kerekem lett kesz, azert van bent az hatul. A Single Track -es kerekem lesz a sarkerek ( az elso mar megvan ), lesz egy ugyan ilyen Mavic 325 -os majd ezzel a gumival es akkor szep lesz.
Komlora szerintem megyek, legalabbis be van tervezve. Csunyan lenyomlak majd
gányoláshoz
elõzõ polar x-emmel énis csináltam ilyet ki jött belõlem a mûvészi hajlam eltorzulása.
lefújtam a felniket stb kékre
1 napig tetszett utána énis hánytam rá és így aligbírtam eladni a bike-ot ígyis áron alul
ezekután megfogadtam h soha többet nem fogok gányolni meg színrefújni etc:)
mindenkinek van ilyen korszaka, majd kinövik
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Na én is beszurom a paripám, csak hogy legyen néhány Trek is
Egyébként 6700-es kicsit megturbozva.
Sram váltással, meg Juicy 5 fékkel
A gépen már nem ez a hjtomû van, hanem egy LX csak a kép kicsit régebbi.
Mielött szoltok a teló(RS pilot) is csereéredt, csak még nincs rá elég "kedvem":p
shiver, felemás kerék, böe
na jól van, gt, úgyhogy tetszik. majdnem lett nekem is a gemini helyett. de mára már tömegbicaj lett belõle:) neked boltbajárni jó lesz. vagy esetleg Komlóra tetszik készülni?
kösz....asszem erre az elkövetkezendõ 5-6 évben nem fog sor kerülniÜdv!
Szépek a konák, ha fölös lenne a Kula Supreme váz szólj
csak a kép csal kicsit....igen azt én is néztem. csak nem akartam szólni.
abba a középsõben a képen mintha érdekesen állna a teló, egy kicsit befele.fürdés után száradnak a jószágok
ma festettem át a telóm(meg egy két bizbazt). Szerintetek szép lett?
katt a képre!
katt a képre!
a bordó caldera asszonyé....
de igazán szponzorálhatnának, vannak elképzeléseim