Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
általam ismertek közül a rókákat kivéve azért a levegõsök is kicsit gyengébben mozognak hidegben......

pace-röl, leftykrõl egyéb nem tömegtermékekrõl nem tudok nyilatkozni....

bár különösen nem zavaró, mert a francank van kedve mínusz 2 fokban 50-el döngetni....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts
hideg igazabol az olajat, meg a zsirt kemenyiti be.
Es egy levegos eseteben ez annyira nem kene jelentos legyen.
Nekem a regi stance az hidegbe olyan kemeny voll, hogy majdnem kitepte a kezem.
Igaz haverom axcelja... arrol inkabb nem beszelek :D telen kicsit merevvilla feelingje volt. :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
(nem az acélrugó az ami hidegben ridegebb??? a levegõ nem hinném...)

azt tudod esetleg, hogy milyen súlyban van ez a magura?

..kicsit papagáj a bringa, de azért frankó :)...

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

jo ez a bico. ezen ugy minden egyben van. jol muzsikál az a magura telo?
/honnan szerzed SvD ezeket a király smilekat? :D az az integetsö bicajos az haláli de smile listába nem találtam:chin:/

Thx!
Igen egeszen jol muzsikal! Meg vagyok vele elegedve...1 hatranya van hogy full levegos mind2 szara igy hidegben nem olyan kielegito a mukodese. Osztol-tavaszig nem is veszem egyaltalan elo.

Smilie-kat innen ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jo ez a bico. ezen ugy minden egyben van. jol muzsikál az a magura telo?
/honnan szerzed SvD ezeket a király smilekat? :D az az integetsö bicajos az haláli de smile listába nem találtam:chin:/

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Ha mar igy szoba hoztam a masik bajkom ime:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Amit mostanaban sajnos hanyagolok, pedig precizebb "muszer", konyebb is...de a mostani allaspontom szerint egy jobb vazra vagyik ;) (Persze tudom hogy ez se egy hude nagyszam..nem tudok/akarok vele versenyre kelni senkivel se...de mindenkinek a sajatja(i) a kedvence (legalabbis szvsz).) nahmeg legalabb egy jo Ritchey alap szintu nyeregszarra, stucnira es kormanyra....nah majd egyszer ha odajutok ....

ui.:remelem a nyereg ezen mar senkit nem ut ki a hitebol Feltöltött kép

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Hat az az igazsag hogy engem a sulya, azaz a tulsulya vagy sem sose zavart a bringaimnak....mindig is ugy veltem hogy legyen inkabb eros es massziv, es akar nehez mintsem az ellenkezoje (jo-jo tudom hogy ennel masszivabb is lehetne akar konyebben is...de az sokba kerul sajnos).
egy 10 kilos bajkra felulni se mernek....multkor is az egyik boltban boltos arc mutatott egy rendelesre keszult 6-7 kilos orszagutit (csillagaszati arral...mar attol majdnem dobtam egy hatast), a kezem alig mertem ratenni a dragaszagra ugy feltem hogy osszeroppan mingyart ha csak ranezek Feltöltött kép

Persze tudom hogy tulzas ez..de hat ez van, nem csak kisebbsegi komplexus letezik Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
speciel nem is a telót tartom tõkesúlynak, -bár ha fussa akkor inkább recon- de szvsz a kerekek nagyon durva túlsúlyok....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
sztem 3 kiló mínusz nem 150.. amúgy Meg Tora tényleg jó.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Viszont könnyebb, és (majdnem?) ugyan olyan erõs...sõt, a pénztárcán keresztül duplán könnyíti a bringá(s)t...:)

tény, de egy az hogy rugósat szerettem volna, a másik meg hogy a reba árban a
duplája egy toranak.

és ezzel vissza is térünk ahhoz hogy azért a 2-3 kiló minuszért ami egy bringánál
összejöhet nem tudok és nem is akarok plusz 100-150k-t fizetni az
alkatrészekért.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

egy reba semmivel sem erõsebb egy tora-nál

Viszont könnyebb, és (majdnem?) ugyan olyan erõs...sõt, a pénztárcán keresztül duplán könnyíti a bringá(s)t...:)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
bocsánat az offért

amúgy pl a tora kb semmivel nem erõsebb a reconnál, de még tán a rebánál sem

naja, de ez fordítva is igaz, egy reba semmivel sem erõsebb egy tora-nál,
és nekem ez, plusz a szép mozgás számított és ugye az ára.

Jo akkor mondjuk ki (bar nem tudom hogy szabad e itt ilyet?!):
Vedd szamitasba hogy ez a telo 148€-ba kerult!

(majdnem) ennyiért már tora-t vehettél volna :)

ON
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

-kép-

ma ezekkel voltunk Alsóörsön a Harley találkozó környékén!:)

azta Feltöltött kép

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
csajok néztek is utánunk elég rendesen!:)
mindkettö nagyon állat!
a rózsaszint az a srác épitette aki korábban Black Raiders karbon nyergeket gyártotta!
a kék meg gyári.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
bazzze a rózsaszín nagyon vagány :D ZSÍRKUTYAAAAAA!!! :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Feltöltött kép

ma ezekkel voltunk Alsóörsön a Harley találkozó környékén!:)

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

Az meg szerintem elég nagy téveszme, hogy a túlépítéshez ilyen dirtjumper és hasonló holmik kellenek... az hogy az rst eltört alattad, az még nem jelenti azt, hogy egy normális gyártó céltelója (cc/maraton/enduro) ne bírna el simán, pl ha már marzocchinál vagyunk egy valamivel 2 kiló alatti mx comp szépen mozog, és bármit túlél....

Jo akkor mondjuk ki (bar nem tudom hogy szabad e itt ilyet?!):
Vedd szamitasba hogy ez a telo 148€-ba kerult!
Jah es nem Dirt Jumper! az masik telo ez egy Dirt Jam Pro OEM villa, a dirt jumper az komolyabb ennel, a legolcsobb 3-as is duplaenyibe faj(266€)..az 1-es(466€) meg a 2-es(400€) majd 4x enyibe es azok mar atutosek...

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

azért dirt jumperrel túlépíteni csak mert nehezebbek vagytok az átlagnál.... :wtf:

:)

egy reba, vagy bármely 32 mm-es rendes teló elbírná ezt a tömeget.

így olyan mintha nem kaptál volna dirt vázat, és egy 20' körülivel ugrálnál, meg lejtõznél.

Az ara is dominalt mint irtam, olcso volt!

Ugralni?! Felenk 1 epitett dirt palya van ahol a fiatalsag tolja...de leeejto...haat legkozelebb is vagy 80Km-re ide...jo igaz van egy vizmudomb...de az mar magashegysegnek szamit felenk! :ubytek:

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

ez a fire mountain váz nem ropi nagyon?

En nagyon meg vagyok vele elegedve! Igaz hogy az egyik legalapabb Kona vaz, de a jo oreg bevalt seman alapul..ami jo az jo...azon minek valtoztatni, csurni-csavarni...egyebkent mint irtam igy hogy hajtom mind a merdia regi vazam es ezt, ezt jobbnak erzem!
Majd keresek itt a forumon egy vazas topicot is ha odajutok, mert szeretnek ertekezni vazakrol is a forumlakokkal hogy mi a velemenyuk a kiszemeltjeimrol amit a merdia vaz helyere gondoltam.

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Bakker el b...tam valaki (admin) kitörõlné a böszme képet, vagy valami tipp. Láma vagyok még hozzá. Módosítani már nem tudom!!