Ez nem M-es ezek szerint...
vizszintes felsőcsőről beszélünk vagy csőkőzép csőközép ?
vizszintes felsőcsőről beszélünk vagy csőkőzép csőközép ?
Simán lehet M-es. Gyártónként, sőt gyártón belül típusonként is változhat a geometria.
McGywer :
Egyetértünk, nagyon sok!
A kilóméternyi hézagoló átmeneti állapot. Van egy Specialized Future Shock E100 villám is előre ami jelenleg szervizelés alatt van. Ha elkészül berakom azt is, és eldöntöm melyik megy, melyik marad. Addig nem akarnán nagyon megvágni ezt a vatta új Fox Fit 32 RLC-t.
Nehez döntes lesz!
Speci karbon nyak, váll, 100mm út, és 200gr-al könnyebb, sima 9mm-es gyorszáras ( a speci állítása szerint mégis olyan merev mint a qr15).
A Fox qr15, 120mm út (a bringa gyárilag 120-at mozog), rlc-s.
Nagyjából 180.Az 56 kb egy M-es Specialized hossza,vagy Trek-é.
Az eladó sorba kerülő Niner milyen magasságig lenne jó? Mert aza-z 56-os felső cső nem tűnik túl hosszúnak...
Nagyjából 180.Az 56 kb egy M-es Specialized hossza,vagy Trek-é.
Edited by arpi07, 2014. July 11. - 19:27.
Az eladó sorba kerülő Niner milyen magasságig lenne jó? Mert aza-z 56-os felső cső nem tűnik túl hosszúnak...
pár hete még egy niner-t építgettél nem? vagy az most bekerült valamelyik üres fiókba?
sokat nézegettem ezt a titust, jókat is írnak róluk, kíváncsi vagyok a végeredményre.
A Niner itthon van,kicsi lett 184 vagyok és 56 a "felsőcső",nemsoká megy az apróba.Remélem nemsoká beszámolhatok
Edited by arpi07, 2014. July 11. - 19:16.
pár hete még egy niner-t építgettél nem? vagy az most bekerült valamelyik üres fiókba?
sokat nézegettem ezt a titust, jókat is írnak róluk, kíváncsi vagyok a végeredményre.
Fekete, a narancs hajtókart hanyagolnám szvsz az is fekete.
Eccpecckimehecc alapon megrendeltem az ezüstöt...képek nemsoká remélem
Fekete, a narancs hajtókart hanyagolnám szvsz az is fekete.
Edited by zeezoltano, 2014. July 11. - 18:48.
A vázat még meg kellene vennem
De a modern technika segítségemre van,nagyjából erről van szó:
amúgy a feka.
bár a narancs sokat ront rajta
Sajnos én vizuális ember vagyok, vedd elő őket az ágyneműtartóból vagy építsd meg és megmondom melyiket kérem.
A vázat még meg kellene vennem
De a modern technika segítségemre van,nagyjából erről van szó:
Ki-mire szavazna?Adott a villa ami full fekete,kerék ami szintén fekete.Van 2 szett kiegészítő,az egyik ezüst, a másik narancs.A kérdés:fekete váz és minden fekete narancs kiegészítőkkel,vagy polír váz ezüst kiegészítőkkel,ahol csak a villa meg a kerék fekete?
Sajnos én vizuális ember vagyok, vedd elő őket az ágyneműtartóból vagy építsd meg és megmondom melyiket kérem.
Ki-mire szavazna?Adott a villa ami full fekete,kerék ami szintén fekete.Van 2 szett kiegészítő,az egyik ezüst, a másik narancs.A kérdés:fekete váz és minden fekete narancs kiegészítőkkel,vagy polír váz ezüst kiegészítőkkel,ahol csak a villa meg a kerék fekete?
Helyszín Wolfgangsee mellett Zwölferhorn.
Salz. pályabejárás meg volt? Melyik távon mész idén?
KiráJ a nyeregcső, profi munka!
Nekem meg "van képem hozzá", hogy ilyet tegyek fel. Hétvégi tekergés, mobillal, full koszos lencsével.
Igen, szégyenszemre merevvilla helyett ideiglenesen pogo-stick, SS helyett ideiglenesen "váttás", de legalább a banán az bio volt és finom.
Helyszín Wolfgangsee mellett Zwölferhorn.
Szerencsére itt a mag-on is vannak profik,akik építést vállalnak
jól áll az a nyeregcső