kaptam ajcsibaegyébként városba minek RR?
Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2007. június 26. - 21:33
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. június 26. - 20:38
az a legjobb, én gyûjtöm a 0-ra kopott 2,4-es RR- okat ha egyszer összerakok egy városi szaladgálót......hehe
gyanítottam, hogy van még vmi a háttérben, de a városi szaladgálós kifejezést egy s-worksre:chin:
egyébként városba minek RR?
majd megmutatom az én szaladgálósomat;)
tulképp a vázon kívûl minden van hozzá a garázsban
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 26. - 18:54
köszi.
amugy a hajtókar megvolt szintugy a fogaskeréksor, ez a gép nagyrészt meglévõ alkatrészekbõl épült, meg anyagi megfontolás is volt benne.
sok deore alkatrész van (váltókarok, fékek) meg még több LX (hajtókar, fékkar, váltók, lánc, hátsóagy) de ezek az alkatrészek olyanok, amiket nem sajnálok elkoptatni.
a 7.0 sor még nem tartóbakos, de jóval könyebb pl mint a deore. kb LX szintben lehet suly tekintetében, nem mértem le (még).
és van még egy másik projekt is, és az elsõbbséget élvez. ez inkább ilyen "városi szaladgálós" - ezért itt páran ölnének, hogy ilyet mondok, de sajnálom, ebben dolgozom, ebbõl élek, és igen, vannak lehetõségeim.
tam: ne panaszkodj szerintem
igen, arra még kisebb kompromisszumokkal talán megfelel:D
egyébként szép!
hehe
gyanítottam, hogy van még vmi a háttérben, de a városi szaladgálós kifejezést egy s-worksre:chin:
egyébként városba minek RR?
majd megmutatom az én szaladgálósomat;)
Írta 2007. június 26. - 18:17
egyébként szép!
Szép lett Rob;)
köszi :prosze:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. június 26. - 17:50
Írta 2007. június 26. - 13:50
"városi szaladgálós"
egyébként szép!
Írta 2007. június 26. - 13:14
köszi.nagyon szép ez a piros seckó.
hajtómûre, fékre és fogaskeréksorra hogy esett a választás?
féket még érteném, könnyebb mint a párhuzamosak.
fogaskeréksor tartóbakos?
hajtómûbõl nem lett volna jobb egy integrált?
amugy a hajtókar megvolt szintugy a fogaskeréksor, ez a gép nagyrészt meglévõ alkatrészekbõl épült, meg anyagi megfontolás is volt benne.
sok deore alkatrész van (váltókarok, fékek) meg még több LX (hajtókar, fékkar, váltók, lánc, hátsóagy) de ezek az alkatrészek olyanok, amiket nem sajnálok elkoptatni.
a 7.0 sor még nem tartóbakos, de jóval könyebb pl mint a deore. kb LX szintben lehet suly tekintetében, nem mértem le (még).
és van még egy másik projekt is, és az elsõbbséget élvez. ez inkább ilyen "városi szaladgálós" - ezért itt páran ölnének, hogy ilyet mondok, de sajnálom, ebben dolgozom, ebbõl élek, és igen, vannak lehetõségeim.
tam: ne panaszkodj szerintem
Írta 2007. június 26. - 12:02
hajtómûre, fékre és fogaskeréksorra hogy esett a választás?
féket még érteném, könnyebb mint a párhuzamosak.
fogaskeréksor tartóbakos?
hajtómûbõl nem lett volna jobb egy integrált?
Írta 2007. június 26. - 11:49
Írta 2007. június 25. - 23:45
rohadjmeg :kissmyass
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. június 25. - 16:09
Írta 2007. június 25. - 15:58
Atyaég, mennyi lánc... Nem ér hozzá a lába tekerés közben?
Ha ilyet látok, elsõ gondolatom mindig: Uhhh, "ezen" láncot mosni....(de elég program végigolajozni is.
De nem bántásnak szántam, tényleg szép szerkezet, meg biztos hatékony is...
Írta 2007. június 25. - 15:57
van nem-shimano is a gépen, a fogaskeréksor 7.0
Írta 2007. június 25. - 15:52
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 25. - 15:50
van olyanom is, de ezt kényelmesebb használniSzép. Egy csak-csavaros nyeregcsõ-bilincs is kell majd rá.:clap:
alkatrészlistát majd szúrok be, sok dolgot leméregettem, pl a hajtókart, amin kicseréltem a 3 lánctányért aluminiumra, meg a csavarokat is a kistányér helyén, vagy a deore v-féket, amiben a fékpofa lett csapos (lx-bõl származó) betétre cserélve.
az elsõ kerék megdöbbentõen könnyû számomra (710g, 28 lyuk, girder wcs felni, 2-1,8 küllõ, alu anya, ritchey pro agy) és a kormányszár is (112 gramm 90-es hosszban)
de vannak kavicsnehéz cuccok is, mint a 2,25" külsõ (545g) a bbes25 monoblokk (121-esben csak ilyen volt) vagy a 250g-os bontrager crowbar kormány.
Írta 2007. június 25. - 15:48
Írta 2007. június 25. - 15:45
annyira szép, hogy az már fáj
elnézést a nyeregcsõért, az ideiglenes, mint ahogy a hátsókerék is. meg a fejcsapágyat is ki kell cserélnem, mert gyárilag lóg...
Szép. Egy csak-csavaros nyeregcsõ-bilincs is kell majd rá.:clap:
Írta 2007. június 25. - 15:29

annyira szép, hogy az már fáj
elnézést a nyeregcsõért, az ideiglenes, mint ahogy a hátsókerék is. meg a fejcsapágyat is ki kell cserélnem, mert gyárilag lóg... - vagy nem tudok szerelni :mybad:
Írta 2007. június 25. - 15:18
Írta 2007. június 25. - 14:51

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére