Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

nyilván a színe volt az elsõ szempont :D (mivel nem értek igazán az országútikhoz a váz+villa kombó volt, ami elõször megtetszett)

A súlya 9.3 kg. :( Azt hittem kevesebb, érzésre 9 alá saccoltam, de amikor megmértem meglepõdtem, hogy csak 1 kilóval könyebb mint a monti. Azt olvastam valahol, hogy a kényelem "rovására" lett nagyobb a súly, és az bizony igaz, hogy meglepõen kényelmes az egész. Gondolom a kerekek sem pille darabok, illetve a vázban is láthatóan van "tartalék". :)
Visszakerül majd rá a Look pedál amivel vettem, csak vennem kell valamikor még egy cipõt.

edit: nemtudom hogy a kereket lehet-e kapni valahol külön, sztem nem. A felni Vuelta Crosser (sztem trekking felni), a küllõk acél aero darabok, az agy meg valami Shimano, de nem tudom beazonosítani. Majd a Speci guruk segítenek, hogy gyári-e. :)

Nagyon szép a lovarda :)
Grat.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Hat ez valami gyonyoruseg! Imadom a Cube bringakat...az egesz "osztelos" kinalataba bele vagyok zugva!
Egy AMS Black Fire-el maris a menybe mennek! ;))
(Nem is tudom melyiket csipazom jobban...Konat vagy a Cube-ot...mind2-t igy jo lesz :P)

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Cube :prosze: (de a tobbi se rossz!)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
gratula a "pirosokhoz" a nagyobb kerekest szívesen kerülgetném a lakásban,mint negyedik http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186581
de a zöldtõl sem félek http://pix.bikemag.h...&ppuser=186581a városban

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szépek a giantek is meg a speci is! gratu :)

málna,
http://forum.bikemag...line=1181898838 ;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
köszi :D

a nyerget át akarom huzatni, nem kell másik, megszerettem már ezt a vacak konát... bár ha találok valami mókásat, lehet, hogy megveszem
nem tudtok valami kockásat? :D

jah, háttér..
bicózgattam, aztán gondoltam vaami kihalt kissebség-mentes parkban lövök pár képet
ez volt a legjobb :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az az allez nagyon megerdemelne egy konkretabb kerekszettet... ;)

amugy szep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

Teljesen rendben van a gép,[...]

Kösz. :)

[...]milyen a tapasztalatod az R7-el? (ránézésre ez 100as, talán egy 80as jobban ment volna a geohoz...)

Eredetileg 80-ast akartam, de ez volt éppen elérhetõ, viszonylag jó árban (valóban 100-as). Egyébként picit érzéketlen, tapadós, és farnehézzé tette a gépet. Utóbbi nem hiba :). Elsõ "komolyabb" telóm, szóval nekem így is felüdülés.

joez Feltöltött kép

:prosze:

U.i: Piros Magellan nagyon egyben van!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
mióta a kép készült a nyerget lecseréltem egy specko indie-re.Az kb negyed kg minusz.:D Bár nem a súly miatt hanem a fájós fenekem miatt cseréltem.:)
De ha minden jól megy akkor majd kap egy xt hajtókart.Csak lenne rá pénzem. :(
Na meg a 2.3-as space gumik is lassan felkerülnek.És ha nyerek a lottón akkor egy 66 light ETA is. :P
Még Jorus rombolójára lennék kíváncsi.20kg? talán?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Anyám.Ez a súlymánia kikészít.Lehet h egyszer lemérem már nektek a coilert,hogy vmivel ijjesztgesselek titeket!:D

így ránézésre 16kg hoz közelebb vagy vele mint 15 höz,,,,:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

A súlya 9.3 kg. :( Azt hittem kevesebb, érzésre 9 alá saccoltam, de amikor megmértem meglepõdtem, hogy csak 1 kilóval könyebb mint a monti. Azt olvastam valahol, hogy a kényelem "rovására" lett nagyobb a súly, és az bizony igaz, hogy meglepõen kényelmes az egész. Gondolom a kerekek sem pille darabok, illetve a vázban is láthatóan van "tartalék". :)

Anyám.Ez a súlymánia kikészít.Lehet h egyszer lemérem már nektek a coilert,hogy vmivel ijjesztgesselek titeket!:D

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Unalmas, szürke, átlag alatti kerékpárral "nyomulni" illik-e?

joez Feltöltött kép

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Üdv!

Teljesen rendben van a gép, milyen a tapasztalatod az R7-el? (ránézésre ez 100as, talán egy 80as jobban ment volna a geohoz...)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Gyalogkakukk
szép a speckó.
egyben vetted? szemezgetek én is az országútikkal. olyan jó gyorsan haladni :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Üdv!

Feltöltött képFeltöltött kép

(Többi kép erre. >>>)
Miért piros a kulacstartó? Miért R7 ha Mallet? 800+ g külsõ? Így jött ki...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Málna vazeg...

MI EZ A HÁTTÉR?!?!?!?!

szép :D

szép a spec országúti, de a magellán még mindig üt mindent... :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

úgy láttam mostanában, hogy istállóról illik képet feltenni, mert 1 keró nem keró... Beújítottam egy országútit, itt vannak hát a képek :)
(természetesen ez is piros, mi más is lenne :) )

Feltöltött kép

Feltöltött kép

csodaszépek :D gratula :spoko:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Málna, nincs kedved a nyerget cserélni...bocsi, másba nem tudok belekötni. :D
Tényleg hibátlan...nyam! :P

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nyilván a színe volt az elsõ szempont :D (mivel nem értek igazán az országútikhoz a váz+villa kombó volt, ami elõször megtetszett)

Visszakerül majd rá a Look pedál amivel vettem, csak vennem kell valamikor még egy cipõt.

edit: nemtudom hogy a kereket lehet-e kapni valahol külön, sztem nem. A felni Vuelta Crosser (sztem trekking felni), a küllõk acél aero darabok, az agy meg valami Shimano, de nem tudom beazonosítani. Majd a Speci guruk segítenek, hogy gyári-e. :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
az a pyxis vazzee!!!aztassuuuvaa marha jóóó!!
a speci is fasza, a kerékszettet lehet valahol kapni nem tudod véletlen?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960