Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19039 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

oké, nem kötözködés volt, csak optikailag furcsa. nekem, aki csak néha lát déhá gépet, azt is ebben a topicban ;)

Nem vettem kötözködésnek, egyszerûen kíváncsi voltam a furcsaságot kiváltó okra

igazabol a nyergeknel bukik meg a dolog. Sok embernek megvan a kedvence [flite pl] es ragaszkodik hozza.
ha standardizalnak, es beszallna a tobbi nyereggyarto is, az zsivany lenne.

Jól gondolom, hogy egy hagyományos és egy I-Beam rendszerû nyereg között a rögzítésen kívül nincs különbség, maga az ülõrész azonos?
No csak azért, mert hosszú idõ után sikerült megtalálni a számomra legjobb nyerget, melynek létezik I-Beam változata is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak a KORE csinal 4 fele I-beam rendszeru nyeregcsovet mindet 27.2-tol 31.6 meretig.

Feltöltött kép

igazabol a nyergeknel bukik meg a dolog. Sok embernek megvan a kedvence [flite pl] es ragaszkodik hozza.

ha standardizalnak, es beszallna a tobbi nyereggyarto is, az zsivany lenne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Aztán miért furcsa? Nézz meg egy-két gyári setup-al rendelkezõ DH gépet (a jobb márkákból)! Ilyen nyergeket használnak: Selle Italia SLR, SDG Bel Air, WTB Rocket V/Pure V, Fizik Gobi, stb...
Nekem is egy 180 gr-s SDG Ti-Fly van a gépen.

oké, nem kötözködés volt, csak optikailag furcsa. nekem, aki csak néha lát déhá gépet, azt is ebben a topicban ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Csak az I-Beam rendszerû nyergek, vagy azok a modellek, melyek mindkét változatban léteznek?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.065 hozzászólás

Zolkow: a dh-n ugyanúgy számít a súly, így amennyire csak lehet, könnyítünk. És ez még csak egy 210g-os nyereg, ami helyett majd 150g-os I-fly lesz.

Igazából nem is értem, hogy ezt az I-beam rendszert miért nem fedezték még fel maguknak a cc-sek (200g egy durung 31.6-os nyeregcsõ, és hivatalosan 145g a nyereg).

Mondjuk mert I-beam rendszerû nyergekbõl és csövekbõl viszonylag kicsi a választék. meg olvastam olyat is, hogy a nyereg nem egy különösebben kényelmes darab... talán ezért.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nagyon babaaaaa :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nem értek a lovakhoz, de a CC stílusú nyereg nekem furcsa :)
amúgy persze szép állat.

Aztán miért furcsa? Nézz meg egy-két gyári setup-al rendelkezõ DH gépet (a jobb márkákból)! Ilyen nyergeket használnak: Selle Italia SLR, SDG Bel Air, WTB Rocket V/Pure V, Fizik Gobi, stb...
Nekem is egy 180 gr-s SDG Ti-Fly van a gépen.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Zolkow: a dh-n ugyanúgy számít a súly, így amennyire csak lehet, könnyítünk. És ez még csak egy 210g-os nyereg, ami helyett majd 150g-os I-fly lesz.

Igazából nem is értem, hogy ezt az I-beam rendszert miért nem fedezték még fel maguknak a cc-sek (200g egy durung 31.6-os nyeregcsõ, és hivatalosan 145g a nyereg).

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.065 hozzászólás

Én tavaly nyáron törtem el egy ilyen nyerget. Nem egészen rendeltetésszerûen a két combom közé fogva...
:shit:

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

http://pix.bikemag.hu/showphoto.php?photo=201098&cat=3027

amúgy persze szép állat.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Köszi! Az Intenzív bringákat mifelénk lábgyógyító hatásúnak tartják.

Majd veszek egy dh tolókocsit, ha máshogy nem megy. Múltkor úgyis láttam egy videót, amelyben a csávó nyomta a szaltókat, vizesárokátugrást, meg manuálokat.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
fasza kis gép!

de aki nem tud járni, annak minek bicikli? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
szép egy dög!:lick:

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Egyben szebb! Hi-hi! de majd az új feliratokkal lesz igazán szép, meg a helikopter hanggal, ha megjön az új agy!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
áhh tucatbike :D

monyuk az rc40el kcisit ormótlan,de nem gáz,azért elfogadnám :D

szegény hogy kifehérdetett mikor majdnem elejtettem :D :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jaja, ma néztem a fehéret, össze van rakva...:P
Meg ezt a piros vázat is néztem pár napja, szétszedve se volt csúnya;)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Még csak félig van kész, mert készülnek az új feliratok (sajnos ezzel az ocsmánysággal küldték, holott vissza is igazolták a kérésünket egy másik matricakészletrõl), meg szervizbe kell vinnem a kerék, terelõ, meg a kormcsapi miatt, de pár héten (napon?) belül összeáll.

Azért Kokkké is nagyon szép, meg mégiscsak az övé volt az elsõ az országban. Egyébként üzenem neki, hogy ma már a fehér is elkészül a Százhalombattai mûhelyben.:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szép lett,kokkk sokkkot fog kapni :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
http://pix.bikemag.h...201098&cat=3027

Íme félkész állapotban az új ló!
Felszereltség:

Intense Socom FRO+DHX5.0, 4375g
1.5-1 1/8 FSA integrált kormcsapi 146g
Boxxi Race 3013g
Stucni: Funn integrált 245g
Syncros Bulk kormány 260g
Saint fékek/LX karok 1116g (adapterekkel, 203as tárcsákkal, csavarokkal, kábellel)
X.9váltó/kar 122g/226g
MavicEX823 580g
Ultegra sor
XT htII hajtókar 816g
MRP SB3 terelõ 311g/135g rring
BBB o.úti nyeregcsõ/Decathlon ti/carbon nyereg 267g/211g
Xpedo pedál 425g
Rubena Triton külsõk 1100g x 2

A vége 17,3 kg, de a gumikkal (Nobby Nic 2.4), új terelõvel (Pepe Racing - 140-150g!), nyereggel, nyeregcsõvel simán befér majd 16 alá. Persze csak, ha majd gazdag leszek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
No igen, csak ezidáig álmomban sem gondoltam volna, h valaki ilyennel nyomul 8D (mármint, itt)