Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19054 replies to this topic

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
óó dejó az a puch... frankó ez a kormánybeállítás? fekszel rajta így mint állat nem? (végülis ez egy kos alsófogás a felsõ lehetõség nélkül ugye?)

júj az az áttétel kicsit betegnek néz ki

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Tavaly vagy tavalyelõtt ezt a gépet teszteltem (akkor még kék volt), és egy csajszival elmentünk túrázni (õ ment vele). Végig üdvözült mosollyal tekert és áradozott a géprõl, holott szinte soha nem bringázik.

A Luppára tekertünk estefelé, de kiskorúakra való tekintettel nem mesélem el, hogy mit hozott ki belõle a bringa mire sötétben odaértünk. Azóta hálás szívvel gondolok a Konára...:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ahhoz képest enyém asszony ezt kérte, mikor odaadtam a katalógust hogy válasszon egyet...:)
http://www.konaworld...2K7_LISA-DS.jpg

nem csak nekem van zöldfóbiám:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Milyen üléscsõ lesz?

Ha már csajozás, akkor csak a piros számít. Legalábbis eddig akárhány barátnõmnek (barát barátnõnek is) bicajat vettünk, mind pirosat akart, mint egyetlen kritérium. Ezért vettem most Intense-t.:D Amúgy meg tök egyforma nekik minden gép. Bicikli bicikli. Kereke van és tekerni kell.

.

ahhoz képest enyém asszony ezt kérte, mikor odaadtam a katalógust hogy válasszon egyet...:)
http://www.konaworld...2K7_LISA-DS.jpg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én is I-beamezek majd. Egy hónapon belül rendelünk crc-rõl, úh. szólj, ha neked is kell és így megspórolod a postaköltséget (150 font fölött ingyen hozzák).
Ilyen lesz: http://www.chainreac...px?ModelID=4742
Ezzel a nyeregcsõvel: http://www.chainreac...x?ModelID=17617

A levegõsítésrõl én sem tudok pontosat. Vizdinek hozott a Biker laza két hónap alatt egy kitet, és nagyon dicséri. Annyi biztos, hogy nem gányolmány, hanem hivatalos RS cucc. Jövõ héten már bkv-képes vagyok, és akkor majd megkérdezem tõle.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jujj de sééép ez is :)

Rocsi: nem azért mondtam, tudtam hogy mért olyan alacsony....csak picit furi, de attól még mindig tetszik...;)

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Megújult a városi cirkálóm!
Színvilága olyan mint a két Socomé együtt, rugóútja meg csak majdnem.. :P
A két kép nagyban: http://pix.bikemag.h...3/DSC03479k.JPG és http://pix.bikemag.h...3/DSC03483k.JPG

Feltöltött kép
Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

akkor inkább úgy mondom, hogy nekem úgy tûnik, mintha már nagyon be lenne ülve a váz....olyan mintha ez már egy berugózott állapot lenne....

ja, értelek. nálam alapvetõ szempont az alacsony középcsapágy-magasság a dh bringáknál. könnyebben kezelhetõ.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ha már csajozás, akkor csak a piros számít. Legalábbis eddig akárhány barátnõmnek (barát barátnõnek is) bicajat vettünk, mind pirosat akart, mint egyetlen kritérium. Ezért vettem most Intense-t.:D Amúgy meg tök egyforma nekik minden gép. Bicikli bicikli. Kereke van és tekerni kell.

Csajomra is ráismerek :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
akkor inkább úgy mondom, hogy nekem úgy tûnik, mintha már nagyon be lenne ülve a váz....olyan mintha ez már egy berugózott állapot lenne....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mit értesz hátsó traktuson?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nekem alapvetõen tetsziknagyon....
csak az az alacsony hátsótraktus olyan természetellenes az én szememnek, de biztos jól kanyarodik meg minden

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem tetsz, de ez alapvetõen betudható annak, hogy komoly gondjaim vannak a Scott designereivel.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Feltöltött kép
Feltöltött kép

vazzz!!
ööö is nagyon szép!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szép lett csávez!!

tomacom is csajozó színû,piros,fekete,kis fehér:D mûködik is :D

levegõsítés érdekelne,03as wc is ellhet oylat?

priviben is jöhet,vagy a telós topicba

én bodlog vagyok egy hosszú diabolus csõvel meg a power v nyereggel :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
valszeg valamilyen ibeam rendszerû lesz. úgy volt, hogy fsa k force, de most, hogy az ülést is elhajlítottam, az jobb megoldásnak tûnik.

az a levegõs szett milyen gyártmány? gyári rs. vagy valami utángyártott?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Milyen üléscsõ lesz?

Az idei Boxxer Race (év végén valószínûleg majd azt veszek) is fehér, úgyhogy csak emiatt még nem kellett volna Travist venned, és az én Boxxim rózsával csak 3013g. 18ezerbõl meg levegõssé alakítható, tehát akár 2800g köré is levihetõ.

Igaz, amióta egy ismerõsöm ment a Demómmal azóta többször emlegette, hogy milyen kényelmes volt, meg hogy mennyire fogott a fék.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
villaszög: a villa teljesen be van ültetve, így tök jó mély bicajom van, lapos szögekkel. de tudod, ezt 100féleképpen lehet állítani.

travis: isten. tudom, nehezebb, mint a boxxer (fõleg a levegõsnél), de ebben a korban (és facéran) már számít az is, hogy szép csajozos színe legyen:)

tömegét nem tudom, de elvileg 17nél nem több. de majd csak akkor mérem le, ha egészen kész lesz (új racsni, lánc, üléscsõ még hiányzik)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én nem szeretem az ilyen nyeregcsõkialakítást (mindig aggódok, hogy letörik), de a géped már B.zsércen is nagyon tetszett - színben is, meg formában is. A villaszögedet meg irigylem.

Nagyon-nagyon tetszik! Tömege? Travis, hogy üzemel?

Socom témához: az a vicces, hogy mindkettõnknek egy Demo8-asa volt elõtte, bár nekem azonkívül, hogy nem volt a legkönnyebb, meg, hogy nem Intense, nem volt semmi bajom vele.

Ja, és mindketten 185 centi fölött vagyunk, meg a harmadik tulaj, Kokkk is, de csak a fehér gép L-es.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hehe, minden második linkelt gép egy socom. szegények:)

nagyon szép a fehér is meg a piros is.

Ádám nézd meg milyen jól megy a piroshoz a fehér:
(és így megragadom az alkalmat, hogy bemutassam Pipi új testét)

Feltöltött kép
Feltöltött kép