Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Kalaius a Klein Mantrát biztos nem tévesztetted össze mással, elég jellegzetes a váz :) Biztosan megnéznek rajta, bár szépnek nem nevezném.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Magellan Deneb 06' (XFusion Vector DH taggal), Stance Flow telóval.
Még nincs teljesen kész! Még felkerülnek a fékek, belesz rendesen fûzve a hátsó váltó, kell még egy nyeregcsõbilincs, és távtartó a stucni alá.
Ime egy kezdetleges kép:

Feltöltött kép

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a topik címe: Ki milyen bringával nyomul ...

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
mondjuk: "közismert, hogy a Giant tulajdonában van a Hodaka 30%-a, mely sok márka (pl. Bianchi) kulcsbeszállítója."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

A bit of trivia is that Giant owns 30% of Hodaka, a key Taiwanese supplier for many brands such as Bianchi.5

azt vki legyen szives értelmezze nek em....

köszi

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Egy ekkora ceg vezetoi egy kicsi eszaklondoni boltban tarsalognak az eladokkal. Nalam ez valami.

Mennyi ráérõ idejük van :)
Persze közben Ázsiában szorgosan gyártják a Speci bicókat (is).

"Giant - You may have ridden a bicycle made by Giant without knowing it! Giant is the world's largest bicycle manufacturer with factories in Taiwan, China, and Europe. Giant, a Taiwanese company started in 1972, manufacturers their own bikes - including the carbon bikes, which is unique in the industry (i.e., most other brands utilize other manufacturers such as Advanced or Martec).

In addition to making their own bikes, Giant also makes, or has made, bikes for many other prominent brands, including Trek, Specialized, Schwinn, and Bianchi. Giant's claim to fame is that they have the most sophisticated and efficient manufacturing facilities in the bicycle industry.

A bit of trivia is that Giant owns 30% of Hodaka, a key Taiwanese supplier for many brands such as Bianchi.5

Giant also sponsors the T-Mobile professional cycling team."

Létezhet, hogy egy Klein Mantrát láttam ma a Boráros téren? :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
félreértés ne essék, nem sajnáltatom magam. le_zarom mit mondtok :)
igen, a lehúzást a kukoricásra értettem :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az az SS kona pedig nem csúnya, olyan lopakodószerû lehetne "kicsit" vékonykább gumikkal...;)

a the king az nagyon tetszetõs, és hogy konásadrás se sajnáltassa itt magát: konás bringája a legszebb mind közül. a sárgaság hátterébõl meg sok finom izotóniás fõttkukoricát lehetne csinálni, aztán frissíteni vele.:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
thez
mivan, kivágtak a speckótól? :D
ésszerû kis bicajnak tûnik. kellemes az összkép.
most hány bicajod is van? és milyenek azok?
mert volt a speckó p street féle, meg az az enduros, meg a piros romboló.
spank-on és a skót szoknyáson kívül is még van valami?

Konas, Valeria: nem is arra torekszem, hogy tetszen nektek, gondolom azert nem lattok fantaziat egy SS merev bringaban, mert meg sosem probaltatok es talan gyengek vagytok hozza...

hasonló gondolat érett meg a fejemben, mint VV-nek.
Te megmutattad, mi véleményeztük. Azt hiszem errõl szól ez a fórum. nézd vissza, hogy én mennyit kaptam a bicajomért. egy-két dícséret volt, többi lehúzás... de nem érdekel, mert nekem tetszik, elvakult vagyok.
nem az ss-sel van bajom - mert van itthon nekem is országúti ss, és talán nem vagyok gyenge hozzá - csak az összkép nem tetszett.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
csak nem a speci és a cube? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Más cégek is megcsinálják, tudok is mondani kettõt ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Mátyás király álruhában?:) Ügyes

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azert a Giantot lehuzni eleg kar volna... Ok a legnagyobbak. Es a legprofibbak is. Miota veluk dolgozok, atfogalmaztam a velemenyem roluk. Multkor bent volt nalunk a boltban egy kisebb delegacio, giant UK, giant US, meg egy-ket tajvani kollega. Az egyikrol kesobb kiderult, hogy o a tulaj... Es siman vegighallgattak a velemenyunket, hogy mit gondolunk a termekukrol, elmondtak hogy ok mit gondolnak, stb.

Egy ekkora ceg vezetoi egy kicsi eszaklondoni boltban tarsalognak az eladokkal. Nalam ez valami.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Úgyis ugyanazon a gyártósoron készül mindegyik, csak a matrica lesz más a végén. :)

Sokkal több gyártósor van, mint hinnéd! Igaz, a legtöbb a Gianté :D
És az a matrica sok mindent jelenthet! Presztizst, marketinget... Néha még szakértelmet is.

De nem mindig a vázon, vagy az alkatrészeken múlik, hogy egy keró mennyire egyedi/szép/értékes.. Egy jól épített Magellan vagy Merida odaver a legtöbb ritkaságnak is, lásd Gyalogkakukk gépe :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Persze, hogy túlzás. Errõl szólt a szmájli a végén.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg az alapanyag, meg a geometria, meg a minõség - ki mit áldoz rá, ki milyen háttérrel dolgozik ;)

köszi! :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Úgyis ugyanazon a gyártósoron készül mindegyik, csak a matrica lesz más a végén. :)

off

ez azért így erõs túlzás

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
SzabcsiPro, majd ha annyi pénzt bele tudok invesztálni akkor nem Merida és Giant fog állni a garázsban ;) de nem is Kona (volt olyanom is és nem éreztem semmi különleges "erõt" tõle)
nem akarok flame-et és ezzel én be is fejeztem az offolást

Neked kell tetszeni és ez a lényeg :)

Jah,a fekete is szín ám :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
grat szép gép
a háttér meg ismerõs:D