Szép gép lesz!
Aztán mióta nem ültél bringán?
Folyton csak félkész cajgákról látunk képeket.
A Trek Fuel-t használtam.Na jó,nem sokat
Szép gép lesz!
Aztán mióta nem ültél bringán?
Folyton csak félkész cajgákról látunk képeket.
A Trek Fuel-t használtam.Na jó,nem sokat
29-es próbálkozás vol 100
Szép gép lesz!
Aztán mióta nem ültél bringán? Folyton csak félkész cajgákról látunk képeket.
Jó kérdés, de szerintem mindegy is!
Megyek buszozok egyet, hogy ne csak beszéljek róla!
Valamelyik igaz, de melyik?
http://www.specializ...carbon#geometry
STEMSyntace F119 OS stem, 31.8, 6 degree rise, 15.5: 75mm, 17: 90mm, 18: 100mm, 19: 110mm, 21: 120mm
Valamelyik igaz, de melyik?
http://www.specializ...carbon#geometry
Azért gyorsban rakd le a kormányt alulra és a hézagolókat fentre, és tegyél egy próbát vele úgy is. Én 185cm-es magassággal használok egy 590-es felsőcsövű Specit 110-es stucnival és mindig is tudtam, hogy határeseten vagyok, ezért is lett a gyári 100 helyett hosszabb, az is negatívba. Érezheted magad jól rajta, de egy neked való méretűn jobban éreznéd az szinte biztos.
Amit belinkeltél ott az XL-es méretnél is csak 110 a stucni nem 120.
Ezek szerint szeretem a busz feelinget!
Úgy ahogy van, hibátlan a dolog számomra: se a stucni nem rövid, sem a váz nem kicsi!
Azért most már csak kiváncsiságból kipróbálok egy forward geometry-s bicajt.
Ott viszont nem hosszabb a tengelytáv?
Ha a felsőcső hosszabb, a fejcsőszög változatlan, a láncvillát ugye már régóta igyekszenek rövidre csinálni: ebből az következik, hogy hosszabb a tengelytáv. Az meg rosszab fordulékonyságot eredményez, ha nem tévedek.
nem, nem, ezt "modernül" úgy mondják, hogy stabilabb lesz tőle a kerékpár.....
![]()
![]()
másnak nem is kell elhinnie!
Azért gyorsban rakd le a kormányt alulra és a hézagolókat fentre, és tegyél egy próbát vele úgy is. Én 185cm-es magassággal használok egy 590-es felsőcsövű Specit 110-es stucnival és mindig is tudtam, hogy határeseten vagyok, ezért is lett a gyári 100 helyett hosszabb, az is negatívba. Érezheted magad jól rajta, de egy neked való méretűn jobban éreznéd az szinte biztos.
Amit belinkeltél ott az XL-es méretnél is csak 110 a stucni nem 120.
gaboca1 módosította - 2014. július 14. - 10:44
Szerintem te vagy az egyetlen az országban,aki ezt hiszi 8)
sem a váz nem kicsi!
Szerintem te vagy az egyetlen az országban,aki ezt hiszi 8)
Ezek szerint szeretem a busz feelinget!
Úgy ahogy van, hibátlan a dolog számomra: se a stucni nem rövid, sem a váz nem kicsi!
Azért most már csak kiváncsiságból kipróbálok egy forward geometry-s bicajt.
Ott viszont nem hosszabb a tengelytáv?
Ha a felsőcső hosszabb, a fejcsőszög változatlan, a láncvillát ugye már régóta igyekszenek rövidre csinálni: ebből az következik, hogy hosszabb a tengelytáv. Az meg rosszab fordulékonyságot eredményez, ha nem tévedek.
nem, nem, ezt "modernül" úgy mondják, hogy stabilabb lesz tőle a kerékpár.....
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Menyus, neked ez a vaz kicsi. Azzal a stucnival kb ugy fordulhatsz, mint egy ikarusszal..
A 80-90-nél hosszabb stucnival én is buszosnak érzem a kormányzást, viszont az 50-nél rövidebb sem jön be. 29-es merevhátúmon 80-as van, a 26-os endúrón 50-es, mindegyik tökéletesnek tűnik - legalábbis nekem.
A definíció alapján mindenképpen!Nekem 70-es a stucni, az most forward geometry?
Máskülönben még mindig ezzel nyomulok, tessék, mutatom:
csak montinál tök más
ezek a fullik 80-90-es stucnihoz vannk igazából kitalálva.
az újabb trend meg a még hosszabb váz rövidebb stucni (és müködik, most volt nálam egy 650b 140/140 fulli, 67 fokos fejcső, 40-es stucni, és 23%-os emelkedőn nem emelte az orrát, ellenben kb "gondolattal lehet írányitani")