Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19039 replies to this topic

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Street gépnél, sõt még 4X-nál is, nagyon jó a 13 kg.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Jaja, én is meglepõdtem. 13 kg teljesen jó, fõleg amikor sorolják hogy 14-15 kg egy egy merevgép.(alu!)
Igaz nincs rajta elsõfék jelenleg, de a váz maga 3 kiló. a villa 2.8 vágatlan acél nyakkal, most 2.6 körül lehet.
Ha mégis az került volnabele, melyet akartam, GL, akkor rögtön 600 g, valamint a hajtókar helyett is egy 800-850 grammost kéne felhajtani - meg is lenne a ~12 kg.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
thez: köszi, akor megnyugodtam, hogy jó lesz nekem a 2,4" a giánsra
13 kiló az annyira nem vészes egy ilyen vastól sztem, legalább örökélet ;)

on

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Thez: hallottam ám!:P

De egyelõre piros-fehér-(fekete) lesz a színvilág, úgyhogy a zöld sajna ismét kimarad. Talán egyszer majd összejön.

Az SS vitához csak annyit - csatlakozva VV-hez -, hogy én sem értem miért szívja fel valaki magát azon, ha mások nem értik meg az ss szenvedélyét, illetve nem tetszik nekik a feltett kép/gép. Nem hiszem, hogy ezért egybõl támadni kellene.

Egyébként nekem tetszik az az SS-gép, bár tuti nem tennék rá ekkora gumikat (még, ha tudom, hogy indokolt is), meg persze soha nem vennék/építenék ss-t.

Igaza van valakinek a fentiekben, hogy az SS kona érzékeny, míg a King hideg, racionális.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Pedig egy deka rosszindulat sem volt bennem.. bocsi, ha igy jott ki. Az uldozesi mania..hat, versenyen eleg sokan szoktak kergetni! :) lehet valami alapja....

En epp ugy elfogadom a negativ kritikat is mint a pozitivat. Ez epp olyan dolog, hogy en meg nem jovok lazba mondjuk 99gr-os V fek vagy fekkar lattan, vagy a Magellant, Meridat esetleg Giantot nem eppen tartom kozlekedesi eszkoznel tobbnek... es ezt meg is mondom. Mindenkinek mas a szep es a jo! De ez igy van rendjen, elvegre milyen unalmasak lennenk!

Tehat beke, szeretet es tekerjetek sokat!

Én nem haragszom, de eléggé negatív éle volt a reagálásodnak, és ezt érzékeltettem is a válaszomban. Lehet, hogy nem így akartad, de így sült el.
Mellesleg ha egy gép tetszik nekem - külsõre természetesen - azt is megfogalmazom. Nem vagyok nagy Kona párti, de láttam már pár, számomra is tetszetõs darabot, többek között a fullid is helyes portéka. És ebben nem játszik szerepet az, hogy a nagyobbik vasamat mindig "lekonázzák.":)

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

Nem kevés rosszindulatot vélek felfedezni a hozzászólásodban. Nincs véletlenül üldözési mániád? Ha felraksz egy képet, azzal kapcsolatosan megfogalmazódik pozitív és negatív kritika is. Ha a negatívat nem vagy képes elfogadni, akkor ne rakj fel képet! Magasról nem érdekel, hogy a gép SS, fixi, CC, DH vagy akármilyen gép, én az összképet nézem és arról mondok véleményt. Nem kell kipróbálnom egy SS gépet, hogy szubjektív véleményt alkossak a kinézetérõl.

Pedig egy deka rosszindulat sem volt bennem.. bocsi, ha igy jott ki. Az uldozesi mania..hat, versenyen eleg sokan szoktak kergetni! :) lehet valami alapja....

En epp ugy elfogadom a negativ kritikat is mint a pozitivat. Ez epp olyan dolog, hogy en meg nem jovok lazba mondjuk 99gr-os V fek vagy fekkar lattan, vagy a Magellant, Meridat esetleg Giantot nem eppen tartom kozlekedesi eszkoznel tobbnek... es ezt meg is mondom. Mindenkinek mas a szep es a jo! De ez igy van rendjen, elvegre milyen unalmasak lennenk!

Tehat beke, szeretet es tekerjetek sokat!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Na akkor sorjaban:

Konas, Valeria: nem is arra torekszem, hogy tetszen nektek, gondolom azert nem lattok fantaziat egy SS merev bringaban, mert meg sosem probaltatok es talan gyengek vagytok hozza...

Villa: igen az merev carbon, de nem Pace. White Brothers. Amerikai ceg, taiwani gyartas. Konnyu, jo, olcso.

Duci gumi: Elso gumi Specialized Adrenalin 2.2 , amugy a valosagban 2.55 (hat ezt jol elmertek)

Piros lanc: igen ez a connex 9 sebesseges. Letezik SS/BMX valtozatban is, de azert az tulzasnak tartanam a Boone Ti hatso fogaskerekemre! :P

Verseny: nem, a SITS az augusztusban lesz, arra is megyek. Ez a Bristol Bike Fest 12 oras volt.

Nem kevés rosszindulatot vélek felfedezni a hozzászólásodban. Nincs véletlenül üldözési mániád? Ha felraksz egy képet, azzal kapcsolatosan megfogalmazódik pozitív és negatív kritika is. Ha a negatívat nem vagy képes elfogadni, akkor ne rakj fel képet! Magasról nem érdekel, hogy a gép SS, fixi, CC, DH vagy akármilyen gép, én az összképet nézem és arról mondok véleményt. Nem kell kipróbálnom egy SS gépet, hogy szubjektív véleményt alkossak a kinézetérõl.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
:)
ezen 2,1 UST-t használok, ez nehezebb picit. 670g

a nagyon 545g-os 2.25ös van, a cc-n is azonos.
AMúgy a bringa vége jelenleg 13kg, de még fogyni fog a lelkem :)

A fekete szép, mivel most nem divat.
Zöld nem az esetem, kirívó :) Meghagyom Ádámnak.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
thez: nagybicón is RR-t használsz? meeg mindegyik UST-s, mert az ok, hogy oldalfala, de akkor hogy a rákba 570 gramm?

amúgy szép kis bicaj, bár színekben nem túl változatos :D súlyra milyen lett?

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts
Thez, szep, szep grat :)

kiprobalnam :D

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
thez: zõdbe jobb. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Ez streetes külsõ... :) UST, ezért van oldalfala a guminak, mindenhol megtapad, hisz versenyszerüen is használják, valamint nincs gördülési ellenállása. az ideális gumi, minden bringán ilyet használok kb :)

A villa szinte semmit sem változott, új matricát kapott.

A tárcsából nem adunk... :) jól mutat rajta, meg szeretem ha hül. a vázat elcsavarni nem fogja, a többi meg nem nagyon érdekel.
Úgy tünik, nagyon jól teszi a dolgát egyelõre, igaz megint rá kell hangolnom magam a merevgépre.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Thez, ez is szép lett:), és nehéznek se tûnik. Stance változott valamit?
Belekötni se nagyon tudok.Najó, vmi streetes külsõt vennék rá, illetve tárcsát kisebbre cserélném..
Bejönnek nagyon ezek a ,,Bemp-es" cuccok, mivel uj bicó ugy néz ki nem jön össze, marad nyár végére/õsz elejére a vázcsere...ha sok pénzem lesz akkor tõlük veszek majd sztem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Tigrincs: épp nem tudom követni énsem.
De a divat ellen megyünk, a fehér maximum a felirat lehet rajta :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Ügyes az a feszengetõ.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ránézésre munkahelyet váltott :)

volt itt kicsit korábban egy mókás mondat
vajh', ha nem szeretem a pisztáciafagyit, biztos gyenge vagyok hozzá? :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
Thez ha az éjszaka közepén felébresztenek, el tudnád sorolni épp aktuálisan milyen bringáid vannak ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
figyumá',jössz itt teljesen fekete biciklivel.... :D egyébként ütõs kis gép( bár ilyet még nem használtam)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
no de :) csak hogy ne uralkodjon el túlságosan a tekerõs vonal...:) klikk a képre nagyobb felbontásért!

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts

azért az sem mindennapi darab...

szép az is, (meg háromszor jobb az enyémnél) csakhát a másik mellett, ugye... ;)